Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Sunday, 28 February, 19:47

Länstidningen i Jämtland - 23 feb 21 kl. 11:01

Debatt: Sandman: Jag ber om ursäkt men står för varje ordJag ber om ursäkt om jag trampat det blågröna styret på tårna genom mina insändare och....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, SandmanJag , berom , ursäktmen , stårför , varje ord
SVT - 19 dec 19 kl. 13:59

Hör debattörerna berätta om sina minnen från Opinion live

Debattprogrammet Opinion live sänder under torsdagen sitt sista program. Entreprenören Bert Karlsson är en av debattörerna som varit återkommande i flera program. Trots det är han inte helt nöjd.

SVT Debatt - 04 feb 14 kl. 13:57

Vi ber om ursäkt, Alice Teodorescu

P1 DEBATT Alice Teodorescu var en skarp gäst i vårt program, och vi ber om ursäkt om hon kände sig förminskad.  Alice Teodorescu, P1 Debatt är ett program där vi vill lyfta upp och diskutera några av de mest brännande och svåra frågorna inför de två val som ligger framför oss. Frågan om närvaron av rasism i det svenska samhället är nog en av de svåraste.

SVT Debatt - 26 apr 17 kl. 00:00

Kulturchefen i Umeå: ”Vi ber om ursäkt”

”På förekommen anledning och i egenskap av konstnärlig ledare under kulturhuvudstadsåret i Umeå vill jag beklaga det inträffade och framföra en ursäkt till Sofia med förhoppning om att upplevelsen inte ska upprepa sig och att uttryck för hennes politiska engagemang i framtiden inte ska låta sig tystas”, skriver Fredrik Lindegren..

SVT Debatt - 16 okt 13 kl. 13:57

Hanna Gadban förtjänar en offentlig ursäkt

HEDERSVÅLD Sedan Hanna Gadban fick Alumnpriset av Södertörns högskola den 3 oktober 2013 har ett drev startats mot henne. Bland annat företrädare för Feministiskt initiativ ägnar sig åt påhopp och har försökt sig på ett karaktärsmord på Hanna Gadban, trots att hon har gjort en viktig insats för unga utsatta för hedersrelaterat våld. När de som kritiserar henne tror att de kämpar mot rasismen är det i stället tvärtom, skriver debattörerna.

SVT Debatt - 30 jun 13 kl. 05:45

Vi måste bort från vänsterflummarnas ursäktande av kriminalitet

DET UNGA ALMEDALEN Offrens perspektiv måste komma först i den rättspolitiska debatten ? och det hjälper inte att komma med förklaringar till varför vissa individer väljer att begå brottsliga handlingar. Det är dags att sända en tydlig signal om vad som är acceptabelt och inte.

Vestmanlands Läns Tidning - 05 aug 20 kl. 17:45

Debatt: VLT ber Christine Wäneskog om ursäkt

I VLT den 5 augusti publicerade VLT en insändare med rubriken ”Nej, cheferna hade inte gjort....

Sydsvenskan - 08 nov 14 kl. 04:00

Dansk debatt om kvinnohat

Kenni, som skrivit förtäckta våldtäktshot på en kvinnlig politikers Facebook-sida, försvarar sig i dansk tv:"Det var ju bara på skämt".I veckan sände DR2 programmet "Ti stille kvinde", där en rad kvinnliga debattörer berättar om grova förolämpningar och sexuella hot som de får ta emot på nätet.Särskilt när de uttalat sig om feminism eller invandrares rättigheter.

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 15:11

Trailer Debatt, 12/12: Expressenpubliceringar och Mandela

Expressen publicerade i veckan namn på personer som skrivit rasistiska inlägg på sajten Avpixlat. Är det rätt att hänga ut människor som inte är offentliga eller folkvalda politiker? Deltar gör, bland andra, Gert Gelotte, Anna Troberg, Nikke Lindqvist och Nils Funcke.

SVT Debatt - 08 jan 14 kl. 13:25

Debatt 12/12: Expressenpubliceringar och Mandela

Expressen publicerade i veckan namn på personer som skrivit rasistiska inlägg på sajten Avpixlat. Är det rätt att hänga ut människor som inte är offentliga eller folkvalda politiker? Deltar gör, bland andra, Gert Gelotte, Anna Troberg, Nikke Lindqvist och Nils Funcke.

SVT Debatt - 13 dec 19 kl. 10:22

Lars El Hayek (S): ”Malou och Anders har inget att be om ursäkt för”

”Vi har en situation där skjutningar och sprängdåd är så vanligt att det inte längre förvånar. Samtidigt har vi unga förebilder som förhärligar livet som yrkeskriminell och en genre som kidnappats av unga artister som tjänar enorma pengar på många gånger avskyvärda verser”, skriver debattören..

SVT Debatt - 14 apr 14 kl. 12:00

SVT Debatt stänger kommentarsfälten för ombyggnad

SVT DEBATT Sajten debatt.svt.se görs om från grunden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.