Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Saturday, 27 February, 19:58

Länstidningen i Södertälje - 23 feb 21 kl. 11:30

JUST NU: Distansundervisning och munskydd på arbetsplatsen – nya restriktioner i StockholmNu uppmanas elever i högstadiet och gymnasiet att övergå till distansundervisning under vecka 10.....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
JUST NU, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Distansundervisningoch , munskydd, arbetsplatsennya , restriktioner, i Stockholm
Vestmanlands Läns Tidning - 9 timmar sedan

Insändare: Munskydd är frivilligt

Till er som golar ner andra för att de inte använder munskydd. Det är inte lag på munskydd, det....

SmålandsPosten - 16 mar 20 kl. 17:58

Oro för smittspridning hos LNU-studenter – namninsamling för distansundervisning

Oron för coronaviruset är stor på Linnéuniversitetet just nu. En namninsamling som startades på måndagsmorgonen fick snabbt ett starkt gehör bland studenterna. Man efterlyser bland annat mer distansundervisning..

Aftonbladet - 08 apr 20 kl. 08:00

Jimmie Åkesson vill se krav på munskydd

▸ Sverigedemokraterna vill se obligatoriskt krav på användning av munskydd i omsorgen. Jimmie Åkesson vill också att regeringen ger tydligare direktiv till allmänheten. – Är det bra att ha munskydd eller inte?

Nyan - 17 jun 20 kl. 19:04

Så tycker föräldrarna om distansundervisning

Vårens distansundervisning fungerade bra. Man får ändå inte bortse från att 6 procent av grundskoleeleverna under den perioden upplevt psykologiska och sociala svårigheter.
I en enkät som genomfördes under perioden 4–25 maj framkommer det att det finns delade åsikter bland vårdnadshavare till grundskoleelever på Åland om hur barnen klarat av perioden med distansundervisning under coronapandemin.

Nyan - 13 aug 20 kl. 13:53

Riksregeringen rekommenderar munskydd

Nedan följer axplock från Svensk Presstjänsts liveblogg från regeringens presskonferens torsdag eftermiddag. – Det är hälsomyndigheterna som bestämmer om man ska kräva att en person testas eller sätts i karantän, sa statsminister Sanna Marin. Regeringen ska utveckla ett system för att kommunicera vilka länder som är riskländer och vilka som är trygga.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Dahlandergymnasiet satsar på distansundervisning

Dahlander Kunskapscenter höll öppet hus häromkvällen för att visa upp sig för blivande gymnasieelever.
Distansundervisning är en av de nyheter som gymnasieskolan presenterar inför nästa läsår.
?

Regeringen - 17 maj 18 kl. 14:05

Försöksverksamhet med fjärr- och distansundervisning får fortsätta

Regeringen har i dag beslutat att förlänga giltighetstiden av försöksverksamheter med fjärr- och distansundervisning. Det innebär att Torsås kommun får bedriva distansundervisning även nästa år, och att Lapplands kommunalförbund samt Storumans och Värmdö kommun kan fortsätta försöksverksamhet med fjärrundervisning. .

SR - 16 maj 20 kl. 14:15

Två månader med distansundervisning

Samtidigt som svenska gymnasieskolan gick över till distansundervisning på grund av coronapandemin lade regeringen ett lagförslag om hur inslagen av distansundervisning ska öka i svenska skolan..

News55 - 06 mar 20 kl. 14:44

Här är köpjätten som förbjuder munskydd

På Gekås i Ullared vill flera ur personalen använda munskydd för att skydda sig mot coronavirus, men det stoppas av ledningen.
-Vi tror att det skulle skapa ännu mer osäkerhet, säger vd Boris Lennerhov till Market.
Expressen skriver att munskydd inte skyddar den som är frisk från att smittas av corona, men att en sjuk person som bär munskydd kan skydda omgivningen till viss del.

Kristianstadsbladet - 19 mar 20 kl. 05:00

Beskedet: Folkhögskolan inför distansundervisning – ”Just nu är det väldigt tomt”

Även folkhögskolorna omfattas av de direktiv om distansutbildning som utgått från regeringen. – Just nu är det väldigt tomt på folkhögskolan, de flesta av våra internatelever har också åkt hem, säger Joakim Hector som är rektor. .

Sydsvenskan - 12 jul 20 kl. 00:12

Trump bar munskydd vid sjukhusbesök

USA:s president Donald Trump, som hittills under pandemin har undvikit att bära munskydd, besökte på lördagen ett militärsjukhus utanför Washington iförd just ett sådant. Trump var på plats på Walter Reed National Military Medical Center för att besöka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.