Nyteknik > Teknik

Friday, 05 March, 01:48

Nyteknik - 23 feb 21 kl. 11:00

Äntligen: Spotify satsar på cd-kvalitetSpotify Hifi. Du kan nästan räkna ut vad det betyder: japp, den svenska streamingjätten ska börja erbjuda musik i cd-kvalitet..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
 hifi

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äntligen, Spotify, satsar, cd-kvalitet
YLE - 22 mar 17 kl. 04:54

Vasa universitet satsar på kvalitet framom kvantitet

Vasa universitet står inför en stor förändring när språkvetenskaperna flyttar till Jyväskylä och man istället profilerar sig inom energi, finansiering och ledarskap. Allt fler universitet kommer profilera sig framöver, tror Harry Lönnroth, dekanus vid filosofiska fakulteten. I oktober blev det klart att all språkvetenskap flyttas från Vasa till Jyväskylä universitet för att universiteten ska kunna utveckla sina spetsområden Lönnroth säger att nackdelen med profilering är att mångfalden försvinner, men att universiteten istället kan bli bättre på det de gör och att det handlar om att kunna konkurrera internationellt.

SVT - 18 dec 17 kl. 18:42

Nya filmstöd satsar på kvalitet, kompetens och mångfald

Från och med nästa år kommer ett förnyat stödsystem för utveckling och produktion av svensk film införas. Det här med syfte att styra svensk filmproduktion mot högre kvalitet och större mångfald..

UNT - 22 dec 12 kl. 13:13

Tierp Arena satsar på kvalitet

Tierp Arena har redan börjat fylla evenemangskalendern för 2013, som blir anläggningens tredje säsong. Den 11?12 maj är det dags för första högfartstillställningen med SM i dragracing..

NSD - 19 feb 14 kl. 07:00

Bönder satsar på kvalitet

Nya Wermlands Tidningen - 28 jul 16 kl. 09:10

Danslägret i Åmål satsar på kvalitet

Sommarens dansläger hos Danscenter Sofia Westlund, som startar fredagen den 5 augusti, har färre platser än vanligt. Kvaliteten på undervisningen ska gå före kvantiteten..

Helsingborgs Dagblad - 02 nov 16 kl. 08:00

Vi satsar på kvalitet i den psykiatriska vården

Jag förstår den oro många – patienter, anhöriga och personal – känner. Det skriver Rose-Marie Sandberg, verksamhetschef vid vuxenpsykiatrin i Helsingborg ..

Nya Wermlands Tidningen - 11 mar 17 kl. 06:00

Vingården Juvé y Camps satsar på kvalitet

Källarna är fuktiga, mörka och långa. De sträcker sig flera kilometer under jorden, i snirkliga gångar. Här kan man lätt gå vilse.

Barometern - 05 okt 19 kl. 15:29

Påryds höstmarknad satsar på kvalitet

Det finns marknader med massor av krims-krams. Och så finns det Gammadags marknad i Påryd. Knallarna i Påryd är utvalda och inbjudna av arrangörsföreningarna..

Sydsvenskan - 22 jul 11 kl. 08:16

Spotifys kvalitet får kritik i test

Förra veckan lanserades musiktjänsten Spotify i USA. Lanseringen fick stort genomslag i medierna och många artister har välkomnat den. Men nu kommer också kritik mot tjänsten.

Entreprenör24 - 21 jan 14 kl. 16:23

Spotify matchar musik till humör

På Spotify diskuteras just nu hur en rörelsesensor och hjärtmonitor skulle kunna hjälpa dig hitta den perfekta musiken för ditt humör.  Hur ofta går du och söker den där perfekta låten till din joggingtur, bilkörningen eller till ditt krossade hjärta? Nu kan Spotify snart erbjuda dig musik baserad på den situation du befinner dig i.

Sydsvenskan - 08 jun 12 kl. 09:16

Uppladdningen är över ? äntligen dags för allvaret

Jag har aldrig fått så många ?erbjudanden? om att män kan vara hemma och passa mina barn som inför fotbolls-EM.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.