News55 > Nyheter

Thursday, 04 March, 01:50

News55 - 23 feb 21 kl. 13:23

Berättar om övergreppet för att hjälpa andraSom barn blev hon sexuellt utnyttjad. Golfstjärnan Madelene Sagström önskar att hon vågat berätta tidigare – om inte annat för att hjälpa andra. – Om jag genom att berätta min historia når någon är det värt det, säger hon. På LPGA-tourens hemsida redogö. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Madelene Sagström, LPGA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Berättarom , övergreppetför att , hjälpaandra
YLE - 05 sep 17 kl. 18:54

Vittnen berättar om det fysiska våldet på G1-avdelning – misstänkta vårdare nekar till brott

Egentliga Finlands tingsrätt behandlar på tisdagen åtalen mot tre manliga vårdare vid äldrepsykatrin vid sjukhuset i Kuppis i Åbo. Vårdarna nekar till brott. Åklagaren väckte i våras åtal för vanvård och bland annat grov misshandel som riktat sig mot patienter på Kuppis sjukhus avdelning G1 åren 2009 och 2013.

Magazin24 - 14 apr 13 kl. 17:14

Semjonov berättar om säsongen

Magazin24 träffade Arbogas förre tränare Alexander Semjonov och pratade om säsongen. IFK Arboga IK ramlade som bekant ur division 1 och nästa säsong blir det division 2 för Arboga. En del i denna degradering kan ses i att laget har varit lite för tunna i år och fått spela många matchen med alldeles för lite spelare i båset.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svenske Rafael berättar: "Jag ser inte IS som människor"

– Det var som otäckast var på natten. Då hörde man dem. De satte på böneutrop på hög volym, man hörde dem skrika.

YLE - 20 okt 15 kl. 14:25

Malin Ekholm: Jag vet varför de inte berättar om näthat

Jag upplever inte att tonåringar är ovilliga att berätta, snarare ovana. Sociala medier verkar inte höra till ämnen man diskuterar hemma. Jag kan se hur det har blivit så.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 06:00

Michaela Åkesson berättar om avskedet

BARA Michaela Åkesson från Bara blev tvungen att lämna tv-programmet Ung och bortskämd på grund av sjukdom. I tisdags kväll meddelade hon sitt beslut till de övriga deltagarna. Slutscenen fick tas om ett tiotal gånger.

Posh24 - 29 nov 17 kl. 08:54

Stjärnproducenten Timbaland berättar om sitt drogmissbruk

Stjärnproducenten Timbaland, 45, berättar att han var i 30-årsåldern när han började ta starka värktabletter. Han gjorde det för att hantera en nervskada han fått när han blivit beskjuten i tonåren. Men sedan eskalerade det hela till ett tablettmissbruk berättar han till tidningen Rolling Stone.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här berättar Madeleine om våldtäkten

Madeleine Ward, 17, la upp ett starkt klipp på Youtube där hon med hjälp av skrivna lappar berättar om våldtäkten hon har utsatts för.– Jag valde att göra videon för att andra ska förstå och faktiskt öppna ögonen för hur samhället ser ut när det gäller sexualbrott. Jag vill göra skillnad och jag tror verkligen att min video kan hjälpa någon.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här berättar Madeleine om våldtäkten

Madeleine Ward, 17, la upp ett starkt klipp på Youtube där hon med hjälp av skrivna lappar berättar om våldtäkten hon har utsatts för.– Jag valde att göra videon för att andra ska förstå och faktiskt öppna ögonen för hur samhället ser ut när det gäller sexualbrott. Jag vill göra skillnad och jag tror verkligen att min video kan hjälpa någon.

Dagensanalys.se - 11 maj 16 kl. 15:05

Ledningen från Adobe berättar vad Experience Business innebär

Executive management från Adobe berättar mer om deras mission för Adobe Summit i år ”Experience Business” med de senaste trenderna från marknaden och de senaste nyheterna som de presenterar i årets Summit. John Travis från Adobe presenterade panelen.  Ann Lewnes, EVP & CMO, Adobe  Brad Rencher, EVP & GM, Digital Marketing, Adobe Abhay Parasnis, EVP & SVP, Cloud Technology, Adobe  Vad behöver man göra för att komma till ”Experience Business” Ann berättade man måste jobba tvärs över varje tangeringspunkt och koppla ihop alla verktyg och få alla i organisationen att arbeta tillsammans, då kommer man kunna arbeta smartare och göra beslut på data och analys.

GöteborgsPosten - 23 nov 17 kl. 16:40

Moa Hjelmer berättar om våldtäkten efter Finnkampen

Friidrottaren Moa Hjelmer valde på torsdagen att berätta att hon utsatts för våldtäkt av en landslagskollega i samband med en Finnkamp för flera år sedan. För GP berättar hon nu om vad som fick henne att göra sin historia offentlig. – Om jag kan dela med mig och genom det kanske kunna hjälpa någon annan, då har jag på något sätt vunnit över det som hände mig, säger hon..

Nya Wermlands Tidningen - 24 apr 13 kl. 08:30

Ny app berättar om varans ursprung

Konsumenternas intresse att veta vad som är matens ursprung ökar. Därför lanserar LRF en mobilapplikation som läser av streckkoden och berättar om varan har svenskt innehåll eller inte. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.