DN > Nyheter

Wednesday, 03 March, 03:59

DN - 23 feb 21 kl. 14:04

Tio orangutanger har flugits hem i helikopter
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tio, orangutangerhar , flugits, hemi , helikopter
Expressen - 18 apr 20 kl. 20:36

Cirka 300 svenskar har flugits hem i helgen

Sverige fortsätter att föra hem svenska medborgare som blivit strandsatta i andra länder på grund av coronakrisen och i helgen har omkring 300 medborgare flugits hem. ”I går landade flyg från Marocko där svenska ambassaden i Marocko och UD hjälpte ett 100-tal svenskar och ytterligare 200 EU-medborgare att återvända hem”, skriver utrikesminister Ann Linde (S) på Twitter. .

YLE - 18 feb 16 kl. 10:22

De första irakierna har flugits hem

De första asylsökande som reser hem från Finland har i dag skickats ut ur landet. Flygningen var problemfri, rapporterar polisen. - Allt samarbete med de irakiska myndigheterna kring planeringen och förverkligandet av den här flygningen samt ankomsten till Irak fungerade verkligen bra, säger överkommissarie Hannu Pietilä vid Helsingforspolisen.

YLE - 18 feb 16 kl. 10:22

De första avvisade irakierna har flugits hem

De första asylsökande som avvisas från Finland har i dag skickats ut ur landet. Flygningen var problemfri, rapporterar polisen. - Allt samarbete med de irakiska myndigheterna kring planeringen och förverkligandet av den här flygningen samt ankomsten till Irak fungerade verkligen bra, säger överkommissarie Hannu Pietilä vid Helsingforspolisen.

YLE - 24 mar 16 kl. 14:07

Polisen: Runt 500 irakier har flugits hem

Polisen i Helsingfors har hittills organiserat fem flygtransporter av irakiska asylsökande till deras hemland. Omkring 500 irakier har gått med på att ta tillbaka sin asylansökan och frivilligt återvända hem. Enligt överkommissarie Hannu Pietilä från Helsingfors polisinrättning har flygtransporterna förlöpt utan problem.

DN - 04 dec 12 kl. 07:00

?Tioåringar ringer hem och gråter för att de är hungriga?

91 procent tränar med skador. Tränare skäller ut tioåringar för att de äter en frukt. Och ledarkulturen strider mot FN:s barnkonvention.

Sydsvenskan - 20 apr 19 kl. 08:16

Kosovo hämtar hem IS-familjer

Anhöriga till IS-medlemmar från Kosovo har hämtats hem till landet under kraftig bevakning. Gruppen sägs bestå av flera tiotal kvinnor och barn som flugits hem från Syrien. – Den planerade insatsen för återförandet av en del av våra medborgare från Syri.

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 19 kl. 08:16

Kosovo hämtar hem IS-familjer

Anhöriga till IS-medlemmar från Kosovo har hämtats hem till landet under kraftig bevakning. Gruppen sägs bestå av flera tiotal kvinnor och barn som flugits hem från Syrien. – Den planerade insatsen för återförandet av en del av våra medborgare från Syri.

UNT - 24 aug 14 kl. 22:35

Ebolasmittad britt flögs hem

En brittisk vårdarbetare som smittats av ebolaviruset i Sierra Leone har flugits hem för behandling i Storbritannien, skriver AFP..

SvD - 24 aug 14 kl. 22:35

Ebolasmittad britt flögs hem

En brittisk vårdarbetare som smittats av ebolaviruset i Sierra Leone har flugits hem för behandling i Storbritannien, skriver AFP. Samtidigt rapporterar WHO att en av deras experter ådragit sig blödarfebern..

BT - 24 aug 14 kl. 22:35

Ebolasmittad britt flögs hem

En brittisk vårdarbetare som smittats av ebolaviruset i Sierra Leone har flugits hem för behandling i Storbritannien, skriver AFP. Samtidigt rapporterar WHO att en av deras experter ådragit sig blödarfebern. Den brittiske sjukskötaren transporterades i ett militärt flygplan och isoleras på ett sjukhus i norra London.

YLE - 25 mar 20 kl. 04:23

Svårt sjuka finländare flögs hem från spanska solkusten – ambulansföretag använde specialplan

Svårt coronasjuka finländare har flugits hem från Malaga vid spanska solkusten. Ett privat företag med ambulansflyg har på tisdagen hämtat några patienter till intensivvård i Finland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.