UNT > Nyheter

Saturday, 27 February, 07:21

UNT - 23 feb 21 kl. 12:58

Lugnt när årets bokrea drog igångDet var ingen anstormning första morgonen på bokrean. "Vi har haft väldigt mycket förbokningar", säger Josefin Enqvist på Akademibokhandeln..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Josefin Enqvist, Akademibokhandeln

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lugntnär årets , bokrea, drog, igång
Nya Wermlands Tidningen - 24 feb 11 kl. 07:30

Matbutikerna dukar upp för bokrea

I går drog årets bokrea igång. Många passade på att fynda skönlitteratur, kokböcker och faktaböcker..

Hela Gotland - 23 feb 12 kl. 04:00

Fyndade sin vän Babben på bokrea

Så drog årets stora bokrea i gång..

Trelleborgs Allehanda - 26 feb 13 kl. 15:14

Årets höjdpunkt för bokmalar drog igång

Foto: Tomas Nyberg
Jan Mårtensson, Jan Guillou och så Zlatan förstås. De var de mest populära böckerna när bokrean drog igång på Söderslätts bok och papper klockan 8 på tisdagsmorgonen.
Omkring trettio kunder står tysta och bläddrar i reaböcker i Söderslätts bok och papper på Algatan.

Sydsvenskan - 21 nov 11 kl. 06:30

"Personalen drog ner oss i en källare"

Plötsligt började tårgas sippra in genom jalusierna. Grön ungdoms språkrör Rebecka Carlsson fick fly för att undkomma våldsamheterna i Kairo.
Språkrören för Miljöpartiets ungdomsförbund Grön ungdom, Björn Lindgren och Rebecka Carlsson, är i Kairo under två veckor för att bevaka och rapportera kring vad som händer inför parlamentsvalet den 28 november.

Sydsvenskan - 18 jul 13 kl. 06:30

Palm funderade över hur han hade upplevt sina sista ögonblick. Panik över att inte kunna andas? Kunde spädbarn ha sådana känslor? Eller hade han lugnt somnat in när lungorna fylldes av det kalla vattnet?

Kapitel 16Strax före sex ringde Vetter. Pojken hade varit vid liv då någon burit honom till dammen och tryckt ned den lilla kroppen i det smutsiga och kalla vattnet. Alltså mord, alternativt dråp.

LV - 28 feb 18 kl. 17:30

Årets bokrea har startat

Årets stora bokrea har startat. Vår tidning mötte Malin Wall, delägare till Hultgrens Bokhandel och vi frågade om vilka favoritböcker som hon ville slå ett extra slag för under årets bokrea..

Alingsås tidning - 26 feb 19 kl. 07:35

Årets bokrea är igång

Årets bokrea är igång – på tisdagsmorgonen samlades de mest inbitna bokmalarna utanför bokhandeln på Stora Torget.
En trogen skara bokfantaster samlades vid sjutiden på tisdagsmorgonen för att invänta att Akademibokhandeln slog upp sina portar för årets bokrea. Först i kön stod Berit Gustafsson.

Jönköpingsnytt - 22 feb 12 kl. 09:32

Årets bokrea ett uppskattat kapitel

Bokrean drog igång i morse och jönköpingsborna var ute i god tid. När Jnytt kom till Akademibokhandeln var det fullt av bokälskare som ville fynda bland de röda prislapparna. Bokia startade klockan sex på morgonen och hade redan då haft tryck i affären..

Jönköpingsnytt - 22 feb 12 kl. 09:32

Årets bokrea ett nytt uppskattat kapitel

Bokrean drog igång i morse och jönköpingsborna var ute i god tid. När Jnytt kom till Akademibokhandeln var det fullt av bokälskare som ville fynda bland de röda prislapparna. Bokia startade klockan sex på morgonen och hade redan då haft tryck i affären..

Kristianstadsbladet - 22 feb 12 kl. 18:00

Fackböcker populärast på årets bokrea

Foto: Annica Jönsson
I dag drog bokrean igång igen, en företeelse som funnits sedan 1920-talet.
- Jag upplever att det finns ett sug efter bokrean, även om omsättningen minskat de senaste 10 åren, säger Joakim Von Trampe, butikschef på Bokia. Bokrean betyder fortfarande mycket för bokhandeln, men inte så mycket för ekonomin som för själva arrangemanget.

Sydsvenskan - 06 sep 11 kl. 06:30

Jakten på faran kan bli en drog

Foto: André de Loisted
En kick i vardagen kan liva upp när tillvaron känns grå. Det är något de flesta av oss drömmer om. Men när jakten på extrema upplevelser går för långt är det dags att se upp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.