Expressen > Sport

Friday, 26 February, 01:52

Expressen - I förrgår: 10:54

”Ingen julhälsning, det är väldigt sarkastiskt”OBERSTDORF. Stämningen mellan Linn Svahn och Lotta Udnes Weng är frostig inför VM-sprinten på torsdag.Bakgrunden? En incident i Falun – och en oväntad julhälsning.– Om hon inte förstod vad jag menade, då är det hennes problem, säger Udnes Weng..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Oberstdorf, Linn Svahn, Lotta Udnes Weng, VM, Falun, Udnes Weng

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen julhälsningdet är , väldigt, sarkastiskt
News55 - 18 dec 15 kl. 13:25

Se prinsessan Estelles julhälsning till svenska folket

Kungafamiljen fortsätter med traditionen att lägga ut filmer under olika högtider och speciella tillfällen. Nu har den senaste julhälsningen kommit från prinsessan Estelle. I år blev det prinsessans besök i Bagarstugan på Skansen som filmades när hon är i full gång med att baka tunnbröd.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jan 18 kl. 16:19

Julen blåstes ut i Mo kyrka

Tidigt ute. Wenern Brass förmedlade en sen julhälsning när orkestern bjöd på en sprakande julkonsert i Mo kyrka på trettondagen. Men man kan också vända på det, och se det som en väldigt tidig julhälsning, sa orkesterledaren Jörgen Johansson mellan två av styckena..

Skånskan - 24 dec 15 kl. 08:00

Julens hjälte jubilerar

Kultur och Nöje När sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton som vanligt kliver in i svenska folkets vardagsrum i kväll klockan 19 är det på dagen 40 år sedan den hade premiär. En av alla dom som sitter bänkade framför tv:n för att se den är filmens regissör och animatör, Per Åhlin.
– Jag är tillsammans med släkten oftast och då kan man inte gå ifrån tv:n, det ser ju fult ut, säger han och skrattar.

YA - 20 nov 13 kl. 06:30

Posten packar upp

Foto: Mark Hanlon
Några flyttkartonger återstår att packa upp, men adressändringen är fixad. Postens nya hemvist i Skurup är Södergatan 74, eller gamla Landäng om man så vill.
– Det tar ett tag innan man kommer tillrätta och flytstöket får fixas vid sidan om våra vanliga arbetsuppgifter.

BT - 14 dec 13 kl. 12:29

Julpostlådor stulna i Västerås

Fyra julpostlådor har stulits i Västerås under natten. En tjuv greps på bar gärning i natt när han satt i en bil och sprättade kuvert. I bagageluckan hade han en av Postens röda julpostlådor.

Kristianstadsbladet - 20 dec 13 kl. 09:22

Sista konserten för dirigenten

Foto: Peter Åklundh
Musikern Jerry Dahlskog, Kristianstad, dirigent och ledare för Åhus blåsorkester som gör sin sista konsert på julafton.
Du lämnar Åhus blåsorkester efter 25 år. Varför?

Sydsvenskan - 05 jan 14 kl. 06:30

Helgens hemligheter

På förekommen anledning vill jag, nu när alla helger är i det närmaste överståndna, gärna meddela: det blev en tomte den sistlidna julen också.Det blev, kan ni tänka er, ungefär som vanligt.Det blev en lång dags färd mot klapparna, särskilt för en mig närstående treochetthalvtåring.

Skånskan - 12 dec 15 kl. 13:30

Byggbyråkratin kan omprövas

Opinion Varje jul plockar jag med glädje fram två fina mässingsljusstakar. De påminner mig om att samhället är till för individerna och inte tvärtom och att jag faktiskt lyckades göra en familj väldigt lycklig.
Under några år som politiskt tjänsteman i kanslihuset i slutet på 1970-talet bevakade jag bostadspolitiska frågor åt Thorbjörn Fälldin.

YLE - 24 dec 15 kl. 07:00

En sista minuten jul

Har du köpt för lite julgodis? Saknas några klappar under granen? Inga problem.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.