Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 05 March, 01:14

Jönköpingsnytt - 23 feb 21 kl. 11:24

Regeringens besked: Nya krisstöd inför risk för tredje vågRegeringen förlänger krisstöd till företag inför risken för en tredje våg. Samtidigt lovar man....
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringens, beskedNya , krisstödinför , riskför tredje , våg
Norrtelje Tidning - 14 nov 17 kl. 17:42

Rimbos måldrottning knäskadad – hoppas ändå på spel till helgen: "Ingen risk"

Rimbo HK:s målsuverän den här säsongen, Emma Carlsson, har drabbats av en knäskada. Men via sms till Sporten ger hon lugnande besked. – Ser ingen risk att jag inte skulle kunna spela på söndag, skriver hon..

YLE - 19 jul 12 kl. 08:29

Delade åsikter om spanska krisstödet

Riksdagen samlas i dag för att behandla regeringens meddelande om krisstödet till de spanska bankerna och Finlands avtal om säkerheter för lånet. Meddelandet behandlas i riksdagens plenum klockan 14. Stora utskottets ordförande, socialdemokraten Miapetra Kumpula-Natri, hoppas att riksdagen godkänner regeringens förslag på krisstöd till de spanska bankerna.

Supermiljöbloggen - 16 apr 15 kl. 01:04

Regeringens vårbudget ur ett miljöperspektiv

Den rödgröna regeringen presenterade idag sin vårbudget. Bland förlagen märks satsningar på klimatinvesteringar, skötsel och skydd av natur, giftfri miljö, solenergi och järnvägsunderhåll. Men budgeten får också kritik för att vara otillräcklig  när det gäller solenergi och fossilfria fordon.

Cornucopia - 29 nov 14 kl. 13:14

(sd): Halvera invandringen annars fäller man regeringens budget

Sverigedemokraterna har nu lagt korten på bordet och kommer fälla Löfvénregeringens budget om inte regeringen går med på att minska invandringen till Sverige med 50 - 90%. Konsekvensen av detta besked är att man rimligtvis kommer fortsätta fälla regeringar till det antingen läggs en blocköverskridande budget, invandringen halveras eller en regering (eller talmannen) utlyser ett extra val som förändrar balansen i riksdagen.

Det finns även en del andra förhandlingspunkter på bordet, som höjda anslag till försvaret, bibehållen lägre löneskatter för pensionärer och att den sk migrationsuppgörelsen, som bl a ger personer utan rätt att stanna i Sverige rätt till gratis sjukvård och skolgång, utan risk att gripas och utvisas.

Sydsvenskan - 09 nov 11 kl. 06:30

Grekland väntar på besked om ny regering

Greklands socialistregering och högeroppositionen har ännu inte kunnat enas om en övergångsregering för Grekland.
ATEN. Det berättar en rege­ringskälla för Reuters efter gårdagens regeringssammanträde i Aten.

Supermiljöbloggen - 10 jul 15 kl. 08:19

Annika Jacobson, Greenpeace: ”Dags för Centerpartiet att ge besked om Vattenfalls brunkol”

Sverige kan sätta ett tydligt och efterlängtat exempel på klimatmötet i Paris i hur politiker kan ”walk the talk” och på riktigt ta ansvar för den utmaning vi står inför. Kolet måste stanna i marken. När världens ledare träffas i Paris i december för att komma överens i ett nytt avtal om hur utsläppen av koldioxid ska minskas, har de för första gången med sig en fullständig budget.

BT - 05 dec 13 kl. 16:36

Regeringens klimatarbete kritiseras

Regeringens arbete med att minska utsläppen av växthusgaser kritiseras på punkt efter punkt av Riksrevisionen. Åtgärderna riskerar att bli onödigt dyra och inte räcka till. Vid sitt möte i Stockholm i slutet på september konstaterade FN:s klimatpanel att det går att klara målet att jordens temperatur inte stiger med mer än två grader.

YLE - 26 feb 17 kl. 08:00

Valfriheten i vården: risk eller möjlighet?

Valfriheten inom vården kommer, är du redo? Tuomas Pöysti som är projektchef för vårdreformen tycks vara det; han kallar den kommande valfriheten en julklapp för Finland folk. Men det finns också de som befarar att det rör sig om en trojansk häst för de privata vårdkoncernerna.

DN - 16 dec 16 kl. 20:00

Ewa Stenberg: Moderaterna löper risk att bli nästa krisparti

Moderaterna fortsätter minska och ligger under sitt valresultat, trots regeringens låga förtroende. Partiets strategi för att locka tillbaka SD-väljare har inte lyckats och Kinberg Batras besked i regeringsfrågan går inte ihop. Lyckas M inte vända utvecklingen väntar en intern kris..

Dagens PS - 09 aug 19 kl. 08:46

M: Ylva Johansson ”en betydande risk”

Moderaternas partiledare totalsågar regeringens nominering av nya EU-kommissionären. ”Hennes politiska profil och regeringens tydliga prioritering av den sociala pelaren innebär en betydande risk för att Sverige framöver kommer att få en mer marginell roll i EU”, säger Kristersson i ett uttalande, skriver Dagens Industri. Ylva Johansson (S), som är arbetsmarknadsminister, ska ta över Cecilia Malmströms uppdrag som Sveriges EU-kommissionär med tillträde den 1 november, har regeringen tänkt.

YLE - 10 okt 16 kl. 08:22

På tisdagen spikas NHL-trupperna – vissa finländare är klara, andra väntar på besked

NHL-säsongen börjar på onsdagen. På tisdagskvällen ska NHL-trupperna spikas och många finländare väntar fortfarande på besked om var de ska spela. NHL-klubbarna håller på att finjustera sina trupper inför säsongsstarten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.