DI > Ekonomi

Friday, 26 February, 11:17

DI - 23 feb 21 kl. 11:09

Dottern fick Bentley-säljaren att sadla om och bli grön
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bentley

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dotternfick , Bentley-säljarenatt , sadlaom och bli , grön
Helsingborgs Dagblad - 05 apr 15 kl. 04:00

Dottern går på ridskola och det är ju jättekul – för henne

Varken jag eller min fru har gått all-in med äldsta dotterns ridning och jag misstänker att det krävs om vi ska börja få ut någonting av det. Det håller inte att komma till ridskoleträningen direkt från jobbet, i vardagskläder och lågskor, och köra något slags halvdant engagemang. Oömma kläder, gummistövlar och lite skit under naglarna är vad som behövs.

Skånskan - 18 jul 19 kl. 05:00

Drejar drömmar i röd lera

Almaröd Paret Raihle, Calle och Camilla, bestämde sig för att ställa om sin livsstil och satsa på keramik när barnen flyttat hemifrån. Nu är deras passion och kunnande så pass stort att de har börjat ge kurser.Under en parasoll intill Ateljé 1030 sitter Calle Raihle och drejar.

Skånskan - 03 mar 17 kl. 14:00

I år nöjer hon sig med hängmattor

HANDARBETE. På senare år har konstnären Berit Wilkmar gjort sig känd för sina stora färgglada virkade nät, för barn att leka i. Men i år blir det inget nät – i höstas orkade hon bara inte tänka på att virka ett nytt nät av 76 kilo garn.

Skånskan - 02 sep 18 kl. 10:56

Full fart på racingdagar

knutstorp Man startade 2003 med 20 bilar. Sedan dess har bilförsäljaren Autoropas racingdagar i Knutstorp växt enormt. 200 deltagande sportbilar och uppåt 5 000 besökare fanns på plats under fredagen och lördagen.

Barometern - 30 maj 14 kl. 06:03

Teleförsäljare trotsade NIX - 94-åring lurad

Telefonförsäljaren ringde till det äldre paret trots att de spärrat sitt nummer via NIX-registret. Ett avtal tecknades med kvinnan i mannens namn. – Det är förfärligt, säger dottern.

Sydsvenskan - 20 feb 12 kl. 06:30

Mammor blir hemmafruar mot sin vilja

Rumiko Tanaka Mii vill inte sluta jobba, men en förskoleplats skulle kosta 7 000 kronor i månaden. Efter mammaledigheten väntar mindre kvalificerade arbetsuppgifter och lägre lön. Så brukar det vara i Japan.

Skånskan - 24 apr 19 kl. 14:13

Skicklig spegling i det vardagliga

Litteratur/recension BOK
Gå förlorad
Författare: Agnes Lidbeck
Förlag: NorstedtsFrån mamman i debutromanen Finna sig via systrarna i uppföljaren Förlåten har Agnes Lidbeck nu i sin mycket löst sammanhållna romantriptyk landat hos pappan. Han heter Anders och boken som är hans heter Gå förlorad.
Även om den inleds med getingrullning – en snabb rörelse med händerna där man dödar en geting utan att bli stucken – så förstår man inte riktigt betydelsen av den antydda våldsamheten till en början.

BT - 07 sep 12 kl. 09:45

Budskap som går upp i rök

Jan Guillous svenska superagent är tillbaka. Igen. Över 500 000 biobesökare såg den förra filmen, Kathrine Windfelds I nationens intresse.

HBL - 23 mar 14 kl. 10:15

Kris i shoppingparadis

Alla säger samma sak – det är ovanligt tomt och tyst på gatorna i Villmanstrand. Borta är de ryskregistrerade stadsjeeparna, turisterna med händerna fulla med kassar och raden av bussar som brukar parkera framför stormarknaderna.Staden ligger inbäddad i ett gnistrande vitt snötäcke efter nattens snöfall.

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 15 kl. 04:00

Släpp språket loss!

Lina Hagelbäcks Violencia stormade in på litteraturscenen med explosiv energi och blixtrande ordfantasi. Som en poesins Pippi Långstrump tänjde hon på såväl vardagslivets gränser som den goda smakens måttfullhetskrav, vältrande sig i ”gränspsykotisk lycka och sprakande neuros”. Attacken i den bokstavligen vulkaniska Violencias språkfyrverkerier gör det lätt att förstå att Hagelbäcks debut hyllades, samtidigt blev jag inte helt övertygad av den prosalyriska berättelsen: poeten balanserade farligt nära kratern till det pretentiösa, och trillade mer än en gång i, och ordfesten grumlades av en del övertydliga och närmast förnumstiga passager.

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 15 kl. 05:00

Rena rama sanningen

En av de första sanna historier som drabbade mig var när jag som åttaåring läste Deborah Spungens biografi "Inte som andra döttrar", om dottern Nancy Spungen och hennes destruktiva liv kantat av droger och självskadebeteende tillsammans med punklegenden Sid Vicious i Sex Pistols. En annan gripande berättelse var "Inte utan min dotter", ytterligare en mamma-dotter-historia där Betty Mahmoody skriver om hur hennes make tar familjen till sitt hemland Iran och där förvandlas till en våldsam patriark. För ett barn på den blekingska vischan var det här stor litteratur som tog mig till en annan värld.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.