Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 07 March, 15:23

Vimmerby Tidning - 23 feb 21 kl. 12:00

Parkeringar fortsätter att vara avstängdaI mitten av januari stängdes ishallsparkeringen och gymnasieparkeringen av nattetid för att komma åt problemet med störande körning. Nu är det bestämt att förbudet förlängs..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Parkeringarfortsätter att vara , avstängda
NT - 13 dec 17 kl. 15:00

Handlare rasar – mot avstängda p-platser

Just nu pågår det flera vägarbeten och andra typer av arbeten som gör att vägar och parkeringar är avstängda..

YLE - 06 mar 17 kl. 13:22

Ustiugov försvarar avstängda landsmän: Halva världen är emot oss

Sergej Ustiugovs silver på femmilen var hans femte VM-medalj. På presskonferensen vägrade han bära medaljen som protest mot att ryska skidåkare är avstängda. Den avstängda landsmannen Maxim Vylezghanin är tacksam för den ryska stjärnans stöd.

Barometern - 14 aug 13 kl. 07:36

Flera gator helt avstängda

Planera ordentligt och ta helst cykeln. I dag och på lördag är stora delar av Kalmar helt avstängda för biltrafik. ?

SmålandsPosten - 27 mar 14 kl. 06:12

Två elever avstängda efter teatertumultet

Två elever blir avstängda från föreläsningen Vägen ut ur hatet som ska visas för gymnasieelever i Åseda idag. Det på grund av händelsen vid föreställningen i måndags. Fem elever kände sig kränkta av tecknade bilder på nakna kroppar och könsorgan i Regionteaterns föreställning Smålands mörker, som började visas i Åseda i måndags.

Kristianstadsbladet - 02 nov 19 kl. 05:00

Sex spelare avstängda i KFC: ”Nya får chansen”

Sex (!) spelare är avstängda när Kristianstad FC avslutar division 1-säsongen i Värnamo. Fem av dem var startspelare i måndags mot Landskrona.

Sydsvenskan - 06 mar 15 kl. 20:16

SAS-anställda avstängda efter konflikt

SAS håller 27 kabinanställda avstängda i Danmark efter förra helgens fackliga konflikt. Kabinfacket CAU protesterar och anser att handlar om olaglig kollektiv bestraffning.De är fortsatt avstängda på grund av misstänkta trakasserier av anställda, meddelar SAS presschef Trine Kromann-Mikkelsen.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 15 kl. 20:16

SAS-anställda avstängda efter konflikt

SAS håller 27 kabinanställda avstängda i Danmark efter förra helgens fackliga konflikt. Kabinfacket CAU protesterar och anser att handlar om olaglig kollektiv bestraffning.De är fortsatt avstängda på grund av misstänkta trakasserier av anställda, meddelar SAS presschef Trine Kromann-Mikkelsen.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Fyra studenter avstängda

Karlstads universitet har läxat upp studenter. Åtta stycken studenter har varit under utredning vilket resulterat i att fyra av dem blivit avstängda, tre stycken under sex veckor vardera och en under åtta veckor. De är alla avstängda för plagiat..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ölme ordinarie – VIF har två avstängda

Med två timmars mellanrum spelas på lördag två viktiga fotbollsmatcher i Kristinehamn.IFK Ölme får tillbaka två avstängda, medan Villastadens IF har två avstängda..

Helsingborgs Dagblad - 15 dec 15 kl. 09:26

OS-aktiva: Ryssar orättvist avstängda

Det är orättvist att alla ryska friidrottare är avstängda för att några har dopat sig, menar de OS-aktivas förening (WOA).I ett uttalande på sin webbplats skriver WOA:"Vi tycker att det är oschysst att rena aktiva är avstängda. De som får betala priset för det är idrotten och dess supportrar som inte får se sina rena hjältar tävla på högsta nivå.

Kristianstadsbladet - 15 dec 15 kl. 09:24

OS-aktiva: Ryssar orättvist avstängda

Det är orättvist att alla ryska friidrottare är avstängda för att några har dopat sig, menar de OS-aktivas förening (WOA). I ett uttalande på sin webbplats skriver WOA: "Vi tycker att det är oschysst att rena aktiva är avstängda.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.