GT > Nyheter

Friday, 05 March, 04:45

GT - 23 feb 21 kl. 11:29

Brand i lägenhet i GöteborgRäddningstjänsten har larmats till en brand i en lägenhet i Hisings Backa i Göteborg.– Det var en del rök när vi kom fram. Vi håller på med släckningsarbetet, säger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten Storgöteborg..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Göteborg, Hisings Backa, Storgöteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , lägenheti , Göteborg
GT - 02 feb 16 kl. 10:44

Lägenhet i brand i centrala Göteborg

En fullt utvecklad lägenhetsbrand har startat i centrala Göteborg.Räddningstjänsten är på platsen med flera styrkor.– Det är en ansträngd situation, säger larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten..

Expressen - 14 mar 17 kl. 09:48

Larm om brand i centrala Göteborg

Polis och räddningstjänsten har larmats till centrala Göteborg.Räddningstjänsten är på plats med 20 personer för att bekämpa branden. – Det är rök en lägenhet, vi vet inte exakt vad som har hänt, säger Göran Carlblom, vakthavande befäl på polisen.

GT - 21 feb 20 kl. 18:58

Larm om brand i lägenhet i Göteborg: ”Svart rök”

Räddningstjänsten ryckt ut till Masthugget i Göteborg efter larm om brand i en lägenhet.Sju räddningsfordon har kallats till platsen.– Det ska vara brand i en lägenhet och komma svart rök från lägenheten, säger Daniel Svensmark på räddningstjänsten i Storgöteborg..

SmålandsPosten - 07 aug 13 kl. 06:22

Brand i bostadshus i Göteborg

50 personer har evakuerats och flera personer har fått bränn- och rökskador efter att ett trevåningshus i Göteborg börjat brinna natten till onsdagen. 50 personer har evakuerats och flera personer har fått bränn- och rökskador efter att ett trevåningshus på Keplers gata i Bergsjön i Göteborg börjat brinna natten till onsdagen.
?

BT - 07 aug 13 kl. 07:18

Brand i bostadshus i Göteborg

50 personer har evakuerats och flera personer har fått bränn- och rökskador efter att ett trevåningshus på Keplers gata i Bergsjön i Göteborg börjat brinna natten till onsdagen. ? Det har varit någon form av explosion.

Expressen - 14 mar 17 kl. 09:48

JUST NU: Brand i lägenhet – stort räddningspådrag

Polis och räddningstjänsten har larmats till ett flerfamiljshus i centrala Göteborg.Tjugo brandmän är på plats för att bekämpa en brand. – Vi har en konstaterad brand i lägenhet.

Expressen - 29 jan 20 kl. 23:07

Brand i lägenhet i Göteborg – rökdykare har gått in

En brand bröt på onsdagskvällen ut i en lägenhet i Gårdsten i Göteborg.– Det brinner i en balkong och en lägenhet, säger Peter Zettersten vid räddningstjänsten.Rökdykare har gått in för att släcka..

Expressen - 15 maj 20 kl. 16:34

Brand i lägenhet på Hisingen

En brand har utbrutit i en lägenhet i Länsmansgården på Hisingen.– Vid framkomst var det brand i lägenhet. Arbete pågår på plats med att släcka branden, säger Jonas Gill på räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 01 feb 15 kl. 23:38

Kraftig brand rasar i lägenhet i Göteborg

En lägenhet står i lågor i Hisings Kärra. – Det ska vara en kraftig brand. Lågor slår ut genom fönstret, säger Robert Edh, ledningsoperatör hos räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 30 dec 15 kl. 23:47

Stort pådrag efter larm om brand

Räddningstjänsten har ryckt ut med flera räddningsfordon efter ett larm om en misstänkt brand i en lägenhet i Lundby i Göteborg.– Vi är på väg till platsen, vi vet inte vad det handlar om än, men larmet talar om att det ska komma rök från en lägenhet, säger Hans-Olof Allgulin, larm och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg. .

GT - 27 jan 16 kl. 20:13

Kvinna räddades ur brand av vårdare

En kvinna räddades ur en lägenhet av hemtjänstpersonal när en brand utbröt i ett flerfamiljshus i Göteborg. – Det brann i ett kök i en lägenhet, säger L-O Nordström, ledningsoperatör vid Räddningstjänsten i Storgöteborg..

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Försvarsmakten sätter stopp för vindkraftspark

Vindkraftsföretaget Elous Vind ville bygga en tvådelad vindkraftspark i Herrljunga kommun.Men nu har planerna skrotats helt – då Försvarsmakten motsatt sig vindkraftverken, rapporterar Borås Tidning.Orsakerna till beslutet är delvis sekretessbelagda..

GT - 6 timmar sedan

Vill börja hemma – behöver en poäng till

Underläge hela matchen fram tills bara fem minuter var kvar.Ändå var Alingsås-spelarna oerhört besvikna efter 30–30 mot Hallby.– Vi försökte, men inte tillräckligt.

GT - 7 timmar sedan

Man hittad död på hostel – polisen utreder mord

En man i 20-årsåldern har hittats död på ett hostel i Göteborg.Polisen utreder mord.Tre personer har gripits..

GT - 8 timmar sedan

Man knivmördades på korttidsboende

En man i 30-årsåldern blev knivhuggen till döds på ett korttidsboende i Göteborg.Nu sitter en 21-årig man anhållen för mordet.– Allting skedde ganska abrupt och snabbt.

GT - 12 timmar sedan

Äldre man rånad och slagen av maskerade män

En man i 60-årsåldern har blivit rånad på Stigbergstorget i Göteborg.Mannen blev attackerad av tre män med munskydd och uppdragna luvor.– Det är klart att han är skärrad, säger Peter Adlersson, presstaleperson hos polisen..

GT - 13 timmar sedan

Svårare pollensäsong väntar – expert ger tips

Pollensäsongen har dragit i gång i Västsverige och allergiker börjar känna av besvär.  Enligt pollenexperten Åslög Dahl väntar en svårare pollensäsong.– Det finns naturliga svängningar mellan olika år och just i år blir det något tuffare, säger hon..

GT - 13 timmar sedan

Debatt-idéer om västra Sverige? Mejla till Per

Debatten fortsätter i GT.Nu samordnar vi redaktionen för alla tre tidningarna under ledning av debattchef Per Zettermark.Har du en åsikt du vill framföra?

GT - 14 timmar sedan

Khaddi Sagnia ska bryta förbannelsen

Tvåa i världen i år – men på stora mästerskap har Khaddi Sagnia, 26, ofta haft svårt att hävda sig.På inne-EM i Polen ska längdhoppsstjärnan vifta bort hjärnspökena och visa att hon är att räkna med.– Klarar man inte att hålla nerverna i schack, då är det över, säger Sagnia..

GT - 15 timmar sedan

Minst en till sjukhus efter frontalkock

Vid lunchtid på torsdagen frontalkrockade två bilar i Marks kommun.– Det var en person i varje bil, säger Tommy Lieback, inre befäl vid räddningstjänsten.Minst en person har förts till sjukhus, enligt räddningstjänsten.

GT - 18 timmar sedan

Så blir evenemangsåret i Göteborg – hela listan

Bokmässan går av stapeln – om än i mindre format. Statement Festival ställs in helt och andra flyttas fram.GT har ringt runt till arrangörerna i Göteborg för att kolla läget inför sommarens och höstens evenemang under coronapandemin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.