Corren > Nyheter

Saturday, 27 February, 08:18

Corren - 23 feb 21 kl. 12:19

Klarna kan välja direktnoteringKlarna kan välja att göra en så kallad direktnotering på börsen, en form av notering där bolaget inte ger ut några nya aktier i en så kallad nyemission..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klarnakan , välja, direktnotering
Cornucopia - 12 okt 18 kl. 11:29

Oklart kring Klarna och jakt

"Jag håller hårt på mina principer, och om de inte passar har jag andra." - Grucho MarxKlarna - känt för att ha som affärsidé att folk inte ska lyckas betala sina skulder - har tydligen etiska riktlinjer, som gör att småbutiker inte får använda tjänstens kortbetalningstjänst till att sälja lagliga vapen med licensgodkännande från polisen. En jakt- och fiskebutik har i dagarna blivit avstängda från tjänsten.

Dagensanalys.se - 01 dec 17 kl. 09:29

Kappahl först ut att erbjuda betalning med mobil i butik via Klarna

Som första större modekedja erbjuder KappAhl nu sina kunder digitala betalningslösningar via mobilen även i butik. Kunden kan välja att avsluta sitt köp genom att betala via Klarna In-Store, direkt vid köptillfället eller via faktura. – Moderna, flexibla betalningslösningar oavsett om kunden handlar via nätet eller i butik är en del av vår ambition att utveckla ett sömlöst KappAhl, säger Charlotte Katz, Head of Digital på KappAhl.

Cornucopia - 25 jun 15 kl. 18:52

Klarna Checkout kan användas för att verifiera tredje parts e-post

Klarnas betaltjänst Klarna Checkout kan missbrukas för att verifiera om en e-postadress verkligen tillhör en viss person. Om man anger personens e-postadress och postnummer i kassan till en onlinebutik får man upp personens kontaktuppgifter om vederbörande någon gång handlat hos Klarna.

Butiker anger att man behöver ange postnummer för att se leveransalternativ, men det handlar egentligen om att Klarna täppt till en säkerhetslucka.

Cornucopia - 07 dec 16 kl. 09:33

Boende i Malmö kommuns bostadsrätter får besittningsskydd - kommunen kan inte sälja

I 268 av de 380 bostadsrätter som Malmö kommun köpt för att tillfälligt hysa behövande har hyresgästen erhållit besittningsskydd och kan bo kvar resten av livet. Lägenheten kan i praktiken endas säljas till hyresgästen som därmed får ett utmärkt förhandlingsläge vid försäljning rapporterar Sydsvenskan.

Malmö kommun har genom åren köpt in 380 bostadsrätter som tillfälliga lösningar åt socialt behövande.

Dagens PS - 07 nov 17 kl. 11:21

Mäklarna ser boprisras: ”Var extra försiktiga”

Prisnedgången har kommit snabbare än trott och är ”betydligt större” än vad statistiken visar, vittnar nu flera mäklare. Först ut var mäklarfirman Erik Olssons vd, med samma namn, som redan för en månad sedan flaggade för prisnedgångar på mellan 10 och 15 procent för bostadsrätter i Stockholm, vilket DagensPS.se skrev om.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mäklarna tror på oförändrade priser

En majoritet, 70 procent, av fastighetsmäklarna tror på oförändrade villapriser under de tre första månaderna av 2013, visar en enkät som Mäklarsamfundet har genomfört bland sina medlemmar. Mäklarna bedömer också att arbetsmarknadsläget och konjunkturen påverkar bopriserna mer och mer. De tror också på en fortsatt orolig marknad där många väljer att sälja innan de köper ny bostad.

Helsingborgs Dagblad - 30 dec 12 kl. 15:21

Mäklarna tror på oförändrade priser

En majoritet, 70 procent, av fastighetsmäklarna tror på oförändrade villapriser under de tre första månaderna av 2013, visar en enkät som Mäklarsamfundet har genomfört bland sina medlemmar. Mäklarna bedömer också att arbetsmarknadsläget och konjunkturen påverkar bopriserna mer och mer. De tror också på en fortsatt orolig marknad där många väljer att sälja innan de köper ny bostad..

Expressen - 12 jun 18 kl. 17:01

Nu ökar Klarna trycket – 1 000 personer anställs

Betaltjänsten Klarna ska anställa 1 000 personer på ett år.Gruppbaserade övningar och tester kommer att prägla anställningsprocessen.– Sökande får möjligheter att välja sina egna team, säger David Sandström, marknadschef på Klarna.

PrivataAffärer - 11 jun 19 kl. 08:44

Majoritet av mäklarna tror på stigande bopriser

Marknadsindikatorn, som mäter nettotalet av de mäklare som tror på stigande respektive sjunkande bostadspriser kommande tremånadersperiod, ligger kvar på +24 den senaste månaden. Nu tror 14 procent av mäklarna på sjunkande bostadspriser, stabilt från förra månaden, medan 38 procent tror på en uppgång, även det oförändrat. Fastighetsmäklarförbundet noterar att andelen mäklare som tror på stigande bostadspriser ökat under hela våren, för att nu plana ut och ligga på samma nivåer som förra mätperioden.

PrivataAffärer - 09 maj 19 kl. 11:02

Mäklare: Lättare sälja nyproducerat jämfört med ifjol

”Vi har en generellt bra känsla. Under årets fyra första månader har vi nästan fördubblat försäljningssiffrorna mot i fjol. Vi har inte haft ute mer till försäljning utan det handlar om att det blivit lättare att sälja.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 12 kl. 11:01

Danske Bank säljer Skandiamäklarna

Danske Bank har beslutat att sälja Skandiamäklarna till tre franchisetagare hos fastighetsmäklaren. Skandiamäklarnas vd Anders Gullesjö går samtidigt tillbaka till Danske Bank, enligt ett pressmeddelande. Han efterträds av Henrik Arkelskog som tar över vd-stolen i avvaktan på att en ny chef har anställda..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.