Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 27 February, 16:25

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 08:27

Klena resultat när utbildningar skulle växa▸ Regeringens satsning på fler högskoleplatser inom bristyrken får svidande kritik av Riksrevisionen..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Riksrevisionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klena, resultatnär , utbildningarskulle , växa
Sydöstran - 24 apr 18 kl. 06:00

AF säger upp avtal efter klena resultat

Få deltagare och dåligt med jobb. Arbetsförmedlingen säger upp 40 leverantörer inom stöd och matchning på grund av alltför klena resultat eller för få deltagare. En finns i Blekinge och 40-50 personer berörs..

YLE - 05 maj 17 kl. 18:47

Kallade ryska spelarna klena – Tre Kronor förlorade premiären

Tre Kronors VM-inledning gick inte enligt planerna. Stjärnlaget föll efter förlängning mot Ryssland. – Inte för att vara taskig, men de är lite klena.

Magazin24 - 04 jul 12 kl. 14:52

Positivt resultat för Ridskolan Strömsholm

I slutet av juni hade Ridskolan Strömsholm AB årsstämma och redovisade ett positivt resultat för 2011 och en bra prognos för 2012. Det har varit några år med förlust och besvärlig ekonomi för Ridskolan Strömsholm. Men nu har siffrorna stigit och 2011 var ett positivt år för Strömsholm.

Magazin24 - 26 dec 12 kl. 09:04

Positivt resultat för Strömsholm

För andra året i rad redovisar Ridskolan Strömsholm fina siffror. Det blir återigen ett positivt resultat för Ridskolan Strömsholm. För en vecka sedan var det styrelsemöte på Strömsholm där budgeten för 2013 beslutades och i den fanns det ett positivt resultat och möjlighet till investering på ungefär 7 miljoner kronor i hästhållningssystem och kretslopp för foder, strö och gödsel.

Dagensanalys.se - 29 nov 16 kl. 13:45

Ta hem den digitala affären och förbättra era resultat

Hej Simon, kul att få en pratstund med dig om digital marknadsföring och analys som är det hetaste området just nu. Vad ser ni för trender på marknaden just nu? Digital marknadsföring fortsätter växa med tvåsiffriga tal och står för 40 procent av reklam- och medieinvesteringarna i Sverige 2016 och digital kommer för hälften 2017 enligt prognos från IRM.

YLE - 02 dec 14 kl. 16:36

Rantala om andra stadiet: Resultat och genomströmning avgör

Statssekreterare Markus Rantala(SFP) är ytterst fåordig om resultatet i den ministerarbetsgrupp som har utrett andra stadiets utbildning och upprätthållningstillstånden där samt finansieringslagen. Tillstånden ses över och finansieringen avgörs utgående från de resultat som skolorna presterar, säger Rantala till Yle Nyheter. Genom att minska på antalet skolor på andra stadiet hoppas regeringen spara 260 miljoner euro.

Cornucopia - 13 jan 17 kl. 08:16

Polisens resultat kraftigt sämre - besparingar och neddragningar väntar

Polisens resultat försämrades ytterligare under årets slut och vår handlingsförlamade inrikesminister Anders Ygeman har utlovat kraftiga åtgärder. Det ser man nu i form av att det blir massiva besparingar och neddragningar på polisen i södra Sverige, främst minskad personal. Men rikspolischefen Dan Eliasson slog sig på Folk & Försvar för bröstet med att han minsann tillsatt 3 000 nya chefer.

YLE - 05 apr 13 kl. 11:36

Arcadas utbildningar populära som aldrig förr

Högskolan Arcada gjorde alla tiders rekord i årets gemensamma ansökan för yrkeshögskolornas bachelorprogram. För sjätte året i rad lockade Arcada mer sökande än förr till sina svenskspråkiga utbildningar. Arcadas 373 nybörjarplatser fick i år 1 415 förstahandssökande, vilket innebär en ökning på 8,6 % jämfört med fjolåret.

YLE - 19 nov 13 kl. 14:42

Färre elever får följder för Axxells utbildningar

Kjell Forsman är koordinator för vägledning och rekrytering vid Axxell i Karis, enklare uttryckt studiehandledare, som måste ha fingret på tidens melodi inom utbildning. Vi måste justera utbildningarna enligt tillgången på elever, säger han. Över 400 elever hade sökt sig till Axxelldagen, som ordnades i Karis med öppet hus.

YLE - 23 maj 14 kl. 04:28

Nya terapiformer ger goda resultat

Vid psykiatriska enheten vid Vasa centralsjukhus satsar man nu på två nya vårdformer, kognitiv och dialektisk beteendeterapi. Elina Westerlund och Birgitta Ivars ser fina resultat av vården. Behandlingsformerna är mycket effektiva och de minskar behovet av sjukhusplatser bland patienterna.

Dagensanalys.se - 29 maj 17 kl. 13:45

F nation lanserar moderna utbildningar för den digitala branschen

Du har säkert varit på Fotografiska, kanske till och med på en konferens. Nu startar företaget F nation moderna utbildningar för den digitala branschen, i Fotografiskas lokaler. Söker du en utbildning bland heta ämnen där man använder ett effektivt kursmaterial och tider som skapar bra balans ska du läsa den här artikeln.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.