Nyteknik > Teknik

Friday, 05 March, 01:31

Nyteknik - 23 feb 21 kl. 12:57

Undersökning: Så ser den ultimata arbetsveckan ut – efter coronapandeminDelad arbetstid mellan arbetsplatsen och hemmet och slutet för långpendlingen till jobbet. Så kan det bli om svenska medarbetare får som de vill, visar en färsk undersökning från undersökningsföretaget Netigate..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Netigate

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undersökning, , serden , ultimata, arbetsveckanut efter , coronapandemin
Vagabond - 04 aug 17 kl. 10:20

Undersökning: Det läser svenskarna helst i solstolen

Semester, solstol – och en bra bok. En ny undersökning har tagit reda på vad svenskarna helst läser på stranden och semestern – och vilken författare som är mest populär under sommarmånaderna..

Dagensanalys.se - 20 aug 18 kl. 18:09

Svenska startups måste internationalisera visar ny undersökning

Ny svensk undersökning från stripe genomförd i i samarbete med Business Sweden, Sup46, Stockholm Tech och Stripe, avslöjar att man måste lyckas internationellt för att överleva. 89 procent av svenska startups anser att de måste lyckas på den internationella marknaden för att långsiktigt överleva och 76 procent anser att det är viktigare för svenska företag att vara aktiva internationellt jämfört med startups i andra länder. Detta visar en färsk undersökning från Stripe genomförd i samarbete med Sthlm Tech, SUP46 och Business Sweden.

Ekonomistas - 12 maj 14 kl. 09:38

Riksbankens nya undersökning av skulderna – missvisande slutsatser, eller medveten desinformation?

English translation. Riksbanken har i en ny ekonomisk kommentar om hushållens skulder, presenterad med presskonferens och tal av direktionsledamoten Cecilia Skingsley, kommit med till synes dramatiska slutsatser och en till synes stor nyhet, som dessutom fått stort genomslag i media: Skuldproblemet skulle vara mer omfattande och utbrett än vad som varit känt. Hushållen skulle överlag vara högt skuldsatta om man ser till deras inkomster – framför allt låg- och medelinkomsttagare.

Trelleborgs Allehanda - 31 mar 13 kl. 09:00

M vill ha mer samarbete i femklövern efter undersökning

En undersökning av partisympatierna som Moderaterna i Trelleborg låtit göra visar att flera av de små partierna i femklövern riskerar att åka ur kommunfullmäktige. Det gör att Moderaterna vill ha igång ett bättre samarbete mellan partierna inför valet 2014.
- Vi har låtit göra den här undersökningen som en del i förberedelserna inför valrörelsen 2014, säger Ulf Bingsgård (M), kommunalråd i Trelleborg.

YLE - 09 aug 16 kl. 12:07

Undersökning: Barndomen har stor inverkan på vuxenlivet

Det finns stora regionala skillnader i hur unga vuxna mår. En majoritet av finländska unga mår bra, men en betydande del har också stött på problem under sin väg mot vuxenlivet. Omständigheterna i barndomen har ett klart samband med välbefinnandet senare.

Skånskan - 27 apr 16 kl. 14:08

Arbetsglädjen växer visar ny undersökning

HÖÖR Arbetsglädjen har fått ett uppsving bland anställda inom barn- och utbildningssektorn i kommunen. Analysen av en ny medarbetarenkät visar bättre resultat på samtliga områden jämfört med en tidigare undersökning.
– Folk trivs bra, konstaterar barn- och utbildningschefen Lisbeth Bonthron.

Dagensanalys.se - 18 maj 18 kl. 14:23

Allt är möjligt när det gäller fotbolls-VM avslöjar ny undersökning

Nästan hälften av svenska fotbollsfans skulle titta på matcher via inofficiella webbsidor eller streamingtjänster, om matcherna inte fanns tillgängliga i mer traditionella kanaler. En ny undersökning visar svenska fotbollsfans förhållningssätt till World Cup och deras konsumtion av denna under turneringen. Undersökningen utfördes av Oath och YouGov med en grupp om 7.

Supermiljöbloggen - 26 mar 15 kl. 10:02

Undersökning visar ökat klimatengagemang hos svenska folket

Med anledning av 2015 års Earth Hour har WWF genomfört en undersökning om svenskars klimatengagemang vilken visar att klimatengagemanget hos svenska folket stigit avsevärt de senaste fem åren.  I undersökningen, med över 1 000 tillfrågade,  framkommer att 34 procent har ett större engagemang och 40 procent har mer kunskap om klimatfrågan idag jämfört med för fem år sedan. – Resultatet visar att politiker och svenska folket går i otakt.

Dagensanalys.se - 08 okt 18 kl. 16:14

Nätbutikerna missar vad kunderna vill ha enligt ny undersökning

Tre av fyra nätshoppare får inte produktrekommendationer som intresserar dem enligt en ny global undersökning från SAP. I studien deltog över 20 000 konsumenter i 24 länder och resultatet visar att det finns stora möjligheter för de nätbutiker som lyckas koppla samman kundbeteenden och de egna leveranskedjorna. – I dag har alla varumärken möjlighet att erbjuda anpassade kundupplevelser på nätet, men fortfarande ser jag enorma skillnader mellan nätbutikerna.

YLE - 22 dec 15 kl. 08:09

Undersökning: Finländarna överger inte euron

Finländarna anser att euron är ett hinder för landets ekonomi, men en klar majoritet vill ändå hellre stanna kvar i den gemensamma valutan än lämna den. En majoritet av finländarna tror ännu på euromedlemskapet, trots att många anser att den skadar Finlands ekonomi. Enligt Yles undersökning stöder 54 procent av finländarna ett euromedlemskap, medan 31 procent vill lämna euron.

Dagens PS - 06 jan 18 kl. 08:50

Ny undersökning: Svenskar flyr Facebook

Nästan var fjärde överväger att minska eller stänga kontot helt under 2018. Facebook är den i särklass största medieplattformen för svenskar. Hälften uppges hänga på Facebook dagligen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.