Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 03 March, 07:04

Vimmerby Tidning - 23 feb 21 kl. 11:53

Prövning att vaccinera i våldets AfghanistanEn halv miljon doser covidvaccin ska ges – i ett våldshärjat land där skepsisen mot vaccinatörer är stor. Afghanistan har inlett sin vaccinationskampanj..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Afghanistan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prövningatt , vaccinerai , våldets, Afghanistan
Corren - 08 nov 12 kl. 16:29

Helikopterövning inför uppdrag i Afghanistan

Med start nästa vecka kommer helikopterflottiljen på Malmen att genomföra en större övning inför kommande uppdrag i Afghanistan..

SR - 26 okt 15 kl. 10:33

Kraftig jordbävning i Afghanistan

En jordbävning med magnituden 7,6 skakar nordöstra Afghanistan, enligt USA:s geologiska institut (USGS)..

Expressen - 26 okt 15 kl. 10:25

Kraftig jordbävning i Afghanistan

En jordbävning med magnituden 7,7 skakar gränsområdet mellan Pakistan och Afghanistan, enligt USA:s geologiska institut (USGS)..

DN - 25 dec 15 kl. 20:30

Kraftig jordbävning i norra Afghanistan

En kraftig jordbävning skakade på fredagskvällen norra delen av Afghanistan. Skalvet hade en styrka av 6,4 på richterskalan..

SvD - 10 apr 16 kl. 12:58

Kraftig jordbävning i Afghanistan – skalv kändes i Indien

En kraftig jordbävning med epicentrum i Hindu Kush i Afghanistan har känts av i delar av Indien och Pakistan, rapporterar indiska medier. Indian Express skriver att jordbävningen ska ha haft magnituden 6,6 på Richterskalan..

YA - 06 sep 12 kl. 10:32

Italien är inte Afghanistan

15-årige Ali får inte sin ansökan om skydd undan förföljelse prövad i Sverige. Dublinförordningen gäller, vilket innebär att det är det första av fördragsländerna Ali anlände till under sin flykt från Afghanistan som ska pröva hans ansökan. Det är Italien.

Cornucopia - 09 sep 15 kl. 07:47

Arméövning 2015: Bandvagn 410

Studiebesöket på Arméövning 2015 blev min första bekantskap med försvarets nytillskott bandvagn 410. En mycket trevlig erfarenhet, och helt klart en förmågehöjning av rang, som prisades av mycket nöjd personal.
Bandvagn 410 med en veckas pansarpatina.

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 15 kl. 10:24

Kraftigt jordskalv i norra Afghanistan

En jordbävning med magnituden 7,6 skakar nordöstra Afghanistan, enligt USA:s geologiska institut (USGS). Skalvet ska ha känts i Indiens huvudstad Delhi, Afghanistans huvudstad Kabul och i Pakistan.Skalvets epicentrum är beläget 82 kilometer sydost om Feyzabad i en avlägsen del av Afghanistan, i bergskedjan Hindu Kush.

GöteborgsPosten - 26 okt 15 kl. 10:24

Kraftigt jordskalv skakar Afghanistan

En kraftig jordbävning skakar norra Afghanistan. Skalvet kändes på flera platser i Indien, Afghanistan och Pakistan där människor flytt i panik från sina hem..

Nyan - 16 nov 18 kl. 15:29

Ålänning deltog i Natoövning

Den stora Natoövningen i Norge var en ny upplevelse för den åländska beväringen Frans Erikslund, men en bra förberedelse inför det han vill göra i framtiden – jobba som yrkessoldat.
Frans Erikslund, en 20-årig mariehamnare som just nu är beväring i Nylands brigad, var en av de 50 000 soldater som deltog i den stora Natoövningen i Norge. Frans Erikslund går en specialutbildning för kustjägare i krishantering.

NSD - 08 mar 13 kl. 14:19

Skickas tillbaka till krigets Afghanistan

Med en vädjan om omprövning skriver afghaner i Sverige som ska skickas tillbaka till krigets Afghanistan till regeringen och riksdagen. En grupp män, kvinnor och barn samlades idag i centrala Boden.- Två av mina söner har dödats, en är förlorad mitt i kriget och jag kom hit med mina tre överlevande barn med hopp om att vi ska få leva här i fred, säger fru Attahie..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.