Corren > Nyheter

Thursday, 04 March, 07:01

Corren - 23 feb 21 kl. 13:39

Fler Norwegian-bolag i rekonstruktionDet krisdrabbade flygbolaget Norwegians båda dotterbolag för piloter respektive kabinanställda i Norge, med sammanlagt cirka 1 400 anställda, har ansökt om rekonstruktion..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Norwegian, Norwegians, Norge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, Norwegian-bolagi , rekonstruktion
DI - 08 jul 15 kl. 11:08

Fler svenska bolag på Canons köplista

Efter miljardköpet av Axis vill den japanska jätten Canon köpa fler svenska bolag."Sverige har många spännande it-företag", säger John Björkmann, vd för Canon Sverige..

GöteborgsPosten - 10 jun 15 kl. 05:00

Göteborg behöver fler hyresrätter – inte fler kommunala bolag

I dag, onsdag, tänker en stor majoritet av Göteborgs kommunstyrelse besluta om att bygga upp ännu ett kommunalt bolag. Denna gång ett byggherrebolag som varken kommer att få fart på byggandet av nya hyresrätter eller minska den kommunala byråkratin, skriver kommunalrådet Martin Wannholt..

SR - 07 jun 19 kl. 12:06

Oro när fler hawala-bolag förlorar konton

Allt fler pengaöverföringsföretag, så kallade hawala-bolag, får nu sina bankkonton stängda av svenska banker..

DN - 10 okt 12 kl. 00:10

Telia Sonera har kopplingar till fler ljusskygga bolag

Samtidigt som Telia Sonera pressas av Takilantaffären kan DN avslöja nya kontakter med ett ljusskyggt bolag. Den här gången leder spåren till Brittiska Jungfruöarna. ?

Affärsvärlden - 29 sep 14 kl. 09:11

Londonbörsen vill lista fler afrikanska bolag

Londonbörsen, LSE, kör en aggressiv kampanj för att försöka öka antalet afrikanska bolag som listar sig i Storbritannien..

DI - 25 feb 15 kl. 12:19

Warren Buffett vill köpa fler tyska bolag

Finansmannen Warren Buffett är redo för en shoppingrunda i Tyskland, Europas största ekonomi, efter att hans konglomerat Berkshire Hathaway satt bollen i spel med ett förvärv av ett tyskt bolag förra veckan. Det skriver Reuters och hänvisar till en intervju i tysk media.

Cornucopia - 25 sep 15 kl. 15:42

Fredagsmys: Statsbudgetens underskott finansieras med dränering av fler statliga bolag

Efter att SJ tvingas låna miljardbelopp för att dela ut pengar till svenska staten är det nu Akademiska hus. Genom en bokföringsmässig uppskrivning av värdet på det statliga bolagets fastigheter möjliggörs en utdelning på otroliga 6 500 MSEK kronor, som delvis finansieras med att Akademiska hus skuldsätter sig med minst 2 000 MSEK.

Svenska staten får i princip inte finansiera sig via underskott och skuldsättning.

Dalarnas tidningar - 22 apr 16 kl. 12:14

Hemtjänst i Falun kan bli öppen för fler privata bolag

LOV, lagen om valfrihetssystem, innebär att äldre med rätt till hemtjänst kan välja mellan olika utförare, kommunal eller privat regi. Kommunen ersätter de bolag som blivit utvalda..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Stockholmsbörsen lockar allt fler internationella bolag

Sverige ligger i täten med flest antal noteringar och attraherar nu även internationella bolag i allt större utsträckning. Men Andreas Dalhäll, partner på revisions- och rådgivningsföretaget EY tror inte att Stockholm kommer att bli nästa finansscentrum.  .

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 17 kl. 06:01

Fler svenska bolag etablerar sig i Afrika

Alltfler svenska företag etablerar sig i afrikanska länder, enligt Staffan Arbring vid Business Sweden. Bolagen har bra rykte när det gäller kvalitet och etik, säger han. Swedwatch ger en annan bild.

Sydsvenskan - 06 mar 17 kl. 06:01

Fler svenska bolag etablerar sig i Afrika

Alltfler svenska företag etablerar sig i afrikanska länder, enligt Staffan Arbring vid Business Sweden. Bolagen har bra rykte när det gäller kvalitet och etik, säger han. Swedwatch ger en annan bild.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.