ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 01 March, 04:19

ÖstersundsPosten - 23 feb 21 kl. 12:27

BILDEXTRA: Fortfarande rasrisk på Berners – så ser det ut på platsenDet är över den inglasade utställningshallen som taket har gett vika vid Berners bilhall i....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Bildextra, Berners

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BILDEXTRA, Fortfarande, rasrisk, Berners, , serdet ut , på platsen
YLE - 31 maj 16 kl. 10:29

Finavia blev minister Berners mardröm

Trafik- och kommunikationsminister Anne Berner berättar på tisdagen mera om hur det går med utredningen av Finavias förlustbringande derivataffärer. De misslyckade affärerna kan bli en prövosten för minister Berners politiska karriär. Det statliga bolaget Finavia som ansvarar för flygplatsernas verksamhet lär vara på tapeten också under de kommande veckorna.

YLE - 24 jan 17 kl. 08:22

Mykkänen om Berners backande: Det enda rätta

Minister Kai Mykkänen som ansvarar för trafikreformen i Samlingspartiet säger att Anne Berners backande i trafikreformen var det enda rätta beslutet. - Berners förslag hade inte varit en fungerande modell och att skjuta upp den slutsatsen hade förlängt bilhandelns frysta läge. Tur att slutsatserna kunde dras redan efter fem dagar, för det var nog åt det här hållet det var på väg.

YLE - 18 apr 16 kl. 14:08

CHK:s Penttilä ser stora möjligheter i Berners trafiklösningar

Centralhandelskammaren välkomnar kommunikationsminister Anne Berner förslag om en bolagisering av de trafikleder som är i statens ägo. Verkställande direktör Risto E.J.

YLE - 24 feb 17 kl. 04:39

Riksdagen röstar om Anne Berners förtroende

Riksdagen röstar i dag om förtroendet för kommunikationsminister Anne Berner från Centern. Omröstningen sker på initiativ av socialdemokraterna efter att riksdagen diskuterat Berners agerande i frågan om statsbolaget Finavias förlustbringande derivataffärer. Det var socialdemokraterna som med stöd av Vänsterföbundet i onsdags krävde att riksdagens ska rösta om kommunikationsminister Anne Berners förtroende.

YLE - 23 jan 17 kl. 14:27

Orpo avvisar Berners anskaffningsstöd: "Finns viktigare saker att sätta pengarna på"

Trafikminister Anne Berner sade igår att hon var förvånad över den kritik som regeringskollegerna kommer med gällande trafikreformen. Finansminister Petteri Orpo säger i sin tur att ingen har gått emot det som regeringen enats om. Finansminister Petteri Orpo (Saml) tar avstånd från trafikminister Anne Berners (C) förslag om ett anskaffningsstöd för att ersätta den som köper bil nu, innan bilskatten möjligen avskaffas.

YLE - 29 maj 17 kl. 19:43

Skärgårdskommissionen nöjd med Berners besked gällande förbindelsebåtstrafiken

Kostnaderna för förbindelsebåtstrafiken kommer även fortsättningsvis att tas ur statsbudgeten som en öronmärkt summa. Det beskedet fick skärgårdskommissionen vid Egentliga Finlands förbund på måndagen av trafik- och kommunikationsminister Anne Berner (C). I ett utlåtande som skärgårdskommissionen gav till Anne Berner på mötet uttryckte kommissionen att anslagen för förbindelsebåtstrafiken måste öronmärkas.

SvD - 04 jun 16 kl. 12:00

Berners i Ukraina: Krig och korruption - eller reformer?

Benedicte och Örjan Berner rapporterar från ett land där den ryska invasionen fortfarande präglar tillvaron. Bara fortsatt utländsk hjälp kan lösa krisen..

YLE - 18 apr 16 kl. 15:40

Sannfinländare kritiserar Berners trafikförslag

Förslagen om förändringar i taxitrafiken och bolagisering av trafiklederna skapar nytt groll mellan regeringspartierna. Sannfinländarnas gruppordförande Sampo Terho har avstånd från de planer som Centerns kommunikationsminister Anne Berner presenterar. Enligt Terho för Berner fram egna idéer som inte stöds av Sannfinländarna och inte heller av hela regeringen.

YLE - 19 apr 16 kl. 12:57

Taxiförare: Vi är emot alla Berners förslag

Taxibranschen hade väntat sig förändringar, men de planer som kommunikationsminister Anna Berner presenterat var fler än förväntat. I längden blir det dyrare att åka taxi, säger taxiförare. Krister Båsk, som kör taxi i Korsholm, säger att man i branschen är mest förvånad över omfattningen på Anne Berners planer.

YLE - 19 apr 16 kl. 12:57

Taxichaufför: Vi är emot alla Berners förslag

Taxibranschen hade väntat sig förändringar, men de planer som kommunikationsminister Anna Berner presenterat var fler än förväntat. I längden blir det dyrare att åka taxi, säger taxichaufför. Krister Båsk, som kör taxi i Korsholm, säger att man i branschen är mest förvånad över omfattningen på Anne Berners planer.

YLE - 21 jan 17 kl. 14:32

Soini: Regeringen står inte bakom Berners trafiktankar

Sannfinländarnas ordförande, utrikesminister Timo Soini säger att Kommunikationsministeriets trafikutredning inte kommer att avancera i regeringen. Soini säger att minister Anne Berners (C) tankar om bland annat en bolagisering av trafiklederna inte har regeringens enhälliga stöd. Sannfinländarna godkänner det inte, säger Soini i ett pressmeddelande, och levererar - som han själv kallar - en "artig knockout" till alla trafikprojekt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.