Expressen > Sport

Saturday, 06 March, 00:02

Expressen - 23 feb 21 kl. 11:32

Låt hjärnan bestämma i stället för magkänslanPå tisdagens kupong lämnar vi magkänslorna åt sidan och jobbar spelvärde. Det säger bland annat att Atlético Madrid och Middlesbrough övervärderas av det svenska folket, medan Bayern München streckas till ett rimligt pris och kan spikas.    • • •ANNONS: Lämna in expertens 108-raderssystem.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Atlético Madrid, Middlesbrough, Bayern München, Annons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låt, hjärnan, bestämmai stället för , magkänslan
Helsingborgs Dagblad - 11 aug 12 kl. 16:14

Magkänslan avgör målvaktsvalet

Ett insläppt mål från att bli utbytt i semifinalen. Sen blev Mattias Andersson matchhjälte. Men om han får stå mot Frankrike är inte bestämt.

Eurosport - 11 aug 12 kl. 16:26

Handboll - Olympiska Spelen - Magkänslan avgör målvaktsvalet för Sverige

Ett insläppt mål från att bli utbytt i semifinalen. Sen blev Mattias Andersson matchhjälte. Men om han får stå mot Frankrike är inte bestämt.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jan 16 kl. 06:00

Roger Borgelid litar på magkänslan

Med kameran i handen känner Roger Borgelid full närvaro. Han kopplar bort hjärnan och låter magkänslan styra.Det är då han mår som bäst..

BT - 15 jun 19 kl. 05:00

Varberg nästa – då följer Yarsuvat magkänslan: ”Har något på gång”

Seriesuveränen Varberg är fortsatt obesegrat i superettan. Tills i kväll – om man ska tro Ricky Yarsuvat. – Magkänslan säger att vi har något på gång, säger forwardsstjärnan..

Nyheter 24 - 16 sep 13 kl. 14:36

"En jävla psykisk våldtäkt att inte få bestämma över sitt eget liv"Om att flyga till TurkietOm familjernaOm samarbetet med UDOm fängelse som straff

STOCKHOLM. I början av juli 2011 så greps Johan Persson och Martin Schibbye i Ogadenregionen i Etiopien. Skottskadade och livrädda tvingades de sedan stå ut med skenavrättningar, riggade förhör och slutligen, efter mycket om och men, en lång tid som frihetsberövade.

YA - 25 jun 14 kl. 15:32

40 år av att följa magkänslan

Foto: Bass Nilsson
När han började var han Sveriges yngsta gallerist. I år har hans galleri funnits i 40 år och Thomas Wallner planerar att fortsätta många år till.
– Jag började i Malmö på sjuttiotalet.

Nerikes Allehanda - 20 maj 16 kl. 21:04

Felvalet kostade VM-platsen: "Skulle litat på magkänslan"

Han hade bestämt sig för att köra på en motorcykel. Sedan ändrade sig Joel Andersson. Då missade Kumlaföraren att kvala in till junior-VM-finalen..

SmålandsPosten - 14 sep 18 kl. 12:58

”I dag fick jag bestämma”

När Camilla Johansson passerade mållinjen på Ironman Kalmar 2015 kände hon direkt att hon ville göra det fler gånger. Men en aggressiv bröstcancer, som sedan visade sig vara spridd till levern, kom i vägen. Den 18 augusti 2018 passerade tvåbarnsmamman från Valbo mållinjen igen – med kroppen full av cancer, men känslan av att vara en vinnare..

Kristianstadsbladet - 28 nov 13 kl. 20:10

Magkänsla avgör äktenskapslycka

Nygifta gör bäst i att lita på den intuitiva magkänslan. Den säger nämligen betydligt mer om äktenskapet kommer att lyckas, än om de själva försöker uppskatta hur det kommer att gå.
Att bli tillsammans med någon är ofta förknippat med en stor portion optimism.

BT - 28 nov 13 kl. 20:12

Magkänsla avgör äktenskapslycka

Nygifta gör bäst i att lita på den intuitiva magkänslan. Den säger nämligen betydligt mer om äktenskapet kommer att lyckas, än om de själva försöker uppskatta hur det kommer att gå. Att bli tillsammans med någon är ofta förknippat med en stor portion optimism.

BT - 05 feb 18 kl. 20:46

Larsson hoppas på ny VM–chans: ”Bra magkänsla”

Robin Larsson, 25, går för en ny VM-satsning. I hemlighet för rallycrosstjärnan från Svenljunga nu diskussioner med ett team på den allra största scenen igen. – Målet är att möta de bästa, och magkänslan just nu är bra, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.