Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 05 March, 12:08

Nerikes Allehanda - 23 feb 21 kl. 10:55

Misstänkt för brott i p-hus förnekar: ”Han har inget med brottet att göra”En 33-årig man misstänks ha hållit ett barn fånge vid ett parkeringshus på Kyrkogatan i fredags.....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Kyrkogatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänktför , brotti , p-hus, förnekarHan har , inget, med brottet att göra
Helsingborgs Dagblad - 24 jun 12 kl. 17:47

Mordmisstänkt kvinna nekar

Den 41-åriga kvinna som misstänks för mordet på sin sambo utanför Sandviken förhördes på söndagseftermiddagen. ? Hon förnekar brott.

Kristianstadsbladet - 05 dec 18 kl. 11:12

Åtalas efter knivvåld – man misstänks ha mördat sambo

I dag åtalas en 29-årig man vid Kristianstads tingsrätt misstänkt för mord på sin sambo i Åhus i våras. Mannen förnekar brott och har i förhör uppgett att han handlat i självförsvar..

Kristianstadsbladet - 08 aug 12 kl. 10:16

Kvinna misstänks ha hotat svärson och dotter

En kvinna i 60-årsåldern är misstänkt för olaga hot mot sin dotter och svärson. Händelserna i början av februari ledde till att kvinnan fick kontaktförbund gentemot sin dotter, vilket överträts vid ett flertal tillfällen då hon även ringt till dotterns arbetsplats.
Enligt chefsåklagare Pär Anderssons stämningsansökan till Hässleholms tingsrätt har kvinnan vid två telefonsamtal med dottern sagt att polisen skulle hitta mannens kvarlevor och hon skulle döda dem båda.

YLE - 15 feb 13 kl. 17:55

Pistorius förnekar mord

Paralympics-stjärnan Oscar Pistorius har officiellt åtalats för mord på sin flickvän Reeva Stenkamp. Pistorius ställdes inför domstol i Pretoria i Sydafrika på fredagen, misstänkt för att ha skjutit ihjäl sin flickvän. Hon hittades död i Pistorius hem på torsdagen.

Västerbottens Folkblad - 24 jul 15 kl. 14:29

Körde in i hus – frias

Frias från vårdslöshet i trafik efter att ha kört med slitna sommardäck på vinterväglag. En ung kille 16-årig var åtalad misstänkt för olovlig körning samt för vårdslöshet i trafik. Killen har erkände olovlig körning men förnekar ansvar till vårdslöshet i trafik.

YA - 20 nov 13 kl. 11:36

Man misstänks för hot mot två

En man i 50-årsåldern misstänks ha hotat två personer som befann sig i en bil utanför hans hus. Mannen ska också ha hoppat upp på bilen och skadat vindrutan. Han åtalas för olaga hot och skadegörelse, men förnekar själv brott.

Kristianstadsbladet - 19 sep 13 kl. 11:07

Sålde moderns hus - behöll pengarna


När mamman blev senil sålde sonen och dennes hustru moderns hus. Sedan lade de själva beslag på pengarna, närmare 2,5 miljoner kronor. Nu har paret åtalats i Kalmar tingsrätt.

BT - 19 sep 13 kl. 11:09

Sålde moderns hus - behöll pengarna

När mamman blev senil sålde sonen och dennes hustru moderns hus. Sedan lade de själva beslag på pengarna, närmare 2,5 miljoner kronor. Nu har paret åtalats i Kalmar tingsrätt.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 17:31

Skyllde brott på sin syster

Malmö När 39-åringen körde för fort uppgav hon systerns personuppgifter. Dessutom fick hon systerns brev om indraget körkort eftersänt till föräldrarna. Nu åtalas kvinnan.

Kristianstadsbladet - 18 sep 13 kl. 16:10

Misstänks ha tänt eld på särbos hus


En 42-årig man åtalas för mordförsök och mordbrand sedan han misstänks ha hällt ut bensin i sin särbos sovrum och tänt på.Lågorna var enligt kvinnan för höga för att hon skulle kunna ta sig ut genom dörren. Hon kunde dock krossa en ruta och larma SOS.

Helsingborgs Dagblad - 18 sep 13 kl. 16:13

Misstänks ha tänt eld på särbos hus

En 42-årig man åtalas för mordförsök och mordbrand sedan han misstänks ha hällt ut bensin i sin särbos sovrum och tänt på. Lågorna var enligt kvinnan för höga för att hon skulle kunna ta sig ut genom dörren. Hon kunde dock krossa en ruta och larma SOS.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.