Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 24 February, 19:13

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 12:21

Arbetspendlingen ökar i Stockholm-MälardalenTrots att Coronapandemin just nu begränsar resandet, har arbetspendlingen ökat i det långa....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Stockholm-Mälardalen, Coronapandemin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arbetspendlingen, ökari , Stockholm-Mälardalen
Newsmill - 16 maj 13 kl. 14:27

Risken för skred och ras ökar - hög tid att klimatanpassa samhället

http://www.newsmill.se/trackback/50805I Göta älvutredningen fann vi på Statens geotekniska institut att riskerna för jordskred och ras ökat och dessutom fortsätter öka i takt med klimatförändringarna.

SR - 05 mar 15 kl. 06:00

Risk för jäv när Stockholm växer som filmområde

Att det socialdemokratiska kulturborgarrådet Roger Mogert är ny styrelseordförande i det regionala filmproduktionscentret Filmregion Stockholm-Mälardalen kan innebära en jävssituation.Det är olämpligt tycker före detta kulturborgarrådet, folkpartisten Madeleine Sjöstedt..

SR - 24 nov 17 kl. 15:27

Mogert avgår som ordförande för Filmregion Stockholm-Mälardalen

Efter anklagelser från flera kvinnor om maktmissbruk och trakasserier lämnar Roger Mogert posten som ordförande..

Cornucopia - 2 timmar sedan

Inrikes flyttningar 2020: Flyttlassen går från Stor-Stockholm och Västra Götaland - till Mälardalen, Halland och Skåne

De inrikes flyttningarna av personer som redan bor i landet går nu i ännu högre takt bort från Stor-Stockholm och Västra Götaland med Stor-Göteborg. Vinnarna är Mälardalen inklusive Uppsala län, Skåne och Halland. Trenden att flytta bort från de två största storstäderna till längre pendelavstånd fortsätter alltså, medan Öresundsregionen behåller sin kontinentnära och klimatmässiga attraktivitet tillsammans med trevligt folk (skåningar).

GlobeNewswire - 18 aug 20 kl. 08:00

Sparbanken Västra Mälardalen: Delårsrapport 1 januari - 30 juni 2020

Sparbanken stark och trygg
Efter många års goda resultat står Sparbanken väl rustad. Sparbanken har en stark balansräkning och en betryggande kapitaltäckning, vilket ger oss goda förutsättningar att göra skillnad och att finnas till för att göra verklig nytta för våra kunder även under mer utmanande tider. Affärsvolym
Bankens totala affärsvolym per 2020-06-30 uppgår till 25.

Magazin24 - 20 jun 12 kl. 18:09

Nya tågavgångar i Västra Mälardalen

SJ meddelade på onsdagen att de satsar på flera tågavgångar i Mälardalen och redan i höst blir tågen fler. SJ sätter från och med den 13 augusti in fler tåg i Mälardalen.
Sträckan som berörs är Örebro-Västerås-Stockholm.

GlobeNewswire - 10 sep 20 kl. 16:12

Sparbanken Västra Mälardalen emitterar obligationslån om 300 miljoner kronor

Sparbanken Västra Mälardalen har emitterat ett icke-säkerställt obligationslån om 300 miljoner kronor inom ramen för befintligt Medium Term Note – program om 1 500 miljoner kronor. Obligationen, med förfallodag 2023-03-16, kommer att löpa med ränta om Stibor 3m + 0,67 % med kvartalsvis ränteutbetalning. Obligationslånet kommer att noteras på Nasdaq Stockholm.

YA - 16 okt 14 kl. 03:55

Rosa moln över Stockholm

Ensidigt har det nya rödgrönrosa styret i Stockholms stad beslutat att avveckla Bromma flygplats.
I dag finns tillstånd för flygplatsen till 2038, men S, V, MP och Fi vill korta den tiden väsentligt. Istället ska det byggas bostäder på platsen.

BT - 05 okt 12 kl. 12:47

Trycket ökar på Löfven i vinstfråga

Pressen hårdnar på S-ledaren Stefan Löfven att göra något åt privata vinster i välfärden. Socialdemokraterna i minst 23 kommuner vill att vinstuttag stoppas eller begränsas.
De vinster privata företag gör i bland annat skattefinansierade äldreboenden och friskolor har upprört många socialdemokrater.

Uppsalanyheter.se - 17 apr 14 kl. 02:14

Fler pendlar från Stockholm till Uppsala

Fler och fler stockholmare väljer att pendla till Uppsala visar ny rapport från Mälardalsrådet. Det är över 4500 stockholmare som rullar in till Uppsala Centralstation dagligen.Fler och fler stockholmare väljer att pendla till Uppsala visar ny rapport från Mälardalsrådet.

Cornucopia - 10 jun 19 kl. 08:14

Ellevio: Elnätbrist i Stockholm fram till 2027 - stopp för tillväxt

Ellevios elnätansvarige uppger till fPlus att kapacitetsbristen i elnätet i Stockholm kvarstår fram till år 2027. Idag tar det 10-12 år från beslut till färdig elledning, inklusive att Anders Ygemans utredning ska på sin höjd kapa tider med 1-2 år. Och frågan är om och när besluten till en början alls tas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.