Realtid > Ekonomi

Friday, 05 March, 17:59

Realtid - 23 feb 21 kl. 12:41

Capsek ökar i Appspotr – avvaktar med HoodinCapsek befäster sin position som en de största ägarna i Appspotr, som tar in 55 miljoner kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Appspotr, Hoodin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Capsek, ökari , Appspotr, avvaktarmed , Hoodin
PrivataAffärer - 07 jul 20 kl. 09:44

Capsek-aktien föll 25 procent i premiären

Aktien var under den inledande handeln ned mellan 5 och 27 procent jämfört med teckningskursen på 11 kr i den unit-emission som gjordes inför noteringen. I varje unit ingick dock även en teckningsoption som beräknas upptas till handel när emissionen är registrerad hos Bolagsverket, vilket väntas ske senare i veckan. Teckningsoptionerna brukar utgöra en liten del av unitvärdet, vilket innebär att nedgången för aktien och teckningsoptionen sammantaget kan vara något mindre.

SVT - 1 timme sedan

Storvreta om stjärnans framtid: ”Avvaktar dom”

Landslagsstjärnan Alexander Rudd, 28, står åtalad för narkotikabrott – och har tagit en paus. Storvreta avvaktar dom i väntan på hur klubben kommer agera och ta beslut om hans framtid. – Vi väntar in följderna av domen, säger Storvretas vice ordförande Henrik Ededahl till SVT Sport..

DI - 24 sep 18 kl. 13:00

Möjlighet att investera i Appspotr - erbjuder appmarknaden en skalbar produkt för entreprenörer

Appspotr AB är ett svenskt mjukvaruföretag som erbjuder en molnbaserad plattform för att bygga och drifta Native appar för iOS och Android. Appspotrs kärnerbjudande är att erbjuda en plattform med verktyg för att bygga, designa och publicera appar för kunder utan kunskap kring kodning. Appspotr har under det senaste året förvärvat appförsäljningsföretaget Appsales samt förberett och utvecklat dess plattform för lansering i Asien.

Affärsvärlden - 15 nov 16 kl. 15:25

Appspotr mot börsen – då kan aktien handlas

Appspotr, ett mjukvarubolag som erbjuder en molnbaserad plattform för app-utveckling, kommer att noteras på Aktietorget. Första dag för handel i bolagets aktie beräknas till den 19 december 2016. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 19 dec 16 kl. 09:46

Appspotr upp 37 procent i premiärhandeln

Mjukvarubolaget Appspotr börjar idag den 19 december handlas på Aktietorget. Bolagets erbjudandet att teckna aktier tecknades 17 gånger och blev därmed rejält övertecknad..

DI - 07 feb 18 kl. 14:01

AppSpotr rekryterar från Benify

Mjukvarubolaget AppSpotr har enligt ett pressmeddelande rekryterat Christina Berntsson till den nyinrättade rollen som produktchef. .

DI - 17 apr 18 kl. 17:34

Appspotr lånar för att klara hösten

Det Aktietorgslistade mjukvaruföretaget Appspotr har lånat 6,5 miljoner kronor för att täcka sitt rörelsekapitalbehov "till hösten 2018". Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 21 nov 18 kl. 14:42

Almi Invest minskar i Appspotr

Almi Invest Västsverige AB har efter den senaste nyemissionen i Spotlightnoterade Appspotr minskat sitt innehav i bolaget till mindre än 10 procent av röster och kapital..

DI - 05 dec 18 kl. 15:05

Appspotr mjuklanserar applösningen Cyan

Appspotr kommer enligt ett pressmeddelande att mjuklansera sin lösning Cyan och inleda implementering hos mjukvarubolagets första storkunder..

YLE - 10 maj 16 kl. 15:05

Kristinestad avvaktar med seniorboende

Kristinestad bygger inget nytt seniorboende i brådrasket. Förslag finns om att bygga en fastighet med ett 30-tal platser, men stadsstyrelsen beslöt avvakta till hösten. Förslaget från Vård- och omsorgscentralens arbetsgrupp var att staden tillsammans med Kristinestads bostäder planerar ett lätt serviceboende i närheten av sjukhusbacken.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 16:41

Avvaktar med att fördela 58 välfärdsmiljoner

MALMÖ Malmö stad avvaktar med att fördela ytterligare 58 miljoner kronor av de så kallade välfärdsmiljonerna. Coronasmittan har resulterat i att samtliga partier är helt överens om att ta tillbaka sina tidigare förslag om hur pengarna skulle fördelas.
Partipolitiken läggs åt sidan i avvaktan på att bilden klarnat om var pengarna behövs bäst någonstans.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.