News55 > Nyheter

Monday, 08 March, 01:24

News55 - 23 feb 21 kl. 13:09

Ökad smittspridning i Sörmland – råden skärpsRegion Sörmland inför skärpta rekommendationer med anledning av den ökande smittspridningen. De nya rekommendationerna gäller från i dag, 23 februari. Enligt SVT Sörmland har fem fall av en ny virusmutation hittats på en mellanstadieskola. Proverna anal. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sörmland, SVT Sörmland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, smittspridningi , Sörmland, råden, skärps
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Jägareförbundet vill se utökad licens

Jägareförbundet Värmland kommer att jobba för utökad licens i de områden där jakt varit tillåten..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här håller SD-männen fast 20-årig flaggtjuvVill ha ökad bevakningEnvarsgripande

KARLSTAD. Sverigedemokraterna på Stora torget i Karlstad har de senaste dagarna haft problem med flaggstölder. På tisdagen lyckades någon stjäla en av partiets flaggor och på onsdagen var det dags igen.

Regeringen - 23 feb 17 kl. 10:04

Annika Strandhäll och Gabriel Wikström besökte Sörmland

Folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström och socialförsäkringsminister Annika Strandhäll besökte onsdagen den 22 februari Landstinget i Sörmland med Kullbergska sjukhuset för att höra om landstingets arbete med bland annat mobil sjukvård och arbetet med sjukskrivningar. Där redovisade företrädare för bland annat ambulanssjukvården, hemsjukvården och personalavdelningen hur de arbetar med nya hälsofrämjande metoder för att främja en ökad folkhälsa i Sörmland och inom landstinget..

Kristianstadsbladet - 21 nov 13 kl. 20:41

Tiaminbrist kan vara en orsak till fiskdöden

Foto: Bosse Nilsson
En ökad dödlighet på fisk, fisk med sår och infektioner kan bero på brist på vitamin B1, tiamin. Symtom som även hittats bland fåglar. Älg och andra däggdjur kan också vara drabbade.

Cornucopia - 09 jul 20 kl. 11:54

Tillväxtverket: Elbristen leder till upp till 280 000 förlorade jobb i storstadsområden och närliggande - och bostadsbrist

Tillväxtverket har gjort en analys av konsekvenserna av elbristen för Mälardalen och Stor-Stockholm, Skåne och Västra Götalands län. Regeringens nedstängning av kärnkraften och oförmåga att ordna fram överföringskapacitet av el från bland annat Norrland kommer till år 2040 leda till upp till 280 000 förlorade jobb i dessa tre regioner. Dessutom leder det till relativt sett minskad befolkning på grund av bostadsbrist eftersom nu bostadsområden inte kan byggas.

GT - 12 aug 20 kl. 06:00

Coronabråket vid den norska gränsen: ”Många hårda ord”

Norska gränsen till Värmland riskerar återigen att stängas efter rekommendationer från Norges folkhälsoinstitut.Och resor till Sverige pekas ut som tänkbar orsak till smittspridning av covid-19 i Norge.Något som upprör många, bland annat den värmländske riksdagsledamoten Kjell-Arne Ottosson (KD).

Regeringen - 09 nov 17 kl. 11:08

Värmländskt EU-handslag för ökad delaktighet

Den 7 november 2017 ingick EU- och handelsminister Ann Linde ett EU-handslag med Region Värmland, Karlstad kommun, Storfors kommun och Karlstad universitet. Under ett panelsamtal fick aktörerna ge sin syn på kunskapen, delaktigheten och engagemanget kring EU-relaterade frågor, både i Värmland och i den egna organisationen. Paneldeltagarna var eniga om att det finns utrymme för förbättring och åtog sig i EU-handslaget att höja ambitionen i det EU-relaterade arbetet..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Befarar ökad flyktingvåg

Sveriges Radios före detta Mellanösternkorrespondent Vladislav Savic befarar att än fler människor snart kan tvingas till ett liv på flykt. Den här veckan håller han två föreläsningar i Värmland..

Nya Wermlands Tidningen - 05 mar 16 kl. 06:00

Litteratur om norra Värmland

För dem som är intresserade av nordvärmländsk historia har jag gjort ett urval av böcker som jag själv haft glädje av och som kan ge ökad kunskap och kanske lite roande läsning om den nordliga länsänden..

Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 17 kl. 16:13

Utökad pendlingstrafik västerut

Värmlandstrafik och Tågkompaniet utökar trafiken för pendlarna i västra Värmland.– Från och med den 18 april kör vi ytterligare en tur från Arvika till Charlottenberg och åter från Charlottenberg på morgonen, säger Per Sidetun, tågchef på Värmlandstrafik, i ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 12 jun 18 kl. 16:39

Mobilsurfandet har fördubblats sedan förra året

Ökningen av svenskarnas mobilsurf accelererar allt kraftigare och har under årets första fyra månader fördubblats jämfört med samma period i fjol. Telenors undersökning visar att ökningen är 96 procent under januari – april 2018 jämfört med samma period förra året. De som står för den kraftigaste ökningen är landets seniorer och i synnerhet de boende i norra Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.