ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 01 March, 04:48

ÖstersundsPosten - 23 feb 21 kl. 12:00

Landslagschefen om coronatesterna: ”Ekonomiskt är det katastrof för många länder”För att skid-VM ens ska kunna genomföras krävs en rigorös testapparat. Det ska säkra åkarnas....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
VM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Landslagschefenom , coronatesterna, Ekonomisktär det , katastrofför många , länder
Expressen - 11 jun 18 kl. 06:27

Orden om Zlatan: ”Det var katastrof”

Han ska spela lite mer golf, resa oftare med sin fru, men sluta jobba är det inte tal om.– Jag hittar nog på något, säger landslagschefen Lasse Richt.Den snart före detta landslagschefen Richt.

Expressen - 07 okt 17 kl. 06:57

Natalie, 22: "Har varit katastrof ekonomiskt"

Allt började med ett Facebook-inlägg tidigare i år.  Natalie Örtlund fick sin licens som travtränare indragen – och menade själv att hon straffades på grund av ett inlägg där hon kritiserade Dalatravet. Kort därefter fick hon licensen tillbaka – av förbundet.

SVT - 19 apr 20 kl. 17:05

Så fungerar de olika coronatesterna

Gentest, test av antikroppar och snabbtest. Hur fungerar coronatesterna? Och hur träffsäkra är de?

Alliansfritt Sverige - 30 okt 13 kl. 12:42

Professor om ett av Sveriges största sjukhus: ?närmare total katastrof än tidigare kris?

Tänk dig att du skulle ha ytterst ansvar för människors liv och hälsa, exempelvis ett sjukhus. På grund bristande ekonomiskt ansvar har du orsakat ett underskott på 222 miljoner kronor. Vidare vill ingen jobba under ditt ansvar på grund av dålig arbetsmiljö, vilket inte bara är ett hot mot människors hälsa och säkerhet, utan har även lett till att du riskerar ett vite på 100.

YLE - 04 aug 16 kl. 04:43

Årets skörd kan bli en katastrof

På vissa områden i Österbotten kan man nog tala om ett katastrofår vad gäller skörden. I norra Österbotten låter en del bönder helt bli att skörda. För en månad sedan förutspådde odlare i norra svenska Österbotten att ett katastrofår är att vänta.

SVT - 15 jun 13 kl. 12:47

Hockey-VM ekonomisk katastrof

Guld och succé sportsligt, men ekonomiskt blev hockey-VM en katastrof. 2002 gav VM ca 30 miljoner plus till svenska hockeyförbundet. När de preliminära siffrorna för värdskapet i år och ifjol presenterades på hockeyförbundets årsmöte idag visar resultatet en brakförlust..

Kristianstadsbladet - 13 maj 14 kl. 06:07

En katastrof har inträffat

Foto: Johan Nilsson / TT
En åttaårig flicka dödades i Karlskrona. Trots att socialtjänsten fick larm om att flickan for illa hände inget. Birgitta Lööv (V) skriver att något liknande skulle kunna ske var som helst i Sverige.

Nerikes Allehanda - 10 jun 15 kl. 05:15

Grexit blir en katastrof för landet

Sedan i maj 2010 har Grekland tagit emot ekonomiskt stöd i form av lån från EU och IMF om den svindlande summan av 245,7 miljarder euro. I utbyte mot lånen har man förbundit sig att genomföra strukturreformer för att minska den totala skulden till 124 procent av BNP fram till år 2020. Landets ekonomiska utsikter var på bättringsvägen ända fram till parlamentsvalet i januari, då en populistregering med Alexis Tsipras i ledningen kom till makten.

YLE - 29 feb 16 kl. 12:07

Röda Korset om Norrgårds: Det här är en katastrof

Röda Korsets Åboländska distrikt utgår fortfarande från att Norrgårds i Pargas blir en flyktingförläggning. Distriktets verksamhetsledare Annalena Sjöblom säger att Migrationsverkets besked om att Norrgårds trots allt inte ska bli en flyktingförläggning är någon form av panikreaktion. Migrationsverket är av ekonomiska skäl utsatta för en otrolig politisk press just nu, säger Sjöblom.

Dagens PS - 22 maj 19 kl. 15:33

Ekonomiskt oväder och KD:s abortstorm

BUSINESSBRIEFEN – För dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Adaktusson i blåsväder – har röstat emot abort
Den före detta EU-ledamoten för Kristdemokraterna ska enligt Dagens Nyheters granskning under sin tid i Europaparlamentet ha röstat emot kvinnors rätt till abort – vid 22 tillfällen. Nu får han stark kritik från flera håll.

YLE - 15 nov 12 kl. 15:03

"Talvivaara inte stor miljökatastrof"

Geologiprofessor Olav "Joffi" Eklund vill sätta problemen vid Talvivaaragruvan i perspektiv. Det saknas ännu exakta uppgifter om utsläppen, men inget tyder på att det handlar om en större miljökatastrof, säger Eklund. - Fortfarande ser man ju inga miljökonsekvenser av det hela och ingen har dött.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.