Resume > Ekonomi

Saturday, 06 March, 00:03

Resume - 23 feb 21 kl. 11:13

Forsman & Bodenfors gör flera förändringar – Johan Eghammer ny vd när Silla Levin lämnar byrånI en stor omgruppering tar Johan Eghammer över vd-posten och Leif Sorte blir ny koncernchef på Forsman & Bodenfors. Silla Levin lämnar byrån efter 20 år. Samtidigt tillsätter byrån en kreativ chef i Sophia Lindholm..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Eghammer, Silla Levin, Johan Eghammer, Leif Sorte, Forsman, Levin, Sophia Lindholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forsman, Bodenfors, görflera , förändringar, Johan, Eghammerny vd , när Silla Levin lämnar byrån
YLE - 08 feb 19 kl. 13:10

Förbundspennan: Förändringar på gott och ont

I och med mitt engagemang som arbetsskyddsfullmäktig hos Finlands Svenska Idrott blir det läst en hel del om välbefinnande i arbetet. Följaktligen läste jag här om dagen en intervju med Anna K. Forsman, docent och lektor i hälsovetenskaper vid Fakulteten för pedagogik och välfärdsstudier på Åbo Akademi.

YLE - 14 jun 17 kl. 17:43

Framtiden oviss för Krogars vattenskyddsförening i Hangö

Krogars vattenskyddsförening grundades 1969 för att skydda vattnen på norra sidan om Hangö udd. Nu är den kanske på väg att upplösas. Föreningen har sporrat lokala industrier att minska sina utsläpp.

YLE - 02 apr 15 kl. 12:19

Arbetstagare sjukskriver sig mer sällan

Antalet längre sjukledigheter har minskat en aning i Finland det senaste decenniet. Arbetsplatserna har blivit bättre på att förebygga sjukfall och frånvaro men också den ekonomiska recessionen drar ner på frånvaron. Enligt Folkpensionsanstalten har sjukledigheterna minskat från över 350 000 till ungefär 310 000 per år.

YLE - 26 okt 16 kl. 16:04

Allting öppet efter första derbyt inför fyratusen åskådare – Kuqi missnöjd med domaren

Över 4000 personer följde i höstkyliga förhållanden med ligakvalet i fotboll mellan TPS och Inter på onsdagseftermiddagen. Det första Åboderbyt av två slutade lämnade allting öppet inför returen. Massor står på spel när ligans nästjumbo FC Inter och division 1-tvåan TPS denna vecka gör upp om en plats på högsta serienivå för nästa säsong.

Nyan - 07 jan 18 kl. 10:54

Gott nytt från stadsbiblioteket

Det blir lättare att boka gratis mötesrum, avgiften för att reservera böcker tas bort och biblioteket öppnar en timme tidigare på morgonen. Detta är några av en rad nyheter för i år som ska förbättra för låntagarna.
Mariehamns stadsbibliotek har gjort en rad ändringar som ökar tillgängligheten.

YLE - 29 apr 14 kl. 12:22

Många nya österbottniska skivsläpp

David Strömbäck simmar motströms, Mrs Bighill Singers debuterar, The Heartbeat Band följer upp succén och Andrea Hatanmaas Allra Käraste Syster släpper ep. David Strömbäck har alltid varit lite motströms, säger han. Nu jobbar han på ett projekt som han kallar Simma motströms, och till hösten ska det komma en skiva.

YLE - 23 jan 15 kl. 06:03

Ögonpatienter till Lojo och Helsingfors

Det är ont om ögonläkare i Västnyland och remisspatienter måste nu resa längre bort för vård. Läkarstationen Ekenäs Öga som haft ett avtal med sjukvårdsdistriktet erbjuder för tillfället inga läkartjänster. Ögonkliniken vid Helsingfors universitets centralsjukhus hade ett avtal med Ekenäs Öga vilket gjorde att den lokala ögonläkarstationen kunde anlitas inom den offentliga sektorn.

YLE - 16 nov 16 kl. 14:00

Vet du hur mycket din kollega tjänar? Facket vill göra lönerna mindre hemliga

Facket vill ha mera öppenhet i lönefrågor för att göra lönerna mera jämställda och rättvisa. Arbetsgivarna vill däremot hålla fast vid lönehemligheten - de anser att lönen är en privat sak mellan arbetsgivaren och den anställda. Det är många som misstänker att lönerna på den egna arbetsplatsen inte är jämställda, och att det finns kolleger som gör samma jobb, men har betydligt högre lön.

YLE - 08 sep 17 kl. 16:19

Yle Sportens handbollsrankning: Bekanta favoriter men också nya kryddor

Dicken och HIFK förväntas igen dominera damhandbollen. FM-serien har tappat några stora profiler medan SIF har värvat ett intressant namn. Serienykomlingen Kyrkslätt IF vill bråka med de övriga.

Nyan - 22 nov 18 kl. 14:45

IFK förlänger med Hemming

FOTBOLL. Försvarsspelaren Petter Hemming, 19, förlänger med IFK Mariehamn.
Det skriver klubben i ett pressmeddelande.

Nyan - 03 nov 19 kl. 10:46

Så startar IFK mot Honka

FOTBOLL. Anfallaren Aristote ”Totti” Mboma är tillbaka i IFK:s startelva. Det är också lagkapten Daniel ”Daja” Sjölund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.