Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 24 February, 18:50

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 13:17

Hus rivs och hus byggs – nu hålls möte om framtidsplanernaPå onsdagskvällen kan du delta i ett digitalt möte om byggen, rivningar och nya villatomter i....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hus, rivsoch , hus, byggsnu , hålls, möteom , framtidsplanerna
NT - 08 aug 11 kl. 18:54

Åbymoskolan rivs - och byggs upp igen

Åbymoskolan rivs. Och byggs upp igen. Precis på samma plats.

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 12 kl. 00:38

Hundratals hus rivs efter Sandy

Ytterligare 200 hus rivs av säkerhetsskäl i New York efter superstormen Sandy. Husen ligger i Queens, Brooklyn och på Staten Island som drabbades hårdast när ovädret drog fram. Omkring 200 hus har redan rivits eller rasat fullständigt eller delvis på grund av kraftiga vindar, översvämningar eller bränder som utlösts av stormen..

Jönköpingsnytt - 06 maj 19 kl. 21:20

Anrikt hus rivs - så blir nya bostäderna

Just nu rivs ett bostadshus från 1920-talet utmed Kortebovägen. Det ska ersättas av en byggnad med 36 nya och miljösmarta lägenheter.
.

YLE - 09 apr 15 kl. 11:38

Allt fler hus rivs - "Få gråter efter betongkolosser"

Trenden att låta riva i stället för att renovera betonghöghus särskilt från 1960- och 70-talet vinner allt mer terräng i Finland. I Tyskland har omkring 400 000 bostäder i betongförorter rivits, och också i Sverige har många höghus särskilt i socialt problematiska förorter försvunnit. Orsaken till att gamla elementhus rivs är att det ofta blir dyrare att renovera dem än att bygga nytt.

SmålandsPosten - 30 nov 13 kl. 09:20

Dalbo centrum rivs - och byggs upp på nytt

Nuvarande Dalbo centrum rivs. Och ett bostadsområde med mellan 200 och 300 lägenheter byggs. Dessutom blir det utökade ytor för handel.

Sydöstran - 25 sep 15 kl. 12:21

Brandhärjat hus rivs inom kort

Resterna av det så kallade Berlingshuset, som totalförstördes i en brand natten till onsdagen, kommer snart att rivas. Fastighetsägaren har redan beviljats rivningslov av kommunen. Efter rivningen byggs ett plank längs med Kungsgatan, men tanken är att en ny fastighet ska uppföras så fort det bara är möjligt..

UNT - 23 feb 11 kl. 10:03

Omdiskuterat hus rivs

Ett omdiskuterat hus i Ulleråker rivs i veckan, men hur det blir med alla andra övergivna hus på området är fortfarande oklart. Frågan tas upp i landstingsstyrelsen i nästa vecka..

YLE - 21 jan 15 kl. 04:39

Havets hus byggs i miniatyr

Kvarkens naturarv ska få sitt besökscentrum lämpligt till 10-års jubileet år 2016. Det mesta talar nu för att "Havets hus" byggs intill Replotbrons yttre fäste i Korsholm. Men det blir betydligt mindre än det var tänkt från början.

ÖstersundsPosten - 31 okt 13 kl. 11:33

Många hus rivs i Härjedalen

Lägenheter runt om i Härjedalen fylls med asylsökande. Men samtidigt rivs hela längor med hus. ?

DN - 19 nov 12 kl. 00:54

Hundratals hus rivs efter ”Sandy”

Ytterligare 200 hus rivs av säkerhetsskäl i New York efter superstormen ”Sandy”. Husen ligger i Queens, Brooklyn och på Staten Island som drabbades hårdast när ovädret drog fram..

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 19 kl. 20:00

Scoutkåren i Ödåkra tvingas lämna sin lokal – flera hus rivs för järnvägens utbyggnad

Ytterligare nio hus i Ödåkra rivs inför utbyggnaden av dubbelspår..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.