UNT > Nyheter

Friday, 05 March, 17:23

UNT - 23 feb 21 kl. 12:31

Företagarna: Bra att regeringen fixar buggarRegeringen gör nödvändiga justeringar i krisstöden, anser Företagarna. Men det finns fortfarande "buggar" kvar i systemet och utbetalningar går för långsamt..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Företagarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagarna, Braatt , regeringen, fixar, buggar
YLE - 09 feb 20 kl. 13:24

Företagarna misstror regeringen - ger den uselt betyg

Finlands Företagare ger den sittande regeringen uselt betyg. En enkät bland företrädare för över 1 000 små och medelstora företag tror inte att regeringen kommer att lyckas förverkliga sin målsättning att få upp sysselsättningsgraden till 75 procent under regeringsperioden..

DI - 02 mar 12 kl. 14:07

Grekiska regeringen fixar billig mat åt folket

Den grekiska regeringen hoppar nu på initiativet att få fram billigare mat till folket. Genom en ny webbsajt är förhoppningen att kapa dyra mellanhänder.

Regeringen - 11 sep 12 kl. 08:58

Regeringens nyhetsbrev: Barn och bra uppväxtvillkor

Regeringen vill stärka stöd och skydd för barn som far illa och riskerar att fara illa. Bland annat föreslår regeringen i en lagrådsremiss att Familjehemmen ska få mer stöd, det förebyggande arbetet stärkas och kontrollen öka. Läs mer om detta i Regeringens nyhetsbrev.

SmålandsPosten - 05 jul 18 kl. 08:37

Länet: Småföretagarna ger regeringen dåligt betyg

Missnöjet med regeringens politik för småföretagare är utbrett i Kronoberg. Det visar nya siffror från IT-koncernen Visma. .

Supermiljöbloggen - 20 maj 16 kl. 10:17

Regeringen vill se fler åtgärder som kan minska transportsektorns växthusgasutsläpp

Ger Trafikverket i uppdrag att snabbutreda saken. I går meddelade regeringen att man, som en del i arbetet med satsningen på ett fossilfritt Sverige, nu ger ett nytt uppdrag åt Trafikverket. Supermiljöbloggen har tagit del av uppdraget, som ska redovisas till regeringen redan den 30 juni i år, där det bland annat står: Trafikverket ska redovisa vilka styrmedel och åtgärder i infrastrukturen som krävs för att minska transportsektorns utsläpp av växthusgaser med 60 respektive 80 procent till år 2030 jämfört med nivån år 2010.

Regeringen - 15 feb 11 kl. 14:40

Fredrik Reinfeldt: Hyresrätter bra idé i city

De senaste två dagarna har det i dagspress förekommit artiklar som ger intrycket av att statsminister Fredrik Reinfeldt uttalat sig emot hyresrätten som boendeform i Stockholms innerstad. Det är en felaktig bild. Tvärtom stödjer statsministern behovet av en bättre fungerande hyresmarknad.

Regeringen - 20 okt 14 kl. 10:46

Regeringen satsar 1 miljard på förbättrad arbetsmiljö och energieffektivisering i skolan

Regeringen har för avsikt att lämna förslag i kommande budgetpropositionen om ett nytt statsbidrag för medfinansiering av investeringar i bra arbetsmiljö i klimatsmarta skolbyggnader med moderna läromiljöer.

Pressmeddelande: Regeringen satsar 1 miljard på förbättrad arbetsmiljö och energieffektivisering i skolan
Promemoria: Skolrenoveringar för bättre arbetsmiljö och energieffektiviseringar

Utbildningsdepartementet, 20 oktober 2014.

Regeringen - 19 mar 13 kl. 17:46

Rapport om barn som misstänks för brott lämnades till regeringen

Barnombudsmannen har genomfört en granskning av hur de mänskliga rättigheterna respekteras när barn och unga frihetsberövas. Tisdagen den 19 mars lämnades rapporten om barn som misstänks för brott till barn- och äldreminister Maria Larsson. - Det är bra att Barnombudsmannen har tagit fram statistik över hur många barn som suttit i arresten och varit häktade.

Regeringen - 19 mar 13 kl. 17:46

Rapport om barn som misstänks för brott lämnades till regeringen

Barnombudsmannen har genomfört en granskning av hur de mänskliga rättigheterna respekteras när barn och unga frihetsberövas. Tisdagen den 19 mars lämnades rapporten om barn som misstänks för brott till barn- och äldreminister Maria Larsson. - Det är bra att Barnombudsmannen har tagit fram statistik över hur många barn som suttit i arresten och varit häktade.

Regeringen - 03 jul 17 kl. 15:53

Pressfika med regeringen

På torsdag den 6 juli är det dags för sommarens första pressfika med regeringen. Närvarande statsråd redogör för dagens regeringsbeslut samt aktuella frågor. Vid bra väder sker detta på Rosenbads innergård..

Regeringen - 06 jul 12 kl. 13:30

Höj upphandlingskompetensen och underlätta för bra upphandlingar

- Vi måste höja upphandlingskompetensen och göra det lättare att göra bra upphandlingar. Det sade civil- och bostadsminister Stefan Attefall vid Socialdepartementets upphandlingsseminarium i Almedalen. Höj upphandlingskompetensen och underlätta för bra upphandlingar Socialdepartementet, 6 juli 2012.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.