ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 01 March, 04:21

ÖstersundsPosten - 23 feb 21 kl. 10:56

TV: Nya besked från regeringen om åtgärder för att rädda företag och jobbUnder tisdagsförmiddagen höll finansminister Magdalena Andersson och näringsminister Ibrahim....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Ibrahim

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV Nya beskedfrån , regeringenom , åtgärderför att , rädda företag och jobb
DI - 02 apr 20 kl. 13:47

Rune Andersson kräver mer av regeringen – "total kollaps"

Det behövs mer dramatiska åtgärder om staten vill rädda företag och jobb, anser näringslivsprofilen Rune Andersson..

Aftonbladet - 23 mar 20 kl. 21:20

M:s coronakrav: slopa arbetsgivaravgift och betala hyran

▸ Alla företag ska slippa betala arbetsgivaravgift under april och maj. Och staten ska betala halva hyra för restauranger, hotell och butiker. Nu kräver Moderaterna att regeringen går fram med exceptionella åtgärder för att rädda svenska företag och jobb..

YLE - 12 apr 16 kl. 12:26

Regeringen: Innovationssedel, arbetsprov och cancercenter ska ge flera jobb

Det nationella cancercenter som har beretts i flera år ska bli verklighet. För att förbättra sysselsättningen vill regeringen också experimentera med arbetsprov och göra en rad ändringar i arbetslöshetsskyddet. Näringsminister Olli Rehn (C), arbetsminister Jari Lindström (Sannf) och utrikeshandelsminister Lenita Toivakka (Saml) lade på tisdagen fram ett särskilt företagsamhets- och sysselsättningspaket med fokus på småföretag och mikroföretag.

Magazin24 - 29 nov 12 kl. 14:25

Regeringen passiv trots alla varsel

Anna Wallén (S): När budgeten presenterades kritiserades regeringen hårt för sin överoptimistiska bild av svensk ekonomi. Varselvågen visar att vi som var skeptiska till regeringens verklighetsflykt hade rätt. Från sommarens normalläge närmar vi oss nu, enligt Konjunkturinstitutets barometerindikator, en dystrare situation.

Skånskan - 23 mar 20 kl. 12:09

M: Akut läge för att rädda jobb och företag

Slopa arbetsgivaravgiften under två månader, halvera hyreskostnaden och skapa en statlig riskkapitalfond. Moderaterna föreslår fler krisåtgärder för att rädda jobb och företag från coronavirusets effekter.De närmaste dagarna ska landets företag betala ut löner och andra kostnader.

Cornucopia - 13 maj 16 kl. 14:47

Arbetsförmedlingen: 39 000 färre ungdomar - 9 000 färre utan jobb

Arbetsförmedlingen gick igår ut med att antalet arbetslösa ungdomar minskat med 9 000. Fast samtidigt har antalet ungdomar minskat med 39 000, så det är knappast något att fira.
Antal ungdomar i åldern 18 - 24 år under åren 1968 - 2016.

DI - 15 apr 20 kl. 11:31

KD: Regeringen underskattar krisen

Kristdemokraterna anser att regeringen underskattar krisen och vill nu se mer omfattande åtgärder för att rädda jobb och företag..

Cornucopia - 01 sep 14 kl. 15:57

Centerpartiet: Inga reformer på grund av flyktingvågen - Södermalm kan ta emot 49 000 flyktingar

Som enda riksdagsparti har nu (c)enterpartiet svarat på frågan om Migrationsverkets finansieringsbehov om 48 miljarder SEK under den kommande mandatperioden. Beskedet är att alla politiska reformer stoppas och inga sådana kommer ske under mandatperioden då flyktingarna går före allt annat, samt att hela landet ska ta lika stort ansvar - vilket kan översättas till att Södermalm ska ta emot 49 000 flyktingar.

Skilj på sak och person.

YA - 10 nov 12 kl. 12:47

Våga bryta varselvågen

YA anser: Håll inte hårt i gamla jobb, skapa nya.Det sveper en varselvåg över landet. Så kan man beskriva läget även om situationen inte är lika allvarlig som våren 2009 strax efter att finanskrisen slagit till.

TA - 27 jun 13 kl. 06:30

Smart tillväxt av livsmedel för alla

Foto: Stefan Gustavsson / SvD / SCANPIX
Öppna landskap och biologisk mångfald tar många för självklart.
Kor och får som betar, vårblommor i ängsmarkerna och surrande flugor. Men faktum är att utan ett svenskt jordbruk skulle det inte existera.

YLE - 01 sep 15 kl. 10:31

Saml vill satsa på ökad konkurrensförmåga

Samlingspartiet lovar att fördomsfritt stöda alla konkreta förslag som ökar konkurrensförmågan. Misslyckandet med samhällsfördraget irriterar tydligt Samlingspartiets riksdagsgrupp som har samlats till sommarmöte i Forssa. Gruppens ordförande Arto Satonen pekar inte finger åt något håll för att fördraget föll.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.