GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 02 March, 21:39

GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 11:04

Stuguthyrare granskas av SkatteverketFusk med pandemistöd, e-handel samt uthyrning av privatbostäder och fritidshus är några av de områden Skatteverket särskilt kommer att granska under 2021..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Skatteverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stuguthyrare, granskasav , Skatteverket
Barometern - 03 mar 18 kl. 06:00

Kambuas vd granskas på nytt av Skatteverket

Skatteverket tror inte på Stefan Sandström. Under 2017 tvingades han betala miljonbelopp i utebliven skatt. Nu granskas Kambuas vd av Skatteverket – igen..

DI - 17 feb 15 kl. 18:11

"Skumma betalningar" granskas av Skatteverket

Skumma betalningar som går mot Litauen ska nu granskas av Skatteverket. Det handlar om grov ekonomisk brottslighet inom främst bygg- och transportbranschen..

Cornucopia - 04 jun 17 kl. 19:21

Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag?

Den 7:e till 9:e juni betalas den första omgången skatteåterbäring ut för de som betalat för mycket i skatt under 2016. Redan idag kom det det digitala kontobesked om man har Kivra, vilket kan tolkas som ett slutskattebesked då postleveransen sker omdelbart. Har du fått skattekontoutdrag från Skatteverket redan?

Expressen - 18 apr 18 kl. 11:06

Spotify granskas av Skatteverket

Spotify granskas av Skatteverket i Sverige och av skattemyndigheter i USA och andra länder, avslöjar tech-nyhetssajten Breakit. – Vi kommenterar aldrig utredningar mot företag, inte ens om vi har en pågående utredning eller ej, säger Skatteverkets presskontakt till sajten. .

Nya Wermlands Tidningen - 13 sep 11 kl. 08:40

Stuguthyrare i Fryksdalen blev lurad

Det är populärt att semestra i Värmland och hyra stuga. Men alla ?turister?

Norrtelje Tidning - 17 mar 11 kl. 20:45

Hamnladans affärer ska granskas på nytt

Norrtälje Hamnladan i Norrtälje verkar ha en blomstrande verksamhet. Men exakt hur blomstrande går inte att kolla, eftersom företaget inte finns. Det saknas momsregistrering för verksamheten, kassaregister saknas och ägaren finns inte folkbokförd någonstans.

Alliansfritt Sverige - 27 nov 11 kl. 07:00

Caremas ägare granskas av Skatteverket

NOTIS. Ni vet Carema, som i synnerhet Moderaterna tycker ska sköta vård och omsorg. Caremas ägare har nu fått Skatteverket efter sig.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Taxibranschen granskas hårdare

Skatteverket skärper nästa år kontrollerna av friåkare för att komma åt fusk, uppger myndigheten. Friåkare är någon som bedriver taxiverksamhet utan att vara ansluten till en taxiväxel. Enligt Skatteverket är det vanligare med oredovisade inkomster i den gruppen, än bland de åkare som samarbetar med en taxiväxel.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 12 kl. 12:26

Taxibranschen granskas hårdare

Skatteverket skärper nästa år kontrollerna av friåkare för att komma åt fusk, uppger myndigheten. Friåkare är någon som bedriver taxiverksamhet utan att vara ansluten till en taxiväxel. Enligt Skatteverket är det vanligare med oredovisade inkomster i den gruppen, än bland de åkare som samarbetar med en taxiväxel.

Kristianstadsbladet - 07 okt 13 kl. 09:46

Svensk Handel tipsar Skatteverket


Svensk Handels varningslista har inlett ett samarbete med Skatteverket för att öka pressen på oseriösa företag som utför fakturabedrägerier. Svensk Handel ska löpande lämna information om misstänkta blufföretag till Skatteverkets insats mot grov ekonomisk brottslighet.Varningslistan får varje månad in hundratals tips från företagare som drabbats av falska fakturor och bedrägeriförsökDet nya samarbetet innebär att även misstänkta företag, som ännu inte finns publicerade på listan, kan börja granskas av Skatteverket.

Opinionen.se - 07 okt 13 kl. 09:51

Svensk Handel tipsar Skatteverket

Svensk Handels varningslista har inlett ett samarbete med Skatteverket för att öka pressen på oseriösa företag som utför fakturabedrägerier. Svensk Handel ska löpande lämna information om misstänkta blufföretag till Skatteverkets insats mot grov ekonomisk brottslighet. Varningslistan får varje månad in hundratals tips från företagare som drabbats av falska fakturor och bedrägeriförsök Det nya samarbetet innebär att även misstänkta företag, som ännu inte finns publicerade på listan, kan börja granskas av Skatteverket.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.