Corren > Nyheter

Thursday, 25 February, 05:22

Corren - Igår: 14:00

Barnens nyfikenhet och intresse i fokus på förskolanVadstenas förskolor jobbar nu utifrån Synvändan, vilket innebär att barnens motivation och nyfikenhet blir drivande motorn i undervisningen..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Synvändan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barnens, nyfikenhetoch , intressei , fokus, förskolan
SmålandsPosten - 10 aug 17 kl. 16:07

Skogskollo ska väcka barnens nyfikenhet för skogen

Efter ett lyckat första försök med att anordna skogskollo förra året har Södra Skog valt att ha nio skogskollon i år. Meningen med kollot är att väcka barnens nyfikenhet för skogen..

Dagen - 14 jun 11 kl. 03:00

Barnens bästa i fokus

Att alla barn har rätt till en trygg uppväxt och goda levnadsförhållanden är närmast en självklarhet. Barnkonventionen slår också fast att det är så det ska vara. I praktiken ser det dock annorlunda ut även i välfärdslandet Sverige.

Dagen - 02 feb 11 kl. 12:33

Wejryd satsar på nytt succémöte - med barn i fokus

Succén med "Interfaith Climate Summit" 2008 gav mersmak. Nu planerar Svenska kyrkan, med ärkebiskopen i spetsen, en repris. Men den här gången är barnens rätt i fokus.

UNT - 04 apr 11 kl. 16:47

Bilderna väcker barnens nyfikenhet

På Vitsippan i Ekens förskola i Österbybruk har fotografier, inte minst helsidesbilder i UNT, blivit ett naturligt inslag i de dagliga rutinerna..

Nya Wermlands Tidningen - 24 jan 14 kl. 06:00

Brosafari väcker barnens nyfikenhet

Dagens knattar leker inte bara Bro, bro Breja och läser om trollet under bron i bockarna Bruse. De vet hur man bygger broar. Riktiga broar..

Blekinge Läns tidning - 21 maj 18 kl. 16:26

Naturupplevelse väcker barnens nyfikenhet

Elever från årskurs 4 i Jämshögs skola bytte under en dag klassrum och skolbänk mot oömma kläder och natur. Ett tillfälle för eleverna att uppleva naturen på nära håll..

NT - 23 jan 11 kl. 16:21

"Barnens bästa" i fokus i nya skollagen

Efter att vi i lördags kunde berätta att så många som 47 barn riskerade av stängas av från förskola och fritids på grund av att föräldrar inte betalat avgifterna, berättar nu Barnombudsmannen vilka allvarliga konsekvenser en avstängning kan få för ett barn..

Nya Wermlands Tidningen - 10 dec 12 kl. 07:30

Han har alltid haft barnens perspektiv i fokus

Staffan Janson har behållit barnets perspektiv. Ända sedan han som liten västgötagrabb tog för givet att det hette Tryggare kan ingen vara än Guds lilla barn i Skara... Men små blir stora.

Trelleborgs Allehanda - 15 okt 19 kl. 00:01

Debatt: Vi har barnens trygghet i fokus

Vi socialdemokrater tycker att skolbussarna i Trelleborg fungerar bra..

YLE - 08 apr 17 kl. 15:53

Barnens energidag väcker intresse för energiteknik genom lek

Unga barn älskar att få experimentera och genom lek väcker vi deras intresse, säger Ann-Sofie Leppänen, som drog en trollerishow med kemiska experiment under Barnens energidag i Vasa på lördagen. I foajén i Academill i Vasa möttes man på lördagen av lågstadiebarn som sköt iväg marshmallows, undersökte elektriska kretsar och gjorde kemiska experiment. Åbo Akademi ordnade nämligen Barnens energidag för första gången i Vasa.

Skånskan - 18 mar 17 kl. 11:00

Naturen i fokus på ny förskola

Kävlinge Det är svårt att ta miste på att de båda cheferna är nöjda med sin nya arbetsplats. När Stationsstadens förskola invigdes på fredagen utbrast förskolechefen Susanne Nilsson ett ”wow” när hon skulle beskriva arbetsmiljön, och fick medhåll av sin biträdande chef Marie Schultz. ERWP.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.