Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 24 February, 18:17

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 12:59

Gjorde upp eld – omhändertogs av polisVid elva-tiden i förmiddags larmades polis och räddningstjänst om en brand vid Eldsbodahuset i....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Eldsbodahuset

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gjorde upp eld, omhändertogsav , polis
BT - 01 nov 19 kl. 02:21

Resecentrum: Våldsam man omhändertogs – polis använde elchockvapen

Polis valde att använda ett så kallat elchockvapen mot en man i samband med ett omhändertagande på torsdagskvällen..

Magazin24 - 10 dec 12 kl. 18:48

Omhändertogs - hotade vakt

En gäst som omhändertogs för fylleri misstänks nu för hot mot tjänsteman. Det var när gästen omhändertogs av en vakt för fylleri som vakten fick ta emot hot av den omhändertagne mannen. Mannen omhändertogs sedan av polis och är nu misstänkt för hot mot tjänsteman..

DalaDemokraten - 14 mar 16 kl. 15:13

Yxman omhändertogs för fylleri

En man i 20-årsåldern omhändertogs vid 03-tiden, natten mot måndagen sedan han stört boende vid Allfarvägen genom att banka på dörrar i huset under natten. När polis anlände försökte mannen lämna platsen och sågs kasta ifrån sig en yxa på vägen. Han omhändertogs och fanns vara så påverkad att han las inn enliegt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Västerbottens Folkblad - 29 apr 18 kl. 08:33

Var full på busshållplats – omhändertogs

Vid klockan 01.00 natten mot söndagen omhändertogs en man i Umeå. Mannen var berusad vid en busshållplats utomhus och omhändertogs av polis enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

BT - 07 dec 13 kl. 19:49

Elva omhändertogs vid SVP-marsch

Minst elva personer omhändertogs av polis i samband med ett fackeltåg anordnat av högerextrema Svenskarnas parti (SVP) i Lidköping i dag. Strax före klockan 17 i dag startade Svenskarnas parti sitt fackeltåg mot mångkultur, en efterföljare till marscherna i Salem. Runt 150 personer ska ha deltagit i tåget, och samtidigt höll SSU och Ung Vänster en motdemonstration och skanderade "Inga rasister på våra gator".

SmålandsPosten - 23 dec 14 kl. 14:17

Husdjur omhändertogs av polis

Ett tiotal hundar och katter omhändertogs av polisen hos en privatperson i Tingsryds kommun under måndagen. Det var polisen i Blekinge som beslutade om ett omedelbart omhändertagande av alla djuren på bostaden då de lämnats ensamma kvar efter ett tidigare polisingripande mot deras ägare. Blekingepolisen skriver i sitt beslut att det ansågs absolut nödvändigt att omedelbart omhänderta djuren ur djurskyddssynpunkt.

Barometern - 29 jan 17 kl. 05:44

Sparkade mot polis – omhändertogs

En berusad man omhändertogs i centrala Kalmar i natt efter att han sparkat mot en polis..

Alingsås tidning - 25 nov 18 kl. 10:30

Hotfull man omhändertogs

Polis fick på lördagskvällen påringningar från allmänhet om en knivbeväpnad och hotfull man i Herrljunga. När polis anlände till platsen hade mannen däckat på grund av hög alkoholkonsumtion och han omhändertogs för tillnyktring..

Sydöstran - 10 jan 19 kl. 13:35

Bar kniv i centrala Ronneby – omhändertogs av polis

En kvinna omhändertogs av polis efter att hon gått omkring med en kniv i centrala Ronneby..

Alingsås tidning - 24 jan 19 kl. 17:12

Omhändertogs efter bråk i butik

Fyra personer hamnade i bråk med varandra inne vid Ica Maxi på torsdagseftermiddagen. Personal och väktare ingrep och när polis anlände till platsen hade de inblandade lugnat ner sig. En av de inblandade omhändertogs på grund av berusning.

GöteborgsPosten - 14 okt 19 kl. 06:46

Knivman omhändertogs av polis

Under natten omhändertogs en man av polis efter att han haft ett knivliknande föremål på sig. Mannen ska enligt ett vittne varit utåtagerande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.