Expressen > Nyheter

Friday, 05 March, 04:15

Expressen - 23 feb 21 kl. 12:16

Susanne har bott i tält ett år: ”Vill inte lämna”Susanne Vandraren lever på naturens villkor. I våras tog hon steget och skapade sitt eget drömhem – ett tält på en öde ö i Åre. – Det är fint att få leva så här, säger Susanne Vandraren. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Vandraren, Åre, Susanne Vandraren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Susannehar , botti , tältett , årVill inte , lämna
Corren - 26 sep 11 kl. 09:46

Susanne har bott i 33 fosterhem

Nu debatteras frågan om skadestånd till barn som vanvårdats i fosterhem. Men redan för åtta år sedan lämnade Susanne Hanqvist-Maivorsdotter, tillsammans med sina tre systrar, in en stämningsansökan mot staten..

YLE - 14 maj 16 kl. 12:10

Se Simon Zion bli tatuerad av barndomsvännen Susanne från Ekenäs

Ekenäsbördiga Simon Zion som slog igenom i svenska Idol var på en snabbvisit i Vasa i och med PopUp-Norden. I samma veva passade han på att bli stämplad av barndomsvännen Susanne Remahl. X3M hängde med på ett hörn för att snacka om deras vänskap och för att dokumentera skapelseprocessen.

Skånskan - 20 okt 15 kl. 15:38

Bluesfestival med Susanne längst fram

Kultur och Nöje För sextonde gången är det dags för Bluesfestival i Eslöv helgen den 23-25 oktober. På programmet står bland annat Sven Zetterberg Trio, Sofie Reed, Torbjörn Risager Trio, Mad Dogs – och Susanne & The Big Bang Group.
– Ja, nu har vi ändrat namnet, säger Susanne Edlund, som sedan 2011 sjungit med bandet där Ralph Svensson tidigare var frontperson.

YLE - 19 maj 17 kl. 15:16

Twin Peaks gav skådespelaren Susanne Marins spegelskräck

Åren 1990-1991 fascinerade, förvirrade och förskräckte TV-serien Twin Peaks publiken världen över. På söndag kommer säsong 3 och det här har inspirerat skådespelaren Susanne Marins att ge ut en sång som dryper av Twin Peaks-atmosfär. - De som följde med serien då har ännu jättestarka minnen av den.

Magazin24 - 12 aug 11 kl. 07:32

Klockorna ringer för Carl och Susanne

I morgon lördag ringer klockorna i Heliga Trefaldighets Kyrka då Susanne Ånstad och Carl Björk gifter sig. Deras bröllop är inget vanligt bröllop, utan en del av festligheterna. Magazin24 har tagit tempen på paret dagarna innan.

Dalarnas tidningar - 30 maj 16 kl. 14:52

Maria Sundbom dubbelt aktuell med Susanne Osten

Vi träffas utanför det lokala konditoriet i Bagarmossen, som visar sig vara stängt. Men eftersom maj just förvandlats till sommar gör det inget att vi får sitta utomhus. Här söder om söder i Stockholm har Maria bott de senaste två åren.

Magazin24 - 23 dec 12 kl. 14:19

Hallstaparken får ny touch med Susanne

Nu blir det nya takter i Hallstaparken. Susanne Croner, känd som ägare till Borgåsunds Hamncafé har tagit över verksamheten. Borgåsunds Hamncafé är känt för sin mat och kvalitet.

Skånskan - 23 jun 16 kl. 20:00

Kräver att Susanne Meijer avgår

Hörby HÖRBY
Efter domen om Peter Hansson-avtalet kommer det avgångskrav mot Susanne Meijer (S).
– Hon kan inte sitta kvar, säger Jan-Erik Persson.
M är också kritiska och anser inte att kommunalrådet är värdig att företräda kommunen.

Skånskan - 11 jan 20 kl. 05:30

Susanne Meijer byter parti – blir vänsterpartist

HÖRBY Hörbys förra kommunalråd Susanne Meijer har bytt parti. Från att ha varit Socialdemokraternas tyngsta namn i kommunpolitiken har hon tagit steget över till Vänsterpartiet.
– Jag känner att jag har haft svårt att driva den politik som ligger mig närmast om hjärtat, förklarar Susanne Meijer partibytet.

YLE - 26 okt 15 kl. 16:19

Efter 20 år i Finland: Vi hade gärna bott på en mindre ort

Utan det finska språket är det svårt att klara sig i Finland, säger Athra och Muhanad. Men deras barn har fått växa upp i fred, gå i skola, studera och skapa sig ett eget liv - och det är viktigast. Han smugglades till Finland i september 1993, hon kom två år senare med barnen, 11 och 13 år gamla, från flyktingläger i Jordanien.

Skånskan - 16 jan 19 kl. 05:00

Susanne Meijer hoppar av

HÖRBY Förra kommunalrådet i Hörby, Susanne Meijer (S), hoppar av från kommunstyrelsen. Hon lämnar beskedet i ett inlägg på Facebook.
– Orsaken är den skada som mina anhöriga har drabbats av.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.