Expressen > Nyheter

Saturday, 06 March, 03:20

Expressen - 23 feb 21 kl. 14:52

Advokatsamfundet pressas om gangsteradvokaterAdvokatsamfundet måste ta i med hårdhandskarna mot så kallade gangsteradvokater.Det kräver politiker i riksdagens justitieutskott som grillade samfundets generalsekreterare Mia Edwall Insulander – och hon lovar ett förslag på ändringar ”till sommaren”.– Advokatsamfundet måste gripa in hårdare mot medlemmar som gör övertramp, säger Johan Forssell, rättspolitisk talesperson (M). Det senaste uppmärksammade fallet rör två advokater som anklagas för att ha gett hemlig information till det så kallade Vårbynätverket..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mia Edwall Insulander, Johan Forssell, Vårbynätverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Advokatsamfundet, pressasom , gangsteradvokater
Realtid - 28 mar 17 kl. 09:12

Anne Ramberg: "Skadar Advokatsamfundet allvarligt"

Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg säger till Realtid att den ordförandestrid som nu har blossat upp inom Advokatsamfundet "allvarligt skadar Advokatsamfundet och dess ledamöter"..

SmålandsPosten - 12 maj 19 kl. 19:26

Advokatsamfundet kräver en förklaring

Advokatsamfundet reagerar på uppgifterna om att advokater dubbeldebiterat och lämnat falska uppgifter till Växjö tingsrätt. Advokatsamfundet kräver en förklaring av de utpekade advokaterna..

Barometern - 12 maj 19 kl. 20:05

Advokatsamfundet kräver förklaring efter uppgifter om Kalmaradvokat

Advokatsamfundet reagerar på uppgifterna om att advokater dubbeldebiterat och lämnat falska uppgifter till Växjö tingsrätt. Advokatsamfundet kräver en förklaring av de utpekade advokaterna..

Realtid - 29 mar 11 kl. 11:34

Advokatsamfundet mörkar stiftelses räkenskaper

Anne Ramberg vägrar låta Realtid.se läsa årsredovisningar för den stiftelse som ger miljonbidrag till Advokatsamfundet..

Expressen - 01 jun 11 kl. 13:55

Advokatsamfundet kritisk till medierna

Advokatsamfundet generalsekreterare Anne Ramberg är starkt kritisk till mediebevakningen av kungen. Hon menar att förtal och utpressning har varit hörnstenar i rapporteringen. - Jag tycker det är oacceptabelt, säger hon till Expressen.

Realtid - 10 apr 13 kl. 12:06

Advokatsamfundet vill ändra lagen

Vill att avgiften till Advokatsamfundet ska bli avdragsgill..

GöteborgsPosten - 12 dec 13 kl. 07:48

Advokatsamfundet "Det här är tjänstefel"

Advokatsamfundet ser mycket allvarligt på det som skett 18-årige Sebastian..

SR - 10 jan 14 kl. 14:30

Advokatsamfundet: Regeringen följer inte lagen

Regeringen får kritik av Advokatsamfundet som anser att den inte följer lagen när det gäller försvarsunderrättelse-domstolen som ska behandla ansökningar om tillstånd för signalspaning från FRA..

DN - 22 sep 14 kl. 14:27

Advokaten anmäls till Advokatsamfundet

Moll Wendén Advokatbyrå, som representerar Norwegian i ärendet, anmäler nu advokaten Stephan Eriksson till Advokatsamfundet. Anmälan görs för att man anser att Stephan Eriksson ”jobbar med uppsökande verksamhet och lever på missnöjda kunder”..

Affärsvärlden - 28 okt 15 kl. 16:24

Advokatsamfundet sågar amorteringskravet

Advokatsamfundet säger nej till regeringens förslag att driva igenom amorteringskrav via Finansinspektionen..

DI - 10 nov 15 kl. 14:51

Advokatsamfundet sågar M:s flyktingutspel

Advokatsamfundet totalsågar Moderaternas utspel om att stoppa asylsökande på Öresundsbron. Förslaget urholkar den grundläggande asylrätten, anser generalsekreteraren Anne Ramberg till Dagens Arena..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.