Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 24 February, 19:08

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 14:30

Insändare: Samma upplevelse men tvärtomKommentar på inlägget "Postnord – hur resonerar ni?", VLT den 19 februari.Angående....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Postnord, VLT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareSamma , upplevelsemen , tvärtom
Kristianstadsbladet - 17 sep 19 kl. 22:00

Insändare: Vi bidrar till att utveckla Östra Göinge genom dialog

Replik till Roland Bloms insändare 14/9 Förtroende tar tid att bygga, skapas inte över en natt; vid misstag raseras det snabbt. Kritiker talar ofta om SD:s ”rötter”, det kan vara som du skriver när partiet grundades fanns det individer som inte borde funnits där (jag var inte medlem då och saknar insyn); att de utgör rötter 30 år senare saknar verklighetsförankring. Tvärtom är vi engagerade i partiet vanliga människor som kritiserar den vidöppna vänsterpolitiken, det gör oss varken bruna eller rasister..

DalaDemokraten - 09 sep 14 kl. 16:45

Insändare: Vi måste välja mellan hjärtats eller de hjärtlösas väg

Jag har tänkt länge på det här, jag har försökt att förstå. Jag har lusläst partiprogrammet, valmanifestet, tidigare pressmeddelanden och dessutom gjort valkompassen så att jag ska vara säker på att jag inte har missuppfattat, att det inte är tvärtom och att det är mina fördomar som styr mina åsikter. Jag står här med en klump i halsen, ont i magen och tårar brännande bakom ögonlocken och jag förstår verkligen ingenting..

DalaDemokraten - 28 okt 14 kl. 14:01

Insändare: Isolering är inte rätt behandling

När jag får höra vad som görs med ungdomar som skadar sig själva så blir man minst sagt helt förtvivlad. Att behandla sådant med inlåsning, isolering och fastspänning löser väl absolut ingenting utan tvärtom, förvärrar bara problematiken..

DalaDemokraten - 12 nov 17 kl. 10:15

Insändare: Att eleverna får information ska inte hänga på föräldrarnas teknikkunskaper - lärarna måste bjuda till

Vi lever i ett informationssamhälle men detta förknippar vissa lärare inte ett uns med "alla elevers likvärdiga tillgång till information", verkar det. Tvärtom har de missat poängen, och tolkar det....

Sydöstran - 10 okt 18 kl. 16:00

Insändare: ”Försäkringskassan blev Förnedringskassan”

När blev Försäkringskassan Förnedringskassan. Vad har hänt med Försäkringskassan? Ska de inte hjälpa människor som råkat ut för sjukdom?

YA - 21 nov 18 kl. 01:01

Insändare: Vi måste alla bli vegetarianer

Ullabritt Block vill att vi ska äta kött av solidaritet med svenska bönder. Men hennes resonemang är helt felaktigt. Det förhåller sig nämligen precis tvärtom..

Kristianstadsbladet - 28 jun 19 kl. 05:00

Insändare: Dra inte ner på lärandet inför 2020

Kristianstad står liksom många andra kommuner inför ett kärvare ekonomiskt läge. När nu alliansstyret, med stöd av SD, beslutat om oförändrade budgetramar inför budget 2020 till samtliga förvaltningar skulle man kunna tolka detta som ett fegt icke-beslut. Men tvärtom är det ett högst ideologiskt ställningstagande, skriver Ulrika Tollgren (S)..

UT - 31 mar 20 kl. 00:00

Insändare: Medmänsklighet i Coronas spår

Oftast när jag dyker upp på de här sidorna handlar det om att kritisera något, stort eller smått. Det här inlägget är precis tvärtom..

Sydsvenskan - 29 aug 18 kl. 09:00

SD:s kulturpolitik främjer inte svensk kultur – tvärtom

Pär Moberg svarar på insändare om stöd till det svenska kulturarvet..

SmålandsPosten - 27 mar 19 kl. 05:30

Kommunen har inte abdikerat – tvärtom

I en insändare den 14 mars skrev Gunilla Holmström Kobor med rubriken ”Värna våra äldre – höj statusen för yrket som undersköterska”. Nu svarar Växjö kommun..

Kristianstadsbladet - 30 jun 19 kl. 09:00

Insändare: Lyckad integration kräver stram migrationspolitik – inte tvärtom

De senaste dagarna har väljarna fått viktiga besked från Morgan Johansson och regeringen om hur de ser på svensk invandringspolitik. Först presenterades direktiv till den nya migrationsutredningen. De pekar bara i en enda riktning – mot ökad invandring.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.