Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 05 March, 01:53

Jönköpingsnytt - 23 feb 21 kl. 14:22

Veteranerna petas - Filippa Idéhn inte uttagen till OS-kvaletFilippa Idéhn från Jönköping och landslagskompisen Nathalie Hagman får inte plats i den trupp som....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Idéhn, OS, Jönköping, Nathalie Hagman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veteranerna, petas, Filippa, Idéhninte , uttagentill , OS-kvalet
Sydsvenskan - 28 nov 19 kl. 14:48

Duo petas från handbollsdamernas VM-premiär

Målvakten Jessica Ryde och vänsternian Kristin Thorleifsdóttir petas när 18 spelare blir 16 i den officiella uppställningen inför handbolls-VM. Sverige åkte till Japan med tre målvakter, Filippa Idéhn och Martina Thörn är de som skrivs in officiellt. Th.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 19 kl. 14:48

Duo petas från handbollsdamernas VM-premiär

Målvakten Jessica Ryde och vänsternian Kristin Thorleifsdóttir petas när 18 spelare blir 16 i den officiella uppställningen inför handbolls-VM. Sverige åkte till Japan med tre målvakter, Filippa Idéhn och Martina Thörn är de som skrivs in officiellt. Th.

YLE - 25 apr 14 kl. 11:42

Forskare: "Finland måste satsa mer på veteranerna"

Finland borde satsa mer pengar på att hjälpa de veteraner som har tjänstgjort i krishanteringsuppdrag under senare år - till exempel i Afghanistan. I dagens läge tar Finland inte sitt ansvar när det gäller att hjälpa de här veteranerna. Det menar Charly Salonius-Pasternak som är forskare vid Utrikespolitiska institutet.

BT - 15 nov 14 kl. 17:48

Skänkte medaljen till cancersjuka Filippa

Cancersjuka Filippa, 6, fick en glad överraskning i torsdags. In på Södra Älvsborgs sjukhus kom Elfsborgsstjärnan Lasse Nilsson – för att ge leukemidrabbade Filippa två gåvor: Nilssons allsvenska medalj, och en Elfsborgströja med nummer nio och "Filippa" tryckt på ryggen. – Vilken fantastiskt fin gest.

BT - 15 nov 14 kl. 17:48

Skänkte medaljen till cancersjuka Filippa

Cancersjuka Filippa, 6, fick en glad överraskning i torsdags. Se fler bilder inne i artikeln. In på Södra Älvsborgs sjukhus kom Elfsborgsstjärnan Lasse Nilsson – för att ge leukemidrabbade Filippa två gåvor: Nilssons allsvenska medalj, och en Elfsborgströja med nummer nio och "Filippa" tryckt på ryggen.

Nyheter 24 - 27 jan 12 kl. 15:41

Filippa Reinfeldt vill fortfarande inte säga något om Serafen


Finanslandstingsrådet Torbjörn Rosdahl tvingas svara på frågorna om vilken roll Filippa Reinfeldt haft i Serafenskandalen. STOCKHOLM. Hälso- och sjukvårdslandstingsrådet Filippa Reinfeldt (M) har flera gånger avböjt att kommentera den omdiskuterade avknoppningen av vårdmottagningen Serafen i Stockholm.

Kristianstadsbladet - 18 dec 12 kl. 10:00

Skönt formbesked av Filippa Persson

Fjälkingetjejen Filippa Persson har rullat hem sin första seger i Junior Masters. I helgens deltävling i Ängelholm vann 16-åringen flickklassen och fick därmed ett skönt formkvitto inför junior-SM.
Inför Junior Masters i Ängelholm hade Filippa noterat en tredjeplats som bäst i Junior Masters.

Kristianstadsbladet - 14 maj 13 kl. 09:00

Filippa Persson SM-mästare i bowling

Foto: Bosse Nilsson
Fjälkingetjejen Filippa Persson jublade högt i helgen. 16?åringen var högst delaktig när Spader Dam vann damfinalen och blev SM-mästare i bowling.

YLE - 29 nov 14 kl. 07:00

75 år sedan Vinterkriget - veteranerna blir allt färre

På söndag har det gått 75 år sedan Vinterkriget inleddes. Samtidigt inleds den årliga insamlingen till förmån för de krigsveteraner som finns kvar. Veteranerna blir allt färre, idag finns knappt 30 tusen kvar i livet.

YLE - 02 jun 16 kl. 17:34

Ge veteranerna en lunch via Tongåvan

Hela juni månad samlar vi våra krafter för att bjuda krigsveteranerna på lunch. Antingen i deras eget hem eller på såkallade veteranbrödraluncher. Våra krigsveteraner blir äldre och äldre och i takt med det blir det svårare för dem att tillreda maten hemma.

City - 01 jun 11 kl. 10:59

Frågan som Filippa inte vill ta i

Foto: Sara Mac KeyHälso- och sjukvårdslandstingsrådet Filippa Reinfeldt (M) hade inte ens tid för en kort telefonintervju för att diskutera vip-korten ? på tre veckor. Till slut träffade City en besvärad Reinfeldt i ett helt annat sammanhang.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.