SVT > Inrikes

Monday, 08 March, 04:22

SVT - 23 feb 21 kl. 13:34

Cloetta återkallar godisklubbor – kan ha innehållit metallGodisföretaget Cloetta har tvingats kalla tillbaka klubbor av märket Malaco. Risken finns nämligen att klubborna kan ha innehållit små bitar av metall..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Cloetta, Malaco

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cloetta, återkallar, godisklubborkan ha , innehållit, metall
ÖstersundsPosten - 16 jun 20 kl. 07:00

Coop återkallar ris som innehåller mögelgift

Coop återkallar Änglamarks råris där det har visat sig att den har innehållit mögelgiftet aflatoxin..

Länstidningen i Jämtland - 16 jun 20 kl. 07:00

Coop återkallar ris som innehåller mögelgift

Coop återkallar Änglamarks råris där det har visat sig att den har innehållit mögelgiftet aflatoxin..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Carlsberg återkallar frätande öl

Två personer har börjat blöda ur munnen – nu återkallar Carlsberg öl från 680 svenska krogar, det skriver Aftonbladet. Den frätande fatölen ska ha upptäckts på två krogar i två olika svenska städer, det berättar Carlsbergs kommunikationschef Henric Byström till tidningen.Bild: TTDet ska ha berott på att ölen innehållit ett frätande rengöringsmedel, efter att något gått snett i tjeckiska Prag där ölen bryggs.

Nyheter 24 - 25 mar 14 kl. 16:31

Pepsi Max återkallas – innehåller spritSå gör du

Carlsberg har fått återkalla nästan 2 000 burkar Pepsi Max som levererats till Lidl-butiker runt om i södra Sverige. Detta då burkarna i stället för läskedryck innehållit alkoholhaltig dryck, skriver företaget själva i ett pressmeddelande.Det handlar alltså om att burkarna, i stället för Pepsi Max innehållit, Xide Citrus Fizz, som har en alkoholhalt på 4,5 procent.

YLE - 11 okt 19 kl. 17:51

Har du koll på vad ditt favoritvin innehåller? Expert: "Det skulle förstöra festen om alla visste vad vinet innehåller"

Vin har traditionellt innehållit en ingrediens: vindruvor. Vad vinerna innehåller i dag är svårt att veta, då de inte har några innehållsförteckningar över vad annat de innehåller än vindruvor. Innehåller de ens druvor?

YLE - 07 nov 14 kl. 05:00

Kranvatten innehåller giftiga kemikalier

Över tre miljoner svenskar dricker vatten som innehåller perflourerade kemikalier. Det beskrivs som en av de allvarligaste kemikalieskandalerna på lång tid. I Finland är det ingen som vet om vårt dricksvatten innehåller perfluorerade kemikalier.

BT - 07 mar 13 kl. 14:47

Låt folk få veta vad köttbullarna innehåller

Under februari månad har ett omfattande köttbedrägeri upptäckts då det visat sig att många färdigrätter innehållit hästkött. Efter detta uppdagas att salmonellasmittat kött levererats till 143 svenska skolor. Konsumenter som ätit i tron att de kunnat lita på innehållet har under stigande förfäran tvingats inse att de blivit förda bakom ljuset.

YLE - 30 aug 13 kl. 05:13

"Innehåller goda målsättningar"

Regeringens reformpaket och budgetförslag är färdiga. Reformerna och förslagen har väckt både negativa och positiva röster. På Skattebetalarnas centralförbund kräver vd Teemu Lehtinen att inkomstbeskattningen lindras, och han tolkar det som att regeringen är beredd att komma emot ifall en central löneuppgörelse kan fås till stånd.

SR - 28 dec 19 kl. 07:58

Containrar med sojamjöl innehöll kokain värt 10 miljarder

I Uruguay har myndigheterna beslagtagit flera containrar som skulle innehållit sojamjöl – men som i själva verket innehöll minst 4,4 ton kokain..

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 13 kl. 01:34

Ikeas älgfärslasagne innehöll fläsk

Belgiska myndigheter har slagit larm om att ett parti av Familjen Dafgårds älgfärslasagne, som sålts på Ikea, innehållit fläskkött. Det rapporterar Svenska Dagbladet. Nu har Ikea dragit tillbaka lasagnen från samtliga varuhus i Europa.

VBL - 06 apr 13 kl. 13:20

Ikeas älg innehöll fläsk

Belgiska myndigheter har slagit larm om att ett parti av Familjen Dafgårds älgfärslasagne, som sålts på Ikea, innehållit fläskkött..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.