Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Sunday, 07 March, 21:41

Länstidningen i Södertälje - 23 feb 21 kl. 10:53

”Ideala erfarenheter”, ”Väldigt mycket energi” och ”Kanon för Scania” – facken är eld och lågor inför nya vd:nDe fackliga representanterna på Scania öser lovord över nya vd:n Christian Levin. Hans breda....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Kanon, Scania, Christian Levin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ideala, erfarenheter, Väldigtmycket , energioch , Kanonför , Scania facken är eld och lågor inför nya vd:n
Magazin24 - 26 sep 12 kl. 10:58

Det ideala offret

ANNA-LENA SJÖÖ All positiv feedback som jag har fått på olika håll av läsare har varit både bra och dåligt för mig. Jag har självklart blivit glad och stolt när någon har gillat det som jag har knåpat ihop, men det har samtidigt lagt sig som en hinna av prestationsångest över mig. Jag vill ju skriva något bra, något roligt eller provocerande varje gång.

YLE - 14 nov 16 kl. 17:34

Kritik mot Migri: Det talas fint om sexuella minoriteters rättigheter, men görs väldigt lite

Myndigheterna med Migrationsverket i spetsen kritiseras för hur ärenden och problem som berör asylsökande som tillhör sexuell minoriteter sköts. Man talar i fina ordalag om jämlikhet i samhället, men gör väldigt lite konkret för att förbättra den här utsatta gruppens situation, lyder kritiken. Våldtäkter, misshandel och trakasserier är vardag bland asylsökande som tillhör sexuella minoriteter.

Kristianstadsbladet - 01 apr 11 kl. 16:08

Biskopen utbytte erfarenheter med Mjällby AIF

Antje Jackeléns besök hos fotbollsklubben inleddes psalm och sillamacka.
Besöket hos Mjällby AIF var en av programpunkterna under biskopens fyra dagar långa visitation i Listers och Bräkne kontrakt, som omfattar de tre kommunerna Sölvesborg, Olofström och Karlshamn. Men mötet berodde inte på att det finns något större fotbollsintresse hos biskopen.

Magazin24 - 26 jun 13 kl. 15:44

Idrottsledare ska byta erfarenheter med Egypten

I dag onsdag åker fyra ungdomsledare och två idrottskonsulenter från SISU till Egypten för att utbyta erfarenheter med idrottarna där. I höstas åkte Kerstin Rofelt och Per Stuvemark, från SISU, ner till en idrottsanläggning i Alexandria för att dela med sig av svensk idrotts grundläggande idrottsledarutbildning Plattform. Nu är det dags igen och denna gång får fyra ungdomsledare från Köping följa med.

Cornucopia - 02 mar 20 kl. 12:28

Erfarenheter från två veckor med en Tesla Model S P90D

Jag har de senaste två veckorna kört en vit Tesla Model S P90D Ludicrous+ på låns från Tesla. Den högre förbrukningen och kortare räckvidden än Model S 100D, samt den totalt fåniga accelerationen bjuder på en del erfarenheter. Och en video på 0-100 km/h nedan.

Sydsvenskan - 27 mar 13 kl. 06:30

Arbetskamrat med energi

Sven Törnkvist, Halmstad, har avlidit i en ålder av 77 år. Hans närmaste är hustrun Margareta och döttrar med familjer.Sven ägnade nästan hela sitt verksamma liv åt Sydkraft (numera Eon).

Nyan - 18 jun 20 kl. 09:10

Åland med i sekreteriat för grön energi

Landskapsregeringen har beslutat bli medlem i sekretariatet för Europeiska kommissionens energiinitiativ “Clean Energy for EU Islands”. Landskapsregeringen respresenteras av minister Alfons Röblom och elinspektör Johnny Lindström. – Med tanke på det arbete som drivs på Åland inom ramen för energi- och klimatstrategin är det motiverat att Åland deltar i sekretariatets arbete för att kunna delge egna erfarenheter och ta del av andras.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Man lämnas väldigt ensam i sin ångest"

SVERIGE. "Har alltid fått höra nonchalanta uttryck som 'ryck upp dig' eller 'man väljer själv om man vill vara glad'". Så skriver en av alla personer som det senaste dygnet berättat om psykisk ohälsa under hashtaggen #minohälsa på Twitter.

GöteborgsPosten - 08 mar 18 kl. 16:49

SD har många erfarenheter av personangrepp

Sverigedemokraterna i Strömstad har enligt ordföranden Fredrik Eriksson "väldigt negativa erfarenheter" av debattklimatet och har försökt lyfta frågan i kommunen utan större framgång. Men fullmäktiges ordförande Peter Heie (C) säger att han inte är främmande för en diskussion i ämnet bland fullmäktiges gruppledare..

SmålandsPosten - 25 jun 13 kl. 07:56

All förnybar energi är inte automatiskt för framtiden

Svar på Karin Nilsson, Åke Carlsson och Patrik Davidssons artikel i SMP 2013 06 20. Den energiform som har minst negativ påverkan på människor, djur och natur och som har de lägsta produktionskostnaderna har framtiden framför sig. All energiproduktion har sina för- och nackdelar, så också vindkraften.

News55 - 10 nov 17 kl. 11:54

Marie Göranzon: “Fram till att jag var 60 var jag väldigt rädd för män”

Med anledning av kampanjen #metoo som har spridit sig som en löpeld i sociala medier intervjuade News55 skådespelaren Marie Göranzon om hennes upplevelser av sexuella övergrepp och trakasserier under sina mer än 50 år på scen. – Jag känner inte någon som inte har blivit utsatt, speciellt i min generation, sade Marie Göranzon då. Nu har skådespelaren, tillsammans med 577 andra kvinnor, gått ut i ett gemensamt uppror i Svenska Dagbladet mot sexuella trakasserier och övergrepp som enligt deras vittnesmål är skrämmande vanligt förekommande i teater- och filmbranschen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.