Aftonbladet > Kultur

Friday, 05 March, 20:28

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 13:15

Fredrik Nyberg förnyar sig med ”Ruiner”▸ BOKRECENSION Magnus Ringgren: Jag har alltid anat att en skicklig prosaist dolt sig bakom poesin.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Nyberg, Ruiner, BOKRECENSION Magnus Ringgren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrik, Nyberg, förnyarsig med , Ruiner
Västerbottens Folkblad - 21 mar 14 kl. 23:00

M förnyar sig inte

Jag såg Agenda i söndags, duellen mellan Stefan Lövfven och Fredrik Reinfeldt. Fredrik Reinfeldt kör fortfarande med det Moderaterna använde som argument inför 2006 års val, att Socialdemokraterna pensionerade 240 personer om dagen, i stället för att skapa sysselsättning, det är Moderaternas retorik även inför årets val. Moderaterna har svårt att förnya sig.

SvD - 18 mar 12 kl. 07:57

?En framgång byggd på ruiner?

Göran Eriksson: Kraften i S-rekylen skäl nog för att hålla Fredrik Reinfeldt sömnlös..

BT - 06 dec 14 kl. 20:16

Omskapardagen förnyar garderoben

Tidigare i år startade Louise Svensson och Annelie Olsén Borås första klädbibliotek, The Wardrobe. I samma anda leder de nu även ”omskaparverkstad" på Textilmuseet. – Du växer när du skapar något själv, förklarar Louise som för egen del förvandlade en något defekt klänning till kjol respektive byxor.

IT24 - 03 mar 14 kl. 10:34

Enfo kör Volvo med Volvo IT


Enfo Zystems, med vd Fredrik Bergman, förnyar och förstärker sitt tidigare funktionsavtal med Volvo IT och den gemensamma kunden Volvo Car Group..

IDG - 03 mar 14 kl. 10:34

Enfo kör Volvo med Volvo IT

Enfo Zystems, med vd Fredrik Bergman, förnyar och förstärker sitt tidigare funktionsavtal med Volvo IT och den gemensamma kunden Volvo Car Group..

Uppsalanyheter.se - 02 dec 15 kl. 02:30

Recension: The Temperance Movement - rock av världsklass

Det var fjärde gången som jag såg The Temperance Movement när dom spelade på Katalin under tisdagskvällen. Jag var lite orolig att en mättnadskänsla skulle ha infunnit sig som det kan göra när man sett ett band eller en artist flera gånger. Så var dock inte fallet den här kvällen.

Trelleborgs Allehanda - 09 sep 11 kl. 11:30

Anrik stapel vräktes omkull

Foto: Claes Nyberg
Den gamla klockstapeln vid Klörups häkte ligger i ruiner. Men processen för att bygga upp den igen har inletts.
Klockstapeln som har anor från 1700-talet tillhör Klörups häkte som är kulturminnesmärkt.

YLE - 01 apr 15 kl. 16:50

Ekenäs Energi på plus trots varm vinter

Förra året var ett bra och intensivt år för energibolaget Ekenäs Energi. Bolaget räknade med ett resultat på minus, men visar nu ett plus, trots en varm vinter. Ekenäs Energi har nu ett år bakom sig som aktiebolag.

YLE - 11 jun 13 kl. 05:59

Juryn presenterar de nominerade till Vegapriset

- Det har varit ett bra musikår i Svenskfinland, konstaterar jurymedlemmen och programledaren Eva Frantz. Det är en enig jury som lämnar förhandlingsbordet med en färsk lista på de tolv nominerade till Vegapriset 2013. Trots en del kompromissande är jurymedlemmarna väldigt nöjda med de utvalda artisterna och albumen.

Sydsvenskan - 23 aug 11 kl. 00:05

Libyen vid vägskälet

Kaddafiregimens dagar är räknade. Om ett demokratiskt Libyen ska kunna resa sig ur diktaturens ruiner behövs omvärldens­ fortsatta stöd.
Redan natten till igår började rebellerna som strömmat in i den libyska huvudstaden Tripoli att fira Kaddafiregimens fall.

Sydsvenskan - 19 okt 11 kl. 06:30

Nära albatrosserna

Under asfalten vilar en strand - Midways albatrosser. Norstedts. Ledorden för Brutus Östling är teknisk perfektion, tuff beskärning, närhet och ögonkontakt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.