Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 02 March, 12:33

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 11:25

Skistar-anställda anordnade fest – flera får sparken: ”Strider mot interna regler”▸ Flera Skistar-anställda i Sälen får sparken efter att ha anordnat ett fest - trots rådande rekommendationer, uppger SVT. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Skistar, Sälen, SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skistar-anställda, anordnade, festflera får , sparken, Stridermot , interna, regler
Sydsvenskan - 05 okt 12 kl. 06:30

Skistar hoppas på bättre glid i år

Förra årets arbetsgivarvänliga julhelg sänkte vinsten för skidjätten Skistar.
Men i år är det julafton för både Sveriges anställda och Skistar..

Kristianstadsbladet - 02 okt 14 kl. 11:42

Skistar kapar personal

Det ser ljust ut för Skistar inför vintern. Förträfflig kalender inför jul och påsk och bra bokningsläge.Men den skrala tillväxten i skidbranschen får ändå bolaget att flagga för personalminskningar.

TA - 02 okt 14 kl. 11:42

Skistar kapar personal

Det ser ljust ut för Skistar inför vintern. Förträfflig kalender inför jul och påsk och bra bokningsläge.Men den skrala tillväxten i skidbranschen får ändå bolaget att flagga för personalminskningar.

BT - 02 okt 14 kl. 11:42

Skistar kapar personal

Det ser ljust ut för Skistar inför vintern. Förträfflig kalender inför jul och påsk och bra bokningsläge. Men den skrala tillväxten i skidbranschen får ändå bolaget att flagga för personalminskningar.

ÖstersundsPosten - 24 feb 15 kl. 20:53

Nytt bolag startar TV-Åre

Det var i början av oktober i fjol som Skistar meddelade att man skulle minska antalet anställda sam lägga ner TV Åre som Tomas Åslund drog i gång i mitten av 1990-talet. Vid 2000 sålde han verksamheten till Skistar..

PrivataAffärer - 28 mar 19 kl. 13:00

Per H. Börjesson: Svenska Warren Buffett-bolag slår index

För 10 år sedan gav jag ut boken ”Så här blev Warren Buffett världens rikaste person”. Det är en sammanfattande biografi om Buffett men jag spekulerar även i vilka svenska bolag som Buffett skulle kunna tänkas investera i. Buffetts filosofi är att ”köpa och behålla lönsamma bolag som har ärliga ägare och affärsidéer som man begriper”.

PrivataAffärer - 06 sep 19 kl. 11:21

Hernhag: Tre bra fonder på lång sikt

Trannel: Hej! Av åldersskäl vill jag förenkla min hantering av värdepapper enligt nedan och tar gärna emot dina råd och anvisningar! Jag lägger upp ett konto med reinvesterande fonder.

Dagens PS - 16 dec 19 kl. 09:47

Sa upp sig själv – får 3,9 miljoner i fallskärm

Skidanläggningsbolaget Skistar höll i lördags den 14 december årsstämman. Stämman klubbade utdelningsförslaget på 3,50 kronor per aktie som avskiljs i dag den 16 december. Det framgår av kommunikén från stämman.

Expressen - 24 aug 16 kl. 11:32

Kock eller liftvakt? Då får du lättast jobb

Nu anordnar Arbetsförmedlingen jobbmässor på olika håll i landet. De yrken där flest personer har chans att få anställning ska vara kock, serveringspersonal – och som säsongsarbetare i fjällen. Bara Skistar har närmare 2000 säsongsanställda i fjällområdena..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.