Expressen > Sport

Tuesday, 02 March, 22:03

Expressen - 23 feb 21 kl. 10:56

Hon ska räknas först trots lägetNu kan du som Premium-läsare exklusivt ta del av Stefan Melanders tankar kring hans starthästar.Dessutom sätter stjärntränaren ett getingbetyg på vinstchansen! ■ Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge läsarna de bästa tipsen. Varje vecka erbjuder vi utförliga guider, tränarkommentarer, spikförslag, skrällvarningar och avslag till V64, V86, V75 och GS75..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Premium, Stefan Melanders, V64, GS75

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon ska räknas, försttrots , läget
Politologerna - 13 nov 14 kl. 09:00

Det lokala parlamentariska läget

I det här inlägget ska jag sammanfatta det parlamentariska läget på kommunal nivå i Sverige och diskutera vilka potentiella konsekvenser det kan få för de kommunala väljarna. Jag vill redan nu nämna att jag till stor del stödjer mig på den utmärkta kommunstatistik om politiska förhållanden som Sveriges kommuner och landsting (SKL) samlar in och bland annat sammanställt i rapporten 310 val. Sedan valet den 14 september har mycket diskussion handlat om det osäkra parlamentariska läget på nationell nivå.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 15 kl. 16:41

Höjd arbetslöshet när flyktingar räknas

Sveriges ekonomi växer stadigt – trots flyktingkrisen.Jobben blir fler. Men när de människor som sökt asyl i höst kommer ut på arbetsmarknaden om ett par år stiger arbetslösheten igen.

Sydsvenskan - 21 dec 15 kl. 16:41

Höjd arbetslöshet när flyktingar räknas

Sveriges ekonomi växer stadigt – trots flyktingkrisen.Jobben blir fler. Men när de människor som sökt asyl i höst kommer ut på arbetsmarknaden om ett par år stiger arbetslösheten igen.

Cornucopia - 13 dec 14 kl. 18:04

Swedbanks boindex: Stockholmarnas högre löner räknas två gånger

En läsare hittade en förklaring till varför Stockholm kan få ett högt positivt boindex, trots de högsta boendekostnaderna i landet. Swedbanks omdefinition av indexet innebär att medan man i Sverige som helhet bara ska lägga 30% av lönen på boende i normalläget, så ska man i Stockholm lägga 36% av lönen på boende normalt.

Först den generella definitionen av boindex från senaste rapporten (PDF):"Boindex är 100 när hushållen använder 30 % av disponibelinkomsten till boendekostnader.

YLE - 19 mar 14 kl. 15:34

Närståendevårdare ska få det bättre

Det ekonomiska stödet till närståendevårdare ska höjas och bli en subjektiv rättighet. Dessutom ska vårdaren få rätt till lagstadgad ledighet. I dag varierar stödet rejält mellan kommunerna och många blir helt utan bidrag.

Västerbottens Folkblad - 05 aug 14 kl. 09:13

Nattåget fem timmar försenat

Planerat banarbete har skapar kraftiga förseningar i tågtrafiken. Nattåget, tåg nr 92, från Göteborg, Stockholm till Umeå har försenats med fem timmar. Tåget skulle ha kommit in till centralstationen i Umeå klockan 06.

Alliansfritt Sverige - 25 mar 14 kl. 17:24

Tågen går inte alls som tåget – vad än regeringen påstår

För de som åker tåg regelbundet är förseningar och uteblivna avgångar vardag. Men ansvarig minister, Catharina Elmsäter-Svärd, avfärdar ofta kritik, då det finns mätningar på att över 96 procent visar på att tågen kommer i tid. Statistiken kommer även från Trafikverket och något förstås regeringen sprider vidare.

UNT - 25 jul 13 kl. 09:05

24 UNT: Spannmål i Mälardalen drabbas värst av torkan

Årets väder har varit ogynnsamt för skörden runt om i Sverige. Värst är läget i delar av Mälardalen där skörden beräknas bli betydligt lägre än i fjol..

Skånskan - 25 jul 18 kl. 05:00

”Det är svårt att förstå hur stort det är om man inte är här”

SVALÖV
På flera håll i Sverige härjar enorma skogsbränder . Patrik Åkesson från Svalöv har åkt till Ljusdal för att kämpa med att släcka en av bränderna. Han åkte tillsammans med ett tjugotal andra brandmän under söndagsmorgonen.

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 12 kl. 08:26

Håll huvudet kallt i opinionsläget

"Dåliga resultat i opinionsmätningar brukar politiker kommentera med att konstatera att det är valresultatet räknas. Bra siffror används gärna som ett kvitto på att politiken ligger "rätt". Men hur mycket politiker än försöker vifta bort mätningarna så lusläses de förstås på partihögkvarteren..

Sydsvenskan - 13 jun 14 kl. 05:30

Arbetsgivaravgift ska inte räknas med i straffskatten

Tommy Carlsson blandar bort korten rejält när han påstår att man skall räkna in arbetsgivaravgifterna i beräkningen av straffskatten på pensionärerna (Åsikter 11/6). Varför han gör denna märkliga koppling till löneavgifter med mera är oförståeligt.Det enda rätta är naturligtvis att räkna den skatt var och en betalar på sin lön eller pension, det är ju faktiskt de beloppen som man sen får behålla för konsumtion.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.