UNT > Lokalt

Thursday, 04 March, 19:50

UNT - 23 feb 21 kl. 13:16

Trendbrottet: Smittan minskar i ÖsthammarCoronasmittan i Östhammars kommun ser nu ut att avta efter flera veckor med oroande höga smittotal..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Östhammar, Östhammars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trendbrottet, Smittan, minskari , Östhammar
DN - 20 maj 20 kl. 20:58

Smittan minskar på Stockholms äldreboenden

Smittan på stadens äldreboenden fortsätter att minska. Under en tvåveckorsperiod minskade antalet personer med bekräftad covid-19 från 325….

SR - 05 jun 20 kl. 06:04

Smittan minskar i "Italiens Wuhan"

I Italien minskar antalet smittade och döda i Covidpandemin, men i provinsen Bergamo, som har drabbats hårt, är många fortfarande oroliga..

DN - 12 dec 18 kl. 13:19

Trendbrottet: Bostadsinbrotten minskar kraftigt

Efter att antalet inbrott har legat konstant i flera år syns nu en rejäl minskning i polisens statistik. Ungefär en fjärdedel färre inbrott och inbrottsförsök har anmälts mellan januari och november jämfört med åren innan.  – Vi har jobbat långsiktigt mot internationell brottslighet, säger Per-Arne Kaati, sektionschef hos gränspolisen..

Blekinge Läns tidning - 18 sep 19 kl. 05:00

Allt fler vaccinerar sig mot TBE – men smittan minskar inte

Det tycks ha varit rikligt med fästingar i länet i sommar. Anton Kronmar från Rödeby har fått hela 300 fästingbett. Samtidigt ökar oron för TBE och försäljningen av vaccin har ökat lavinartat..

Kristianstadsbladet - 08 sep 18 kl. 00:01

Trendbrottet fortsätter för Östra Göinge: Andelen arbetslösa minskar

Trendbrottet fortsätter när det gäller utvecklingen på arbetsmarknaden för Östra Göinge. Andelen arbetslösa minskar i alla grupper..

Supermiljöbloggen - 09 dec 15 kl. 12:32

De globala koldioxidutsläppen minskar troligen i år

Första gången som de globala som utsläppen minskar eller står stilla samtidigt som den ekonomiska tillväxten ökar. Det är ett trendbrott efter att utsläppen ökat kraftigt under 2000-talet. Den spådda utsläppsminskningen beror på en stor utsläppsminskning i Kina, men det är stor risk att utsläppen ökar betydligt i Indien.

BT - 25 aug 11 kl. 14:21

Tjuvjakten på varg minskar

Tjuvjakten på varg i Sverige har minskat kraftigt. Sedan 2005 dödas bara 3?7 vargar illegalt per år, enligt en rapport från Världsnaturfonden (WWF).

Sydsvenskan - 27 jun 19 kl. 09:03

Trendbrottet: Skänker mindre till välgörenhet

För första gången på flera år minskar pengarna som svenskar skänker till organisationer med 90-konto, visar ny statistik av Svensk insamlingskontroll. Det gäller både privatpersoner och företag. "Det är svårt att peka på vad det här trendbrottet beror p.

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 19 kl. 09:03

Trendbrottet: Skänker mindre till välgörenhet

För första gången på flera år minskar pengarna som svenskar skänker till organisationer med 90-konto, visar ny statistik av Svensk insamlingskontroll. Det gäller både privatpersoner och företag. "Det är svårt att peka på vad det här trendbrottet beror p.

YLE - 10 jun 16 kl. 03:51

Användningen av psykmediciner minskar – terapi ersätter antidepressiva

Psykiatriska läkemedel används i mindre utsträckning än tidigare. Det stora trendbrottet är antidepressiva läkemedel som nu minskar efter att ha ökat i popularitet sedan 1990-talet. Emma, som vi kallar henne i den här artikeln, insjuknade i depression efter gymnasiet.

DI - 22 mar 18 kl. 16:06

Trendbrottet – svenskarnas förmögenhet minskar

För första gången på två år minskar de svenska hushållens förmögenhet. Det visar SEB:s sparbarometer för fjärde kvartalet 2017.  Nettoförmögenheten minskade totalt med 76 miljarder kronor till 14.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.