UNT > Lokalt

Saturday, 06 March, 06:21

UNT - 23 feb 21 kl. 12:00

Så prioriteras Ackis-personalen i vaccinkönLäkare på öron-näsa-hals på Akademiska sjukhuset vårdar bland annat covidpatienter. Men deras vaccination dröjer. Här är Ackis vaccinationsplan - som redan drabbats av förseningar..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Ackis, Akademiska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , prioriteras, Ackis-personaleni , vaccinkön
Skånskan - 13 aug 16 kl. 06:00

”Personalen gråter av stress”

ESLÖV Anställda som gråter både hemma och på jobbet, som inte hinner med sina ständigt förändrade arbetsuppgifter och som till slut drabbas av hälsobesvär.Det är en ganska dyster bild som målas upp när Arbetsmiljöverket beskriver villkoren för personalen inom Barn och utbildnings sociala avdelning, den som utreder och handlägger insatser för ensamkommande och andra unga hjälpbehövande inom kommunen.
Arbetsmiljöverket har under en inspektion genomfört intervjuer med åtskilliga anställda, chefer och fackliga ombud.

UNT - 30 nov 17 kl. 17:00

Ackis ska stävja våld mot kvinnor

Personalen på Akademiska sjukhuset ska bli bättre på att upptäcka mäns våld mot kvinnor..

UNT - 05 okt 19 kl. 19:57

Lindring tidigast i vår för Ackis

Personalen har länge larmat om en ohållbar arbetssituation..

BT - 26 mar 20 kl. 16:18

Boråsprofessorn bakom vårdens riktlinjer – så prioriteras patienter i coronakrisen

Vilka patienter ska prioriteras om intensivvårdsplatserna inte räcker till? Hur får man personalen att orka fatta svåra beslut? Lars Sandman, gästprofessor på Högskolan i Borås, har jobbat med att ta fram vårdetiska riktlinjer i coronakrisen..

YA - 07 jan 14 kl. 06:30

Kamp mot undernäring prioriteras inte

Foto: Moa Dahlin
Många gamla i Ystad riskerar att drabbas av undernäring. Men i kommunen finns det inte längre någon dietist som ser till att de äldre äter som de ska. – Det är en enormt viktig fråga.

Skånskan - 03 apr 16 kl. 09:00

Socionomer och sköterskor prioriteras i lönerevision

HÖRBY Socionomer och socialsekreterare är prioriterade grupper i årets löneförhandlingar mellan kommunen och de fackliga organisationerna. Även sjuksköterskor, distriktssköterskor och lärarna lyfts fram.Inför varje löneöversyn lägger arbetsgivaren – i det här fallet kommunstyrelsen – fast riktlinjer som ska gälla och anger även om det behövs speciella satsningar inom vissa yrkesgrupper.

GöteborgsPosten - 12 mar 20 kl. 05:00

Göteborgs krisplan om personalen coronasmittas

"Äldreomsorgen prioriteras – kan bli aktuellt med besöksförbud".

Kristianstadsbladet - 23 mar 20 kl. 05:00

Corona: Kritiskt läge för hemtjänsten – mat, hygien och medicin prioriteras för kunderna

Hemtjänsten närmar sig ett kritiskt läge på grund av corona-pandemin. Närmare 25 procent av personalen är sjukskriven, i Fjälkinge är man uppe i 33 procent. Det kommer att innebära prioriteringar av vilken hjälp kunderna kan få..

BT - 29 mar 20 kl. 07:24

Öppna fritidsgårdar prioriteras av Borås stad: ”Vi är viktiga”

En tredjedel av personalen saknas men att hålla fritidsgårdar och mötesplatser öppna är en prioriterad fråga för Borås stad. Inte minst i coronatid..

Vimmerby Tidning - 01 apr 20 kl. 08:00

Så prioriteras verksamheten i corona-tider

Med ständigt nya riktlinjer och en potentiellt stor sjukfrånvaro bland personalen måste Vimmerby hälsocentral och mödrahälsovården göra prioriteringar..

YLE - 12 apr 16 kl. 06:03

Personalbrist och svårighter att rekrytera vardag inom barnskyddet i huvudstadsregionen

I grannstäderna är läget inom barnskyddet något bättre än i Vanda, där socialarbetare larmat om en oroväckande personalbrist. Men också i Esbo och Helsingfors talar barnskyddscheferna om svårigheter att rekrytera behörig personal. Redan år 2014 slog socialarbetarna på barnskyddet i Vanda larm om att de hade för lite personal.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.