Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 24 February, 21:44

Dalarnas tidningar - Igår: 14:03

Förlängt stöd till enskilda näringsidkareRegeringen vill nu förlänga omsättningsstödet till enskilda näringsidkare..
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förlängt, stödtill , enskilda, näringsidkare
Cornucopia - 09 okt 14 kl. 09:59

Kraftigt höjd skatt för jordbrukare, skogsbrukare och författare

Skattereglerna för enskilda näringsidkare med enskild firma (eller gemensamt i handelsbolag) ska göras om helt enligt ett nytt förslag. Resultatet blir kraftigt höjd beskattning för framför allt jordbrukare, skogsbrukare och författare (och andra upphovsmän).

Eftersom det generellt är svårt att via aktiebolag äga jordbruksfastigheter, speciellt om du dessutom bor på fastigheten, drivs många (de flesta?

SmålandsPosten - 08 maj 14 kl. 06:28

Könsrollerna i länets näringsliv är inte medfödda

Debatten om kvinnors representation i företagens styrelser är bara toppen på ett isberg av en gigantisk ojämlikhet i näringslivet. För att skapa ett jämlikt företagande måste arbetet börja långt utanför styrelse­rummen. Gärna bland länets unga och jämställda företagare på Storgatan i Växjö den 10 maj, skriver Rolf Dahlberg, vd för programföretaget Visma Spcs.

Sydsvenskan - 28 aug 20 kl. 11:46

Regeringen utlovar nytt stöd till egenföretagare

Regeringen kommer inom kort att lägga fram ett förslag till krisstöd för enskilda näringsidkare, enligt finansminister Magdalena Andersson (S). – Vi arbetar med ett helt nytt stöd till egenföretagare och vi har kommit ganska långt i det arbetet, säger M.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.