NT > Nyheter

Friday, 05 March, 10:54

NT - 23 feb 21 kl. 11:27

De sparkas efter fest trots restriktionerFlera Skistar-anställda i Sälen får sparken efter att ha anordnat ett fest - trots rådande rekommendationer, uppger SVT Dalarna..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Skistar, Sälen, SVT Dalarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De sparkasefter , festtrots , restriktioner
GöteborgsPosten - 04 aug 20 kl. 11:12

Legendaren arrangerade stor fest – trots förbudet

Storbritannien har drabbats hårt av coronaviruset och har infört hårda restriktioner för landets befolkning.
Men det hindrade inte Manchester United-legendaren Paul Scholes att arrangera en stor fest..

Nyan - 06 maj 20 kl. 08:17

Nationella ligan kan sparkas igång i juni

Damernas nationella liga i fotboll planeras att starta i mitten av juni, meddelar Finlands Bollförbund i dag. Tanken är att de första matcherna ska spelas helgen 13 och 14 juni, förutsatt att situationen med coronavirus inte förvärras. Från och med den 1 juni är det möjligt att vara max 50 personer på ett ställe, jämfört med nuvarande restriktioner på max tio personer, enligt beslut från Finlands regering.

SR - 07 sep 20 kl. 15:27

Sparkas ur Englands trupp – bröt mot covid-reglerna

England besegrade Erik Hamréns Island med 1–0 i lördags, sedan bröt ynglingarna Phil Foden och Mason Greenwood mot coronareglerna och nu har spelarna skickats hem från landslaget. Uefa satte upp hårda restriktioner inför Nations League-spelet där de deltagande länderna i princip ska isolera sig och absolut inte träffa utomstående personer under tiden de vistades i landslagsbubblan. Foden och Greenwood fick besök på hotellet och förbundskapten Gareth Southgate konstaterar vid en presskonferens: ”De här två killarna har brutit mot covid-19-riktlinjerna när det gäller vår säkra bubbla så vi var tvungna att besluta mycket snabbt att de inte kunde ha någon interaktion med resten av laget”..

Cornucopia - 09 sep 20 kl. 20:35

Partiledare gick sjuk till riksdagen - slut på kraven om skärpta restriktioner?

"Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Gå inte till jobbet, skolan eller förskolan. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk.

Cornucopia - 27 maj 20 kl. 10:49

Restriktioner lättas - för allmänheten kommer inte följa dem ändå

Efter att först populistiskt vidtagit hårdare restriktioner än experterna rådgav lättar nu allt fler länder på restriktionerna, återigen populistiskt. Orsaken är att allmänheten helt enkelt inte kommer följa restriktionerna, i takt med att coronapandemin går från otäckt okänt till känt och till synes hanterbart. Alternativt skulle makthavarna få betala ett opinionspris.

Expressen - 25 jun 20 kl. 12:05

Madde kan missa Victorias fest – när familjen samlas

Förra veckan kom kungaparet till sitt älskade Solliden på Öland – och nu kommer hovet med ännu ett glädjebesked.Inom kort ansluter både Victoria och Carl Philip med sina familjer och de ska fira Victoriadagen den 14 juli ihop – men Madeleine riskerar att utebli.– Prinsessan Madeleine vet vi inte ännu, det beror på USA:s restriktioner, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef..

BT - 11 aug 11 kl. 12:10

Brottsdömd sparkas från Forsmark

En anställd vid kärnkraftverket i Forsmark tvingas sluta efter att ha dömts för misshandel, ofredande och olaga hot, rapporterar TV 4 Nyheterna Uppsala. Mannen greps vid en fest i våras i en lokal hos mc-gänget Hells Angels i Norrköping och har inte varit i tjänst sedan dess. Efter domarna anses mannen inte lämplig att arbeta på det skyddsklassade kärnkraftverket.

NSD - 11 okt 18 kl. 14:43

Soldat sparkas efter knarkfest

Regementsledningen i Boden ville sparka sex soldater som anmälts för att ha brukat narkotika på en fest i maj..

Helsingborgs Dagblad - 28 sep 19 kl. 19:20

Dansk lärare sparkas för haschfest med elever

En dansk gymnasielärare avskedas sedan han bjudit in en grupp elever på fest – där han anklagas för att ha serverat pannkakor spetsade med hasch. Det var förra fredagen som mannen bjöd hem eleverna, som går tredje året, till sig för att dricka öl och fe.

Sydsvenskan - 28 sep 19 kl. 19:20

Dansk lärare sparkas för haschfest med elever

En dansk gymnasielärare avskedas sedan han bjudit in en grupp elever på fest – där han anklagas för att ha serverat pannkakor spetsade med hasch. Det var förra fredagen som mannen bjöd hem eleverna, som går tredje året, till sig för att dricka öl och fe.

UNT - 28 sep 19 kl. 19:20

Dansk lärare sparkas för haschfest med elever

En dansk gymnasielärare avskedas sedan han bjudit in en grupp elever på fest – där han anklagas för att ha serverat pannkakor spetsade med hasch..

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

BTS sålde bäst i världen

K-popsensationerna BTS är världens bäst säljande artister..

NT - 15 minuter sedan

Tomt i Norrköping har fått ny ägare - priset: 375 000 kronor

Försäljningen av fastigheten på Kårkelösavägen 47 i Norrköping är nu klar..

NT - 15 minuter sedan

Även Danmark ger Astravaccin till äldre

Astra Zenecas vaccin mot covid-19 ska ges även till personer som är 65 år och äldre i Danmark, enligt Sundhetsstyrelsens nya rekommendation..

NT - 45 minuter sedan

Larm om olycka: person påkörd

SOS Alarm larmades på fredagsförmiddagen om en trafikolycka på Stockholmvägen. Enligt larmet ska en person ha blivit påkörd..

NT - 45 minuter sedan

Alla skolor är igång: "Frånvaron ligger konstant"

Enstaka fall av smitta på olika skolor, som tidigare, men alla grundskoleenheter är igång som vanligt. Så summerar utbildningsdirektör Sofie Lindén läget efter sportlovet..

NT - 45 minuter sedan

Norge ska kompensera svenska arbetspendlare

Den norska staten ska stå för kostnader för utländska arbetspendlare som drabbas av de stängda gränserna..

NT - 30 minuter sedan

Socialchef rundade vaccinkö – får sparken

I februari blev det känt att socialchefen i en kommun i Stockholms län fått sin första spruta mot covid-19, trots att han inte ingick i gruppen av vårdpersonal som vaccinerades vid tidpunkten..

NT - 30 minuter sedan

Investeringstakten minskade i fjol

Företagens investeringar minskade förra året, enligt statistik från Statistiska centralbyrån (SCB)..

NT - 15 minuter sedan

Nu ska kommunen sälja Stenbrinken - men SD protesterar

Nu säljs Stenbrinken, före detta äldreboende och sedan flyktingboende, i Sankt Anna. Men det finns de som vill att kommunen driver äldreboende vidare..

NT - 1 timme sedan

Coronasmitta spreds under skid-SM

Trots restriktioner och hårt jobb med smittsäkring spreds coronasmitta under skid-SM i Borås i februari..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.