Aftonbladet > Nyheter

Monday, 08 March, 16:37

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 14:02

Tegnell: Tyvärr en tydlig uppgång igen▸ Drygt 400 000 svenskar har fått sin första dos vaccin. Detta samtidigt som smittspridningen av coronaviruset nu ökar. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tegnell, Tyvärren , tydlig, uppgång, igen
DI - 11 aug 20 kl. 14:04

Fyra nya coronadödsfall – Tegnell: ”Liten tendens till uppgång”

Sedan i måndags har ytterligare fyra personer med bekräftad covid-19 rapporterats döda i Sverige, enligt Folkhälsomyndigheten..

PrivataAffärer - 27 aug 20 kl. 14:41

Tegnell: Gräns för evenemang kan höjas till 500

Det sade Anders Tegnell, statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten, vid torsdagens pressträff om coronaläget. Han sade att vi ser en ”stabilisering eller till och med nedgång den senaste veckan” när det gäller smittoläget, efter en liten uppgång tidigare. Även den tidigare ökningen i gruppen 20-30 år har stannat av.

Nyteknik - 26 jun 20 kl. 11:13

Tegnell bemöter WHO:s coronavarning: ”Ingen uppgång i Sverige”

Statsepidemiologen Anders Tegnell är märkbart irriterad över det faktum att Världshälsoorganisationen WHO pekat ut Sverige – tillsammans med länder som Azerbajdzjan och Kazakstan – som ett särskilt riskland för smitta. ”Det är ju inte en uppgång i Sverige, utan en väldigt tydlig nedgång”, säger han till TT..

Sydsvenskan - 31 aug 15 kl. 18:53

Sök en bred uppgörelse om flyktingpolitiken. Det finns ingen ursäkt att låta bli.

Flyktingsströmmen till Europa fortsätter att öka. Så hur ska den hanteras? Oenigheten är alltjämt stor mellan EU-länderna, men alltfler inser i alla fall behovet av att försöka enas.

Expressen - 08 apr 20 kl. 21:48

Tegnell hoppfull – tydlig avplaning av fall i Stockholm

Stockholm ser varken en ökning eller minskning i antalet corona-smittade.Det säger statsepidemiologen Anders Tegnell som är hoppfull över utvecklingen. – Vi hoppas verkligen det stämmer men det bygger också på att vi kan fortsätta med de insatser vi gjort hittills, säger han i P1:s ”Studio ett”.

SVT - 27 mar 20 kl. 14:35

Tegnell: Nu är en kritisk fas

Sverige har en successiv uppgång av antalet smittade av covid-19 men det finns fortfarande kapacitet för att ta hand om de sjuka, säger statsepidemiolog Anders Tegnell på Folkhälsomyndighetens dagliga pressträff. – Mycket talar för att vi följer den flacka kurvan, säger han..

DN - 27 mar 20 kl. 18:35

Anders Tegnell: Vi har fortfarande en flack uppgång

Sverige har inte nått punkten där kurvan över antalet smittade går brant uppåt, menar statsepidemiolog Anders Tegnell. – Det inger visst….

SVT - 24 apr 20 kl. 15:45

Tegnell om antalet smittade: ”Vi ligger på lite högre nivå”

Vi börjar se en uppgång igen, säger statsepidemiolog Anders Tegnell när han kommenterar Folkhälsomyndighetens senaste statistik över antalet döda. Totalt har 2 152 personer avlidit i sviterna av covid-19 i Sverige, det är en ökning med 131 inrapporterade dödsfall det senaste dygnet..

YA - 18 jun 20 kl. 14:18

Tegnell: Epidemin har passerat toppen

Antalet personer som smittats av coronaviruset och avlidit i Sverige uppgår nu till 5 053 personer. Men färre var smittade i maj än i april och enligt statsepidemiolog Anders Tegnell har epidemin passerat toppen i Sverige..

Sydsvenskan - 18 jun 20 kl. 14:05

Tegnell: Epidemin har passerat toppen

Antalet personer som smittats av coronaviruset och avlidit i Sverige uppgår nu till 5 053 personer. Men färre var smittade i maj än i april och enligt statsepidemiolog Anders Tegnell har epidemin passerat toppen i Sverige. Under torsdagen rapporterades.

Aftonbladet - 16 apr 20 kl. 14:03

Tegnell: Ingen uppgång efter påsken

▸ Antalet rapporterade dödsfall kopplade till covid-19 i Sverige uppgår nu till 1 333, enligt Folkhälsomyndighetens….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.