Corren > Nyheter

Monday, 08 March, 17:36

Corren - 23 feb 21 kl. 10:49

Jag kan ha fel av Björn Natthiko LindebladPå 2020 års topplista för facklitteratur i Sverige återfinns Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk.
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Björn Natthiko Lindeblad, Sverige, Jag

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag kan ha felav , Björn, Natthiko, Lindeblad
BT - 20 feb 14 kl. 07:56

Borås överklagar elnätsdom

Nu kommer motelden från Borås stad när det gäller den uppmärksammade domen i förvaltningsrätten om olagliga övervinster i Borås Elnät AB. – Den kommunala självkostnaden gäller inte elnäten, skriver kommunens ombud i överklagandet till kammarrätten. Domen som uttryckligen förbjuder allt annat än mycket begränsade överskott från det kommunala elnätsmonopolet slog ned som en bomb för några veckor sedan.

BT - 19 feb 14 kl. 14:30

Många frågetecken kring kongressbygget

Efter att vi i Nätverket mot kongresshuset haft möte, beslutades att en överklagan av beslutet om att bygga om gamla Folkets Hus skall lämnas in. En överklagan är redan inlämnad av advokat Olle Lindeblad. Upprördheten var mycket stor då handlingar, som gäller ombyggnaden, fanns att ta del av.

Sydsvenskan - 15 feb 16 kl. 19:59

Bakläxa för polisen om asylkod

Polisen har gjort fel som slentrianmässigt hemligstämplat alla händelserapporter som omfattas av Alma, polisens särskilda insats som är inriktad på flyktingsituationen. Händelserna har samlats under bland annat koden 291.Kammarrätten i Stockholm går emot polisen efter att en reporter från Värmlands Folkblad överklagat ett avslag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.