Realtid > Ekonomi

Wednesday, 24 February, 21:21

Realtid - Igår: 13:30

Hackerattacken mot SAS “ En av de mest sofistikerade attackerna som vi sett i det fria”“Vi förutspår att vi kommer att se fler sådana här typer av attacker framöver,” säger Mats Ekdahl, säkerhetsexpert på Check Point..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SAS, Mats Ekdahl, Check Point

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hackerattackenmot , SASEn av de , mest, sofistikerade, attackerna, som vi sett i det fria
Nyteknik - 29 maj 12 kl. 11:24

Flame ? mest sofistikerade viruset någonsin

Flame är namnet på ett extremt avancerat spionprogram som har härjat i tysthet i minst två år utan att upptäckas. Säkerhetsforskare kallar det för det mest sofistikerade skadliga programmet någonsin..

Eurosport - 10 okt 12 kl. 18:21

Cykel - "Mest sofistikerade dopningen i sportvärldens historia"

Amerikanska antidopningsorganisationen Usada släppte på onsdagen sin bevisrapport angående utredningen mot sjufaldige Tour de France-segraren Lance Armstrong. "Ett av de mest sofistikerade dopningsprogrammen i sportvärldens historia", skriver Usada i ett pressmeddelande..

DN - 24 feb 18 kl. 21:04

USA: Ryssland skickar sina mest avancerade jaktplan till Syrien

Su-57 beskrivs som Rysslands mest sofistikerade stridsflygplan. Nu väljer man att sätta in det i kriget i Syrien, uppger en talesperson för Pentagon för CNN. .

SVT - 27 aug 15 kl. 19:23

”Kanske mest sofistikerade som någonsin visats”

Dennis Dahlqvist imponeras av unga talanger, men ser flera glapp mellan form och innehåll på Stockholms modevecka..

DI - 20 maj 15 kl. 23:37

Så nära var SAS en konkurs

2012 var ett av SAS mest turbulenta år och bolaget var en hårsmån från konkurs."Vi hade cash för tio dagar. De sista två dygnen hade vi en konkursadvokat i styrelserummet", sa bolagets vice ordförande Jacob Wallenberg då..

PrivataAffärer - 18 maj 20 kl. 13:00

Här är börsens mest blankade aktier

Att blanka innebär något förenklat att man lånar en aktie och säljer den. Förhoppningen är då att kursen sjunker så att man kan köpa tillbaka aktien till ett lägre pris och sedan återlämna den. Enligt Finansinspektionens blankningsregister är Intrum börsens mest blankade aktie med 11,7 procent av aktierna blankade.

BT - 20 nov 12 kl. 09:01

Hökmark: SAS ? LO:s ideal för välfärdsföretagen

Frågan om SAS framtid sätter fokus på en självklar aspekt av företags liv, nämligen att det handlar om ett ständigt företagande präglat av ständiga förändringar, ständiga anpassningar, ständiga prioriteringar och ständigt nytänkande. Hur etablerat ett företag än är måste det kunna leva upp till kunders krav och andras konkurrens. Och kanske är det så att SAS problem i dag beror på att företaget har haft rollen av en stabil nordisk institution snarare än ett dynamiskt nordiskt företag.

Supermiljöbloggen - 15 dec 17 kl. 10:24

SAS stod för största utsläppsökningen under 2016

Det statligt ägda företaget toppar listan över svenska börsnoterade bolag som ökade sina koldioxidutsläpp förra året.  Vårt allt mer frekventa flygande ger stort avtryck på planeten. Under 2016 släppte SAS ut hisnande 298 353 ton koldioxid mer än föregående år, vilket ger bolaget en osmickrande förstaplats som det företag i Sverige som ökat sina utsläpp allra mest.

Dagensanalys.se - 08 jan 19 kl. 12:27

SAS Institute vill avmystifiera AI och se till att data hamnar i rätt händer för beslutsfattande

Dagarna före julafton träffade jag Kristoffer Nilsson, Senior Advisor Architecture på SAS Institute för att prata om deras AI Viya, hur SAS AI-verktyg görs tillgängliga för ”vanliga dödliga” och förhoppningar på AI-området inför 2019. Vi träffas omgivna av svenska kungar i en sal på 1700-tals herrgården Stora Frösunda där SAS Institute har sitt svenska kontor. Här möts verkligen gammalt och nytt på spännande sätt.

Dagens PS - 02 maj 19 kl. 15:39

SAS-strejk och Ikeas köttbullar

Dagens nyhetsflöde har dominerats av SAS-strejken och Ikeas köttbullar – internet räds inga extremer. DAGENS VIRALA – Dagens PS samlar nätets trendande snackisar och hetaste artiklar inom affärer och näringsliv. Mest sökta på Google Facebook förhandlar om översyn av integriteten – Dagens Industri
Mer trubbel för världens populäraste sociala nätverk?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.