Corren > Nyheter

Sunday, 28 February, 10:21

Corren - 23 feb 21 kl. 13:00

Politikerna borde hushålla med våra skattepengarFinns det ingen spärr för hur mycket administration och förvaltning får kosta?.
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politikerna, borde, hushållamed våra , skattepengar
Aftonbladet - 29 aug 16 kl. 05:22

Här är trendorden som du borde hushålla med

YLE - 15 jun 15 kl. 12:37

FSL-medlem: Lärarförbundet borde hålla mun

Efter att Finlands Svenska Lärarförbund ställer sig på Åbo Akademis sida och anser att klasslärarutbildningen i Helsingfors ska vara en tillfällig lösning, skriver en medlem ut sig ur facket. Förbundsordförande tillbakavisar kritiken. Finlands Svenska Lärarförbund FSL får kritik av sina medlemmar för sin inställning till lärarutbildningsfrågan.

Skånskan - 31 jan 16 kl. 13:00

Eslöv vill hushålla med sitt statliga miljonbidrag

Eslöv Eslövs kommun fick 14 miljoner kronor i engångsbidrag från staten för att täcka sina kostnader när antalet asylsökande ökade dramatiskt under förra året.
Nu har man börjat fördela en del av pengarna – men man börjar försiktigt för att spara till ökande kostnader längre fram.När antalet asylsökande till Sverige ökade dramatiskt under förra året, ökade också kostnaderna för alla de kommuner som tog emot de som sökte skydd.

LV - 29 okt 16 kl. 16:20

"Bra att hushålla med vattnet redan nu"

Krisen för grundvattnet har bromsat. Men beroendet av en vinter med mycket regn eller snö blir avgörande för hur nästa år blir. - Det är bra att hushålla med vattnet redan nu, säger kommunens VA-chef Kim Tietze som tillsammans med säkerhetssamordnare Håkan Westerback redovisar situationen efter senaste mötet med länets samverkansgrupp för vattenförsörjningen..

Barometern - 20 feb 20 kl. 12:29

”Hushålla i stället för att ropa på nya pengar”

Dyrare administration och dyrare lokaler. Det är facit för tioåriga Linnéuniversitetet, enligt lärarfackets Dino Viscovi. – Hushålla med de resurser som finns i stället för att ropa på nya, säger han..

Expressen - 09 maj 13 kl. 13:36

Joakim Noahs ilska: "Borde hålla käften"

Storstjärnan Derrick Rose spelar inte i NBA-slutspelet, trots att han är skadefri. För detta har han kritiserats. Men Roses lagkamrat, svensk-fransk-amerikanen Joakim Noah, tar pointguarden i försvar.

Expressen - 12 jun 13 kl. 15:05

Tränaren: "Kvinnor borde hålla käften"

Australien hade precis vunnit mot Jordan. Då kom tränaren Holger Osieck med ett sexistisk kommentar. ?

Expressen - 15 apr 14 kl. 18:46

Jones om The Mauler: "Borde hålla käften"

Rivaliteten mellan Alexander Gustafsson och Jon Jones växer för varje dag. The Maulers senaste utspel om att Jones undviker en returmatch har fått mästaren att vakna. - Han borde hålla käften och gå tillbaka till ritbordet och ödmjukt komma tillbaka för en ny chans, säger Jon Jones..

Magazin24 - 16 apr 14 kl. 20:01

”Borde hålla käften”

Ordkriget mellan Jon Jones och Medåkersonen Alexander ”The Mauler” Gustafsson trappas upp. Alexander Gustafsson har i flera intervjuer hävdat att Jon Jones inte vågar möta honom i en returmatch. Jon Jones var inte sen på att svara.

SvD - 27 apr 16 kl. 05:40

Trump om Sanders: "Borde ställa upp som oberoende"

Donald Trump utropades som vinnare i fem delstater i nordost inom en timme efter att vallokalerna stängt på tisdagskvällen. Även Clinton sveper hem tunga segrar – och börjar nu dra ifrån Bernie Sanders rejält. – Bernie borde ställa upp som oberoende, säger Trump i ett oväntat tips till vänstersenatorn..

Expressen - 16 sep 17 kl. 11:58

Känsla av olust – borde hålla käften

NHL är en hårdare och tuffare liga än SHL. Ändå är det vanligare med avstängningar i SHL.Nej, lösningen är inte "poliser" på isen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.