GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 07 March, 03:56

GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 14:25

Moderaterna driver igenom nytt krisstödOm kulturevenemang ställs in ska staten stå för 70 procent av kostnaderna. Förslaget från Moderaterna fick under tisdagen gehör av finansutskottet, uppger.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Moderaterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaterna, driver, igenom, nytt, krisstöd
DN - 31 maj 18 kl. 15:44

USA driver igenom tullarna på stål från EU

USA driver igenom de hårda tullar på stål och aluminium som president Trump hotat införa mot EU-länderna. Det sa USA:s handelsminister Wilbur Ross på torsdagen..

Sydsvenskan - 09 jun 11 kl. 01:30

Moderaterna kör över väljarna

Arkiv: Pontus Tideman
Med hjälp av två kapade mandat har Moderaterna och Staffanstorpspartiet tagit greppet om makten i Staffanstorp. Nu har de en avgörande roll i den infekterade frågan om hyresrätternas framtid.
Den 26 april är ärendet som ska bana väg för utförsäljningen av allmännyttan uppe i kommunfullmäktige för första gången.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 12 kl. 23:07

Ohelig allians driver igenom bussfiler i city

Separata filer för bussar och cyklar, mindre plats för bilar. Så blir det i centrum. Folkpartiet och Kristdemokraterna har gjort upp med de rödgröna ?

Alliansfritt Sverige - 04 sep 12 kl. 11:27

Alliansen driver igenom gamla S-förslag

BUDGETTIDER. Alliansen gör idag ännu ett utspel inför höstbudgeten. Det handlar om bland annat utbyggd vuxenutbildning och högskola.

SR - 18 okt 15 kl. 21:56

Svårt för moderaterna få igenom tiggeriförslag

Moderaterna vill att kommuner ska kunna förbjuda tiggeri för att upprätthålla den allmänna ordningen. Men förslaget kan bli svårt att få igenom, tror statsvetaren Marie Demker..

Alliansfritt Sverige - 17 nov 12 kl. 11:51

Hur du driver igenom usel politik i tre enkla steg

BAKLÄXA. Är du också så upprörd över strömmen av undermålig allianspolitik att du blir alldeles matt och inte riktigt vet var du ska rikta din ilska? I så fall föreslår vi att du börjar med regeringens förslag om RUT-avdrag för läxhjälp - det är nämligen ett koncentrat av allt som är dåligt med regeringens politik.

DN - 31 maj 18 kl. 00:16

Uppgifter: Trump driver igenom ståltullarna mot EU

USA kommer att driva igenom de hårda tullar på stål och aluminium som han hotat införa mot EU-länderna. Det skriver Wall Street Journal..

DN - 10 okt 18 kl. 15:47

Polen driver igenom domstolsreform i trots mot EU

Polen fortsätter att driva igenom sin kritiserade domstolsreform trots motstånd från EU – och landets egna domstolar. På onsdagen svor president Andrzej Duda in 27 nya domare som ska fylla luckorna efter dem som tvångspensionerats i Högsta domstolen..

YA - 12 nov 18 kl. 18:44

Moderaterna lägger nytt förslag om hamnutbyggnaden: ”Vi står fast”

Moderaterna tänker inte säga ja till igångsättningstillstånd för hamnutbyggnaden nu. I stället vill partiet skjuta fram investeringen i två år och under tiden se om det går att hitta några externa finansiärer. – Vi vill utreda det ytterligare för att se om det finns någon som vill gå in i den affärsdrivande verksamheten, säger oppositionsrådet Kristina Bendz (M).

Expressen - 28 nov 18 kl. 07:02

Moderaterna vill bygga nytt stort förvar i Sverige

Moderaterna tycker inte att den utbyggnad av förvarsplatser som pågår är tillräcklig. Partiet satsar 100 miljoner kronor extra i sin budget för att ytterligare 100 nya platser ska komma till. – Det här innebär rent konkret att vi vill öppna ett till större förvar i Sverige, säger partiets migrationspolitiska talesperson Johan Forssell.

DI - 23 apr 20 kl. 13:45

USA väntas rösta igenom nytt hjälppaket idag

USA:s representanthus väntas i dag rösta igenom ännu ett jättelikt hjälppaket, det fjärde i ordningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.