News55 > Nyheter

Wednesday, 03 March, 04:10

News55 - 23 feb 21 kl. 09:09

Huvudvittnet i vargrättegången: Jag ljögHon var den som gick till polisen och angav flera personer för jaktbrott. När kvinnan i dag hördes i rätten var hennes besked: Jag ljög. Även företagsledaren Karl Hedin hördes om misstankarna att han tillhandahållit gift för att döda varg. Förhandlingen. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Karl Hedin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huvudvittneti , vargrättegångenJag , ljög
NT - 14 nov 16 kl. 12:17

Nu avslutas vargrättegången

Under måndagen hålls den sista dagen av vargrättegången..

SN - 18 nov 16 kl. 17:46

Försvaret efter vargrättegången: "Det var en tragisk olycka"

– Vargrättegången är över. På fredagen höll försvaret sin slutplädering. – Min klient känner att allt har blivit sagt, säger advokat Johan Eriksson som försvarat den före detta djurparkschefen Mats Höggren..

NT - 04 okt 16 kl. 12:45

LIVE: Vargrättegången fortsätter

Här kommer du att kuna följa rättegången direkt när den tidigare zoologiska chefen, Mats Höggren, ska höras i rättegången där han står åtalad för grovt vållande till annans död..

ÖstersundsPosten - 04 nov 14 kl. 06:42

Direktrapportering från vargrättegången dag 2

Det kom att handla mycket om diverse jakttekniker och olika SMS under första dagen av den omskrivna rättegången vid Mora tingsrätt mot fem jägare från Lillhärdal och Sveg..

Sydsvenskan - 30 sep 16 kl. 06:20

Vargrättegången inledd i Norrköping

En 30-årig skötare hittades död inne hos Kolmårdens vargar för fyra år sedan. Nu har den omfattanden rättegången mot en av djurparkens tidigare chefer inletts. Polisens utredare Anders Wallberg är på plats i Norrköpings tingsrätt för att biträda åklagar.

GT - 16 sep 13 kl. 09:44

Rättegången om stora muthärvan har startat

GÖTEBORG. Rättegången mot de personer som är åtalade för mutbrott pågår för fullt. Just nu hörs huvudvittnet Lena Larsson - som var den som avslöjade muthärvan i dess begynnelse i Uppdrag granskning.

UNT - 04 okt 16 kl. 13:32

Zoologisk chef hörs i vargrättegång

Nu hörs Mats Höggren, tidigare zoologisk chef på Kolmårdens djurpark, i den uppmärksammade rättegången där en djurparksanställd dödades av vargar 2012..

UNT - 04 okt 16 kl. 14:08

Zoologisk chef hörs i vargrättegång

Nu hörs Mats Höggren, tidigare zoologisk chef på Kolmårdens djurpark, i den uppmärksammade rättegången där en djurparksanställd dödades av vargar 2012..

Barometern - 23 nov 16 kl. 06:00

”Man borde ta om rättegången”

Oskarshamnsonen och journalisten Anton Berg ägnade ett halvår inför podden om mordet i Kalamark. När huvudvittnet ljugit, så borde rättegången tas, om menar han..

ÖstersundsPosten - 31 okt 14 kl. 14:11

Direktrapportering från vargrättegången

ÖstersundsPosten - 04 nov 14 kl. 06:31

SMS i fokus på dag ett i Vargrättegången

Någon varg har inte skjutits utan kvintetten misstänks för föreberedelse till grovt jaktbrott och greps i skogarna söder om Lillhärdal den 6 maj 2012..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.