Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Saturday, 06 March, 12:41

Länstidningen i Jämtland - 23 feb 21 kl. 12:56

Insändare: Sälj inte ut hälsocentraler - de är vår gemensamma egendomEfter valet 2018, blev det en borgerlig koalition som tog över styret av Region....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Region

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Säljinte ut , hälsocentralerde är vår , gemensamma, egendom
YA - 16 nov 18 kl. 01:01

Insändare: Extremism frodas även inom S

Den 9 november har Roger Jönsson en både viktig och angelägen insändare om hur viktigt det är att motarbeta högerextremism och att det är vårt gemensamma ansvar att förhindra antisemitism. .

YA - 15 nov 18 kl. 04:04

Insändare: Marknadsliberalismen ödelägger det gemensamma

I flera reportage i YA har vi fått kunskap om den svåra situation som polisen i sydöst upplever, samt de problematiska följder det kan få för vanliga människor. .

ÖstersundsPosten - 05 apr 16 kl. 16:00

Insändare: Varför olika vård på olika hälsocentraler?

Fråga till Region Jämtland Härjedalen: Våra hälsocentraler ska väl ge samma vård när de tillhör samma region?.

ÖstersundsPosten - 11 dec 17 kl. 10:34

INSÄNDARE: Svar från regionen: Därför valde vi att skicka pappersfakturor

Svar på insändaren "Det blir dyrt för regionen att skicka pappersfakturor" (4 december) Vaccination av säsongsinfluensan pågår vid våra hälsocentraler under några veckor. Frösö hälsocentral hade s....

ÖstersundsPosten - 23 nov 17 kl. 10:42

INSÄNDARE: Orimligt att tvingas betala "stickavgift" vid vaccinering på hälsocentral

Nu har årets influensavaccinationer dragit i gång - men med olika priser vid olika hälsocentraler, så se upp! Vissa grupper i riskzon, rekommenderas att även ta vaccination mot lunginflammation (pn....

DalaDemokraten - 12 sep 14 kl. 15:48

Insändare: Vägval i skolan

På söndag står väljarna inför flera vägval, ett av dem handlar om skolan. Ska vi fortsätta på den inslagna vägen med fokus på att höja kunskapsresultaten eller ska vi återgå till en skola där allt fler lämnas efter? Alliansen har givit tydliga och gemensamma besked.

Kristianstadsbladet - 08 okt 19 kl. 20:59

Insändare: Vi sopsorterar eftersom vi tar ansvar för miljön

Varför ska man nu sopsortera, frågar Roland Blom på insändarsidan i Kristianstadsbladet 4/10. Det absolut viktigaste skälet till att vi ska sopsortera är vårt gemensamma ansvar för vår miljö och våra resurser, svarar representanter för styrelsen i Göingehem..

DalaDemokraten - 09 sep 14 kl. 10:57

Insändare: Vad som helst är bättre än nuvarande regeringspolitik!

Du skall ha en skola att gå till i morgon med- den ska inte kunna gå i konkurs! I våra grannländer är det inte tillåtet överhuvudtaget att driva skolor i vinstdrivande syfte. På vilken arbetsplats som helst hade den fått avsked om en så dålig affärsuppgörelse gjorts som den som regeringen gjorde genom köpet av Nuon, -minus 30 miljarder(!

DalaDemokraten - 21 nov 14 kl. 15:46

Insändare: Ge inte vika för krav som försämrar vår konkurrenskraft

Vi driver företag inom vitt skilda branscher i Dalarna, bland annat processindustri, friskolor, detaljhandel, städföretag och besöksnäring. Den gemensamma nämnaren är att vi alla är beroende av ha rätt personal vid rätt tillfälle. Vi måste kunna anpassa vår personalstyrka utifrån efterfrågan..

DalaDemokraten - 24 nov 14 kl. 09:12

Insändare: Ge inte vika för krav som försämrar vår konkurrenskraft

Vi driver företag inom vitt skilda branscher i Dalarna, bland annat processindustri, friskolor, detaljhandel, städföretag och besöksnäring. Den gemensamma nämnaren är att vi alla är beroende av ha rätt personal vid rätt tillfälle. Vi måste kunna anpassa vår personalstyrka utifrån efterfrågan..

SN - 20 dec 15 kl. 21:44

Insändare: "Därför säger vi nej till Cellaviva"

Kvinnoklinikens före detta verksamhetschef vid Nyköpings lasarett har tecknat ett avtal med det privata företaget Cellaviva. Cellavivas affärsidé är att, till ett pris om 25 000 kronor, sälja en slags försäkring som i framtiden kan ge eventuella fördelar genom att man sparar navelsträngsblod och stamceller från en nyfödd i en familjeägd stamcellsbank.Det finns länder i världen där man som svårt skadad patient är tvingad att förlita sig på släkt och vänners välvilja när man är i desperat behov av blodtransfusioner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.